tunch Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Burdaki tablodan görebiliriz. Regenartion neden bu kadar ölümcül burdan çok daha belli oluyor. 17 saniye! bütün barın yenilenme süresi. sadece 17!. inanılmaz bi rakam bence.[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- Tunch geçen gün babasına demişki: Hiç para seçmem. Ne olsa yerim [b] 1. Geleneksel Paticik İstanbul Lan Party 28 Ocak 2005'te!
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Saol tunch.. Bu tip kilit bilgiler bulursan paylaşmaya devam et lütfen.[signature][hline]COH: AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup. L40 Usta Science Scraper Dark Melee/Regen L33 TRT 3 Natural Tanker invul/Mace L16
Keyzar Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Araştırmaların için çok saol Tunch. "CoH Hakkında Bulabileceklerinizin Toplu Listesi" bölümüne link olarak ekledim.[signature][hline]City Of Heroes... Keyzar: Spine,Regeneration-Scrapper LvL 50/ Toxygen: Dark Miasma,Radiation Blast-Defender LvL 32 Keizar: Warshade-LvL ?
tunch Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Bu da yukardaki listenin HP için olanı. regeni çok zeviyorum :)[signature][hline] MSN : [email protected] -- CoH: Hüsamettin Invul Tanker LvL 30 En üst düzey Türk tanker -- Bayat , 23 Şubat 2005 15:01 tarihinde demiş ki: Tek elle yazmak zor degil mi?
Öne çıkan mesajlar