Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2 Ünlü Okul Arasındaki " Kız Kavgası "

Hollow-Man

Öne çıkan mesajlar

hayatınmda yapacagım son şey kız için kavgadır asla bir kız için kavga etmem geçen sene benim kankam vardı onu öpmüşyüm müdür görmüştü uyarmıştı bu da erkek arkadasına anlatmış bu beni dövmeye fln geldi à-ù kisiyle benim ark vardı onnu arkı söledi bırak falan die şimdi ben kastim SB lisesinsde gayet kaliteli insanlar arasında okuyorum o ise ismini vermiym bir devlet lisesinde arkımdan duydum kızlara laf fln atıomus vs. asla öle biri olmadım geçen beni gördü pis pis baktı ben sadece ona acidim
Sosyal ağlarda paylaş

devlet lisesi diye niye kücük görüyosun? oralardada ne kadar kaliteli,terbiyeli adam gibi insanlar var!sadece özel okullarda degil yani...[signature][hline]
Sell me the infection, it's only for the weak
No need for sympathy, the misery that is me
Sell me the infection, it's only for the weak
On bleeding knees I accept my fate
Sosyal ağlarda paylaş

Senin o devlet lisesi diye küçümsediğin yerlerde okuyan yüzlercesi var paticik forumlarında ve sen o insanları küçümseyemezssin. Kaldıki devlet lisesindeki insanlar arasında da ne denli kaliteli ne denli düzeyli insanlar var. Üstelik bu tür insanlar çoğunlukta. Kimseyi küçümsemeye hakkın yok.

Ben tutupda özel lisede okuyanlar iğrenç insanlardır paralarıyla her bi boku yapabilceklerini sanan iğrenç tikkylerdir desem sinirinden ne yapacağını şaşırırsın. Sana yapılmasını istemediğin birşeyi başkalarına yapma.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Arden, 21 Şubat 2005 15:01 tarihinde demiş ki:
hayatınmda yapacagım son şey kız için kavgadır asla bir kız için kavga etmem geçen sene benim kankam vardı onu öpmüşyüm müdür görmüştü uyarmıştı bu da erkek arkadasına anlatmış bu beni dövmeye fln geldi à-ù kisiyle benim ark vardı onnu arkı söledi bırak falan die şimdi ben kastim SB lisesinsde gayet kaliteli insanlar arasında okuyorum o ise ismini vermiym bir devlet lisesinde arkımdan duydum kızlara laf fln atıomus vs. asla öle biri olmadım geçen beni gördü pis pis baktı ben sadece ona acidim

ahahaha daha doru dürüst yazamamışsın[signature][hline]orochi
Sosyal ağlarda paylaş

said:

kaliteli ınsandan kastının ne oldugunu gore degısır.Sanırım kaliteli ınsanı maddıyat bakımından kaliteli ınsanla karıştırmışsın.[signature][hline]Savaşacak gücün yoksa,silahını düşmanına ;
Yönetebilecek kudretin yoksa,beynini sana boyun eğdirene ;
Uğrunda ölebilecek bir amacın yoksa,aşkını nefretine sat...
Sosyal ağlarda paylaş

said:

O düz liseler en azından türkçeyi iyi öğretiyolar... Taşra bir ilimizde, o ile göre bile basit sayılabilecek bi lisede okumuş (daha sonra İTÜ inş. mühendisligini bitirmiş) birisi olarak senin yakıştırmana uyacak olsam gelip senin boynunu burkmam lazım.. ama bak yapmıyorum demek herkes öyle değilmiş.[signature][hline]DAOC
Katil-lvl 50 parasız asker-kay
EQ2
Sardius Dracus- human- shadowknight

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Selamon, 21 Şubat 2005 16:11 tarihinde demiş ki:
Senin o devlet lisesi diye küçümsediğin yerlerde okuyan yüzlercesi var paticik forumlarında ve sen o insanları küçümseyemezssin. Kaldıki devlet lisesindeki insanlar arasında da ne denli kaliteli ne denli düzeyli insanlar var. Üstelik bu tür insanlar çoğunlukta. Kimseyi küçümsemeye hakkın yok.

Ben tutupda özel lisede okuyanlar iğrenç insanlardır paralarıyla her bi boku yapabilceklerini sanan iğrenç tikkylerdir desem sinirinden ne yapacağını şaşırırsın. Sana yapılmasını istemediğin birşeyi başkalarına yapma.

bunu okuyunca aklıma turkishmusic'teki sezen aksu tartışmasına kadir bey'in yolladığı tokat gibi cevap geldi:

"bu sayfada ki yazilarin hepsini okudum ve mahmut, sen haksizsin ****. seni kiniyorum, ve sana laflar hazirladim."

teoride haklı, pratikte oeeh.[signature][hline]yılın sözü: "resistance is futile"
(elektrik sobalarının faydasız olduğuna dair borg kelamı)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mum_Chamber, 19 Şubat 2005 19:52 tarihinde demiş ki:
katiyen ortada yavşama olduğunu sanmıyorum. az biraz saint-joseph ve kal ilişkisini biliyorsam (ki biliyorum) kal'lı gençlik sj'li bir kıza vurulmuş ve kızın erkek arkadaşını -çocuk ne olduğunu bile anlamadan- dövmüşlerdir.

zuhahahaha!!!!!! bari biraz öğren olayı da öyle konuş..[signature][hline]Alışırım seni yalnız düşlerde okşamaya;
Bunun verdiği mutluluk da az değil ki /
Çıkar giderim bu kentten daha olmazsa,
Sensizliğin bir adı olur, bir anlamı olur belki
Sosyal ağlarda paylaş

said:

Daha "noktalama işaretleri" konusuna gelmemişsiniz sanırım..[signature][hline]Never come near me again..
Do you really think I need you..
John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki:
Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
Sosyal ağlarda paylaş

said:
orc_lord, 23 Şubat 2005 20:54 tarihinde demiş ki:
bu tip okullarda bozulmaya başlamış anlaşılan..

allahaşkına 20 kişi gidiyo kavga ediyo kişilerin bi kısmı olayı bile bilmiyo okul arkadaşları diye gidiyo ve bi kavga ediyo okulun kalitesi düşmüş oluyo öyle mi?? 2000 kişilik bi okuldan bahsediyoruz. her şekilde olayın yaşanabileceği bir ortam. sj'lilerin mesajları çok hoş ama hakkaten 50 kişi gelip orda bulunan birine pata küte girişmiş falan...[signature][hline]Alışırım seni yalnız düşlerde okşamaya;
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
2000 kişinin alındığı okulların puanları gayet yüksek ve insanların oralara girmesi kolay değil. oraya giren insanda en azından zeki veya düşünebilir değilmi?[signature][hline]===> orc_lord <===
|Buddy/Old|Buddy Webpage|KTB için..|
|Pati Pet|Corbeau|playingarena|
|orc_lord/phoenix (day:164/melancholy/depression)|
Sosyal ağlarda paylaş

sınavla almaları demek herkesin aklı başında olması demek değil ki. ama okul(KAL) genelde çok kaliteli ve düzeyli öğrencilerden oluşuyor. bi de ders çalışmakla kavgaya girmenin alakasını çözemedim ben. ders çalışmaktan 10 dakka kafalarını kaldıramadıkları için heralde sj o kadar iyi üniversite başarısında. bizimkiler kavgadan kavgaya koştuğundan dolayı sj'yi bi türlü geçemedi üniversite başarısında. hep rakip olarak görmüşüzdür. içimde bir ukteydi bu söylemek zorunda hissettim kendimi...[signature][hline]Alışırım seni yalnız düşlerde okşamaya;
Sosyal ağlarda paylaş

said:
onlyreal, 23 Şubat 2005 21:04 tarihinde demiş ki:
babamin babaannesinin cok guzel bir lafi varmis.

bilmem belki aranizda duyanda vardir.

Ingiliz kasigiyla, fransiz boku yemek.

aha iste bu papaz okullarinin yaptigi halt bu:)

"onlyreal", evet. imzanda da c clarke'dan alıntı var. ve ingiliz kaşığıyla fransız boku yemekten bahsediyorsun.

bravo, takdir ettim.[signature][hline]darakkitlauncha//rockin' the business since '98.
"resistance is futile" (elektrik sobasıyla ısınamazsın)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
orc_lord, 23 Şubat 2005 21:21 tarihinde demiş ki:
2000 kişinin alındığı okulların puanları gayet yüksek ve insanların oralara girmesi kolay değil. oraya giren insanda en azından zeki veya düşünebilir değilmi?

demekki hepsi değilmiş ustelemenın faydası nedır anlamıyorum yani ?[signature][hline]Savaşacak gücün yoksa,silahını düşmanına ;
Yönetebilecek kudretin yoksa,beynini sana boyun eğdirene ;
Uğrunda ölebilecek bir amacın yoksa,aşkını nefretine sat...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
everlasting, 23 Şubat 2005 21:32 tarihinde demiş ki:
sınavla almaları demek herkesin aklı başında olması demek değil ki. ama okul(KAL) genelde çok kaliteli ve düzeyli öğrencilerden oluşuyor. bi de ders çalışmakla kavgaya girmenin alakasını çözemedim ben. ders çalışmaktan 10 dakka kafalarını kaldıramadıkları için heralde sj o kadar iyi üniversite başarısında. bizimkiler kavgadan kavgaya koştuğundan dolayı sj'yi bi türlü geçemedi üniversite başarısında. hep rakip olarak görmüşüzdür. içimde bir ukteydi bu söylemek zorunda hissettim kendimi...

Daha geçen sene geçtik Sj 'yi bundan öncede hep geçerdik nasıl olsa çogu fransa yolcusu...
Ayrıca Kadıköy Anadolu Lisesi bir kavga ile bu kadar karalanamaz. Eğitim olarak evet bir düşüş var bunun nedeni çoğu kaliteli ve iyi hocaların emekli olması. Gerçi K.A.L'ın en iyi zamanlarında bile Sj ile kavgalar olurmuş. Sjli arkadaşlar yok efendim 50 kişi geldiler astılar kestiler bunlar, bilmem ne diyorlar (başka okullardan bazı zeki insanlarda var bunu diyen) diyorlar ama her sene Uludağ'da çıkardıkları kavgaları unutuyorlar galiba...[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Ozur dilerim ama imzamla bu dediginin alakasini anlmadim?

bu arada arthur clarke dedigin adam sri lankada yasayan ulkesine agir elestiriler getirmis biridir ki.

ben kesinlikle amerikan dusmani degilim ama bu kadar unlu bir sozu nasil yazmami isterdin?

turkcesi anlamli degil bir ikincisi ben ingilizce veya fransizca ogrenilmesinede karsi degilim ama gidip bunu fransiz papaz okulunda yapipta benim gibi anadolu liselerinde okumus(ki not dusuyorum siz bu okullari KAZANAMADINIZ aranizda kali kazanipta sj sm ye giden varsa ki hic sanmiyorum bu lafim onlara degil) insanlari assagilayamazsiniz.

saygilarimla sayin papaz adaylari.

said:
silencer, 23 Şubat 2005 22:05 tarihinde demiş ki:
said:
onlyreal, 23 Şubat 2005 21:04 tarihinde demiş ki:
babamin babaannesinin cok guzel bir lafi varmis.

bilmem belki aranizda duyanda vardir.

Ingiliz kasigiyla, fransiz boku yemek.

aha iste bu papaz okullