Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

basit ama bilmeyince olmuyo..

gokkkan

Öne çıkan mesajlar

Masaüstündeki web site kısayoolarını tıkladığım zaman internet explorer o an açık olan bi sayfanın yerine tıkladığım sayfayı açıyor, bu bazen oluyo.Diyelim o an 3 tane web sitesi geziyosam ilk önce birincide açmayı deniyo, onu durdurup geri tuşuna basıorm diğerinde deniyo ve diğerinde..Bunu nası önleyeblirim?Yani bi web sayfasının kısayoluna tıkladıım zaman kendi internet explorer sayfasında açılsın istiorm.
NOT:Başlat menüsünde klasör seçeneklerinden "her web sayfasını ayrı pencerede aç" iletisi seçili olmasına rağmen aynı snir bozucu şey oluyor...Lütfen yardm ediiiiiin
Sosyal ağlarda paylaş

said:
gokkkan, 27 Şubat 2005 21:10 tarihinde demiş ki:
Bu arada İnternet Explorer Firefox u döwer
koçum benim :) tam benim kafadan :)
said:
mayfer, 27 Şubat 2005 21:45 tarihinde demiş ki:
spyware'ler ve virüsler de bilgisayarını döver
ad-aware + norton 2005 kuruluyken yavaş derim :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Geyyik
[Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj zgrw tarafından 27 Şubat 2005 22:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bilmiorm wala ama bi ara netscape e sarmstm kafayı o deniz feneri olayı acayip karizma geliyodu(arama çubuunun basında deniz feneri war netscape navigator da), ama baktm ki internet explorer gbisi yok.Mozilla yı da iki kere denedm ama o dediyin explorer ı denemedm hiç.Bu arada antivürüs, spyware fln olarak kullanılck program
www.bitdefender.com da yeralmaktadır...Grallllllll
Sosyal ağlarda paylaş

said:
hallettm saolun 1 dakka önce attm postu simdi kendim çözdm :D

cozmene sevindim ancak burasi genel bir paylasim alani oldugu icin cozumunu de yazman daha dogru olurdu. Sonucta burasi bir log yada gunluk turu birsey degil. :-P
Dedigim gibi cozumu yazman fena olmaz hani.. :-)[signature][hline]Yeni Konu | Yanıtla
Arama | Ayarlar | Özel Mesaj | Çıkış
Sosyal ağlarda paylaş

said:
zgrw, 27 Şubat 2005 22:32 tarihinde demiş ki:
said:
Bu arada İnternet Explorer Firefox u döwer
koçum benim :) tam benim kafadan :)
said:
mayfer, 27 Şubat 2005 21:45 tarihinde demiş ki:
spyware'ler ve virüsler de bilgisayarını döver
ad-aware + norton 2005 kuruluyken yavaş derim :)

açıp firefox, maxthon, opera falan kullanmak varken (hem de bu browserlar genel olarak IE'den çok daha hızlıyken) norton falan uğraşmaya ne gerek var?

(zaten linux'ta ie kullanacak halim yok ya :) )
ie olmasın da ne olursa olsun. en çok çakılan, en yavaş ve en güvensiz browser. belki diğerlerinden daha kolay, daha hoş ama bu üç özelliğe sahipken düşünmeye bile gerek yok bence. (tabbed browsing olmadan nası kullanışlı olabiliyor onu da anlamış değilim ya.. neyse)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...