Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2 Ünlü Okul Arasındaki " Kız Kavgası "

Hollow-Man

Öne çıkan mesajlar

o kavga eden adamları kavga ettikleri an helikopterle al git bi çölün ortasına bırak..

etraflarına bkaıcaklar.

lan! etrafımızda insan yok! dikkat çekemicez
kardeşim benim ya.. gel bi rakı sofrası çekelim dicekler.. sonra al helikopterle aynı yere götür..
BENİM BARDAĞIMDAN RAKI İÇTİN LAN
diye girişicektir..[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar
Sosyal ağlarda paylaş

o papaz adayları, lümpen anadolu liselilerden iyidir.
elbette papaz adayları arasında da lümpenler vardır. anadolu liseliler arasında da efendi, aklıselim insanlar olabilir. ama genele vurursak işi, anadolu liselerinin sıradanlaşma süreci içerisinde değer verilen niteliklerini kaybettiklerini görürsünüz.

bu arada, ich bin ein berliner. anadolu lisesi mezunuyum.[signature][hline]darakkitlauncha//rockin' the business since '98.
"resistance is futile" (elektrik sobasıyla ısınamazsın)
Sosyal ağlarda paylaş

Kız kavgaları ender oluyo ama çok komik oluyo. Bi gün parkda oturuyoduk. meslek liseli bi kız geldi banktada başka bi kız oturuyordu. Sonra bişiler konuşuyodu. Kız bi kafa attı. Sonra yerde üstüne oturup tokat falan atmaya başladı.
Var ya gülmekten arkla banktan düşüyoduk az kaldı. Çok komik gözüküyo ya bi kızın kafa atması :)

Bizim okulda genelde kızların kavgası birbirlerine çok komik küfürler ederek başlıyo sonra biri ağlayana kadar sürüyo :D Kimin direnci kırılıp ağlarsa tuvalete koşuyo direk :D "sus kaşar seni!" ehueuhe

Ben lisedeyken okul kavgamız olmazdı allahtan da. Resmen sınır komandosu gibiydik. Gece konduların içinde ne kadar it kopuk varsa ona karşı savunurduk kendimizi :) Şimdi aldığımız haberlere göre kantine kadar girer olmuşlar. iyicene üremiş herifler[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected]
Kellindil
Sosyal ağlarda paylaş

said:
homoid, 24 Şubat 2005 12:33 tarihinde demiş ki:
acaba aralarindan birisi "takma" islemini gerceklestirebilirmi.

öyle bi gazla gerçekleştiriliyorki kendi arkadaşlarını bile bıçaklayanlar var karambolde...
kavga fln gereksiz şeyler, çok bencilce şeyler, kimbilir kaç insan bu gereksizlik uğruna üzülüyordur[signature][hline]How to overcome destructive criticism?
Just love a little more, that's all.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
vaniLLe, 21 Şubat 2005 16:01 tarihinde demiş ki:
devlet lisesi diye niye kücük görüyosun? oralardada ne kadar kaliteli,terbiyeli adam gibi insanlar var!sadece özel okullarda degil yani...

burda polemik yaratmak istemiyorum ama sana bisey soliym ordaki kaliteli insanlar olmadigini mi soledim??
Ben sadece öle kız meselesi için kavga edicek salak insanların genelde ole okullarda oldugnu söledim bu demek degildirki özelde veya anadolu lisesinde böle tipler yok[signature][hline]Bunu yazan tosun güç seninle olsun

Sosyal ağlarda paylaş

konu$ma tarzindan öyle anla$iliyodu ki tek böyle dü$ünen ben diildim.
Genelde ,devlet okullarinda oluyo diye bi olay yok. alla alla zenginler daha kibarmi oluyo noluyo,hatta ''gel sana bi fransiz dayagi atiyim '' loool
insanda ba$lar insanda biter olay tamamen. ben ne hayvannar gördüm özel okulda ''ben yaparim ederim param var hede hödö..'' $eklinde konu$anlari.hatta devlet okullarinda bizzat kendileri döverler,özel okullarda adam dövdürttürürler dimi? mantiga bak..tamam bende burda özel bi okulda okuyorum ama hic bi zaman senin gibi bi iddiam olmadi. dedigim gibi genelleme yapilmamasi lazim,insanina göre degisir her$ey[signature][hline]
I was lost in the pages
Of a book full of death
Reading how we'll die alone...

[Bu mesaj vaniLLe tarafından 24 Şubat 2005 16:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
vaniLLe, 24 Şubat 2005 16:37 tarihinde demiş ki:
konu$ma tarzindan öyle anla$iliyodu ki tek böyle dü$ünen ben diildim.
Genelde ,devlet okullarinda oluyo diye bi olay yok. alla alla zenginler daha kibarmi oluyo noluyo,hatta ''gel sana bi fransiz dayagi atiyim '' loool
insanda ba$lar insanda biter olay tamamen. ben ne hayvannar gördüm özel okulda ''ben yaparim ederim param var hede hödö..'' $eklinde konu$anlari.hatta devlet okullarinda bizzat kendileri döverler,özel okullarda adam dövdürttürürler dimi? mantiga bak..tamam bende burda özel bi okulda okuyorum ama hic bi zaman senin gibi bi iddiam olmadi. dedigim gibi genelleme yapilmamasi lazim,insanina göre degisir her$ey

genelleme yapılıyor işte, her iki taraftada duruma aykırı insanlar olabilir.[signature][hline]darakkitlauncha//rockin' the business since '98.
"resistance is futile" (elektrik sobasıyla ısınamazsın)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
onlyreal, 24 Şubat 2005 01:00 tarihinde demiş ki:

turkcesi anlamli degil bir ikincisi ben ingilizce veya fransizca ogrenilmesinede karsi degilim ama gidip bunu fransiz papaz okulunda yapipta benim gibi anadolu liselerinde okumus(ki not dusuyorum siz bu okullari KAZANAMADINIZ aranizda kali kazanipta sj sm ye giden varsa ki hic sanmiyorum bu lafim onlara degil) insanlari assagilayamazsiniz.

saygilarimla sayin papaz adaylari.

Öncelikle bir dil bir insan demektir.. Yani dil öğrenmek konusunda bir tartışmamız yok. Türkiyede Fransızca dilini öğrenebilmek için birkaç seçenek vardır.

1) Bir fransız okulunda eğitim görmek
2) Konsolosluğun fransız okullarında ara dönemlerde başlattığı fransızca kurslarına katılmak
3) Özel bir hocadan devamlı olarak ders almak.

Bu metodlar arasında en efektif olarak dil kullanmayı öğrenebileceğin metod senin o fransız papaz okulları dediğin saint joseph, saint michel, saint benoit, dame de sion gibi okullarda eğitim görmektir. Ayrıca tahmin ettiğiniz gibi bu okullarda hiç bir papazlığa yönelik eğitim yoktur. Derslere papazlar girmez, sizinkiler gibi öğretmenler girerler ve milli eğitim bakanlığının verdiği müfredatı takip ederler. Ayrıca kendi adıma Özel Okullarda Robert harici yeryeri, Anadoluda da GS hariç her yeri kazanıp SJ yi tercih ettim.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür.
DeviantArt Gallery
Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı
Sosyal ağlarda paylaş

onlyreal seni kınıyorum,estel sana tesekkür ediorum
Onlyreal fransız okullarını bilmedigin belli ve bilmedigin bi konu hakkında konuşmamayı ögren bi an önce,bazı kal lı arklarda bi daha bulaşmazlar fln demiş ne sanıosnz kendinizi,bn sj li deilim ama bi sm li olrk kardeşlerimin sjli arklarımın yanındayım,kal a hç bi lafım yok,hç bi devlet lisesine bi lafdım yk bi çk devlet lisesi özel liseden daha iyi,ve kaliteli insanlarla dolu buna hç bişe demiorum bzm okuldada hayvan heriflerde var kaliteli insanlarda,ama anladımki kal da delikanlılık büük bi oranda bitmiş dier kal lıların hç mi haberi olmadıda olaydn önce o gidecekleri bi çekip yakışırmı die konuşmadılar,,,,,,
Biri bnm askıma ağır bi şekilde dil uzatıcak o adamın dilini kopartırım ama arkamda orduyla gitmem ztn dayak yiyen susar bu böyledir,bn kendim de dayak yesem bidaha milleti toplayıp gitmem o adamı dövmeye fln.............amma velakin gençlik deişti delikanlılık bozuldu insanlar arkalarına güvenio,,,,

