gokkkan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Masaüstündeki web site kısayoolarını tıkladığım zaman internet explorer o an açık olan bi sayfanın yerine tıkladığım sayfayı açıyor, bu bazen oluyo.Diyelim o an 3 tane web sitesi geziyosam ilk önce birincide açmayı deniyo, onu durdurup geri tuşuna basıorm diğerinde deniyo ve diğerinde..Bunu nası önleyeblirim?Yani bi web sayfasının kısayoluna tıkladıım zaman kendi internet explorer sayfasında açılsın istiorm. NOT:Başlat menüsünde klasör seçeneklerinden "her web sayfasını ayrı pencerede aç" iletisi seçili olmasına rağmen aynı snir bozucu şey oluyor...Lütfen yardm ediiiiiin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 ie'nin standart çılgınlığıdır. maxthon yükle, dertlerin bitsin (bazıları gelir firefox der, onlara aldanma :P)[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! kadınları çoğu aptal değil, aptalların çoğu kadındır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 hallettm saolun 1 dakka önce attm postu simdi kendim çözdm :D Bu arada İnternet Explorer Firefox u döwer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 spyware'ler ve virüsler de bilgisayarını döver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 mozilla yı sewmiorm nefret ediorm tiksiniorm, insanların böle şelerin peşinden gitmelerini anlayamıorm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 said: gokkkan, 27 Şubat 2005 21:10 tarihinde demiş ki: Bu arada İnternet Explorer Firefox u döwer koçum benim :) tam benim kafadan :) said: mayfer, 27 Şubat 2005 21:45 tarihinde demiş ki: spyware'ler ve virüsler de bilgisayarını döver ad-aware + norton 2005 kuruluyken yavaş derim :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 27 Şubat 2005 22:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 ad-aware suxtır. ayrıca niye firefox? maxthon dururken?[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! kadınları çoğu aptal değil, aptalların çoğu kadındır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 bilmiorm wala ama bi ara netscape e sarmstm kafayı o deniz feneri olayı acayip karizma geliyodu(arama çubuunun basında deniz feneri war netscape navigator da), ama baktm ki internet explorer gbisi yok.Mozilla yı da iki kere denedm ama o dediyin explorer ı denemedm hiç.Bu arada antivürüs, spyware fln olarak kullanılck program www.bitdefender.com da yeralmaktadır...Grallllllll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 said: gokkkan, 27 Şubat 2005 21:10 tarihinde demiş ki: hallettm saolun 1 dakka önce attm postu simdi kendim çözdm :D cozmene sevindim ancak burasi genel bir paylasim alani oldugu icin cozumunu de yazman daha dogru olurdu. Sonucta burasi bir log yada gunluk turu birsey degil. :-P Dedigim gibi cozumu yazman fena olmaz hani.. :-)[signature][hline]Yeni Konu | Yanıtla Arama | Ayarlar | Özel Mesaj | Çıkış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 yazim tabi..bi tane internet explorer sayfası açıp: araçlar>internet seçenekleri>gelişmiş>"kısayolları başlatmak için pencereleri yeniden kullan" yazısının solundaki tick i kaldırınca oluyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 said: zgrw, 27 Şubat 2005 22:32 tarihinde demiş ki: said: gokkkan, 27 Şubat 2005 21:10 tarihinde demiş ki: Bu arada İnternet Explorer Firefox u döwer koçum benim :) tam benim kafadan :) said: mayfer, 27 Şubat 2005 21:45 tarihinde demiş ki: spyware'ler ve virüsler de bilgisayarını döver ad-aware + norton 2005 kuruluyken yavaş derim :) açıp firefox, maxthon, opera falan kullanmak varken (hem de bu browserlar genel olarak IE'den çok daha hızlıyken) norton falan uğraşmaya ne gerek var? (zaten linux'ta ie kullanacak halim yok ya :) ) ie olmasın da ne olursa olsun. en çok çakılan, en yavaş ve en güvensiz browser. belki diğerlerinden daha kolay, daha hoş ama bu üç özelliğe sahipken düşünmeye bile gerek yok bence. (tabbed browsing olmadan nası kullanışlı olabiliyor onu da anlamış değilim ya.. neyse) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar