Ghypsies Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 8 aydır ders alıyorum ve kursta tek flamenkocu benim. Bilirsiniz flamenkoda tek başına olmuyor nekadar çok gitar varsa okadar cümbüş oluyo. Aranızda benim seviyemde flamenkocu varsa hem bilgi alışverişi yaparız hemde karşılıklı çalıp birbirimizin seviyesini ölçer ve kafa kafaya çalışma fırsatı bulabilriz belki..[signature][hline]
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paco de Lucia dinlemeyin şevkiniz kırılmasın.[signature][hline]Gone for good.
AssassiN Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 alexi olur mu dinlemeden. ben suanda calmasam da egilimim flamenco yonunde. bir seneligine egitimini almak icin de ispanyaya gitmeyi dusunuyorum bu sene sonunda. ondan sonra konusuruz. :)[signature][hline]Ignorance really is bliss. I mean, the clueless dumbshit prepy white american who's knowledge on world matters is limited to fox 5 news is probably happier than I am.
Delinquent Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Pena kullandiktan sonra gayet saglam calarim flamenko. Ehhee.[signature][hline]Young enough to feel an earthquake, too cool to even care.
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 penayla olmaz yaw flamenko.bende öğrenmek istiyorumda burda hoca bulamam herhalde ders vericek.
AssassiN Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 olmaz zaten dalga geciyorlar :) ogrenmek isteyip hoca bulamiyorsan ogretici dvdler var o tur birsey alip baslayabilirsin hoca bulana kadar.[signature][hline]Ignorance really is bliss. I mean, the clueless dumbshit prepy white american who's knowledge on world matters is limited to fox 5 news is probably happier than I am.
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 ha bide klasik gitarım yanımda diil.elektroyla flemenko olurmuki hehe
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 edit: 2 mesaj gitmiş [Bu mesaj EagleEye tarafından 27 Şubat 2005 23:29 tarihinde değiştirilmiştir]
AssassiN Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 keman yayi olmadan keman calayim diyorsun. denemesi bedava. :)[signature][hline]sushi.
Delinquent Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Mediterranean Sundance kaydim vardi bir tane, ftp serverim toparlansin link veririm.[signature][hline]Young enough to feel an earthquake, too cool to even care.
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Benim yine flamenco damarım kabardı :P Şu eğitim cdlerinden bilen varsa yazabilirmi isimlerini ayrıntılarını falan.
Öne çıkan mesajlar