Bide bazılarınz demiş medenice halledin kurtlar vadisi gençlik takılmayın,,,,arkadaşım bnm kız arkıma ağır bi küfür edn bi adamın medeniyetten anlama olasılıgı nedir bn sana sorarım??????????????????????
Sosyal ağlarda paylaş

said:
abuzittin, 19 Şubat 2005 19:57 tarihinde demiş ki:
Ya bnm bildiğim ztn olay içindeki kişileri yakından tanıyorum , Bizim lise sonlardan birinin Sj'de kız arkadaşı varmış bu kıza bi kaç tip laf atmış , sarkmış vs..Bizimkilerde çıkışta toplandı elemanların resimleri vardı ellerinde pata küte giriştiler sj'liler okullarına kaçtılar hocaları fln geri çekti kurtarmaya çalıştı çocukları bizimkilerde okula girmediler " alakalı " insanları dövüp çekildiler tekrar okula..

Ayrıca burnu kırılan çocuk İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah'ın yeğeniymiş

ÖHÖŞT yalana gelin pls
bikere 100 kişi toplanıp bizim çıkışa saldırdınız bu bir .. ikincisi o burnu kırılan hakanın celalettin cerrah la nasıl bir ilişkisi olabilir anlamadım hakan zenci cunku bu 2.... 3. su çocugun hiçbir suçu gunahı yokken boşu boşuna burnu kırıldı alakalı değil alakasız bir kişi...
ve sj liler de ah pumama zarar gelmesin diyenler çogunluktadır ama genellemmek lazım... sj sosyal bir okuldur ve hiçbirzaman çagdışı yöntemlere başvurmaz...
başvurmamalı da zaten[signature][hline]I WANNA GET FREE!!!!
Sosyal ağlarda paylaş

ayrıca Papaz okulu diyen beyin elektrigi kesilmiş arkadaşım da haddini fazla aşıyor sanırım papaz olarak yetiştirilmiyoruz zangoçlukla da alakamız yok... çok eski zamanlarda evet varmış ama dil ögretiyorlarmış din degil...
herşeyden önce ülkede herkesin bir özgür iradesi vardır sen papazsın sen imam sin diye yargılıyamazsın herkesi..
aynı zamanda SJ kaliteli bir okul, asla da kaliteden ödün vermez.. ögrenci yozlaşması yaşandı tabiki zamanın şartlarından dolayı ama genede böyle çagdışı, ırkçı, faşist duygularla aptal saptal şeyler söylerseniz zaten SJ li de olsa Sütçü imamlı da olsa kimse sizi kaale almaz..
sonuçta insan oldugumuzun farkına varırsak sanırım herşey daha iyi olur...[signature][hline]I WANNA GET FREE!!!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SilentEnigma, 24 Şubat 2005 22:09 tarihinde demiş ki:

Bide bazılarınz demiş medenice halledin kurtlar vadisi gençlik takılmayın,,,,arkadaşım bnm kız arkıma ağır bi küfür edn bi adamın medeniyetten anlama olasılıgı nedir bn sana sorarım??????????????????????

Sorularının sonuna 22 adet (saydım) soru işareti koyan bir insanın okuduğunu anlama olasılığı nedir ben bunu sana sorarım ?[signature][hline]G3nk...
Bana stunla gelmeyin.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Alexi_Septimus, 24 Şubat 2005 22:59 tarihinde demiş ki:
said:
SilentEnigma, 24 Şubat 2005 22:09 tarihinde demiş ki:

Sorularının sonuna 22 adet (saydım) soru işareti koyan bir insanın okuduğunu anlama olasılığı nedir ben bunu sana sorarım ?

Sorumun sonundaki soru işaretlerini sayan bi adamın bana bunu sölemesinin anlamı ne sorarım?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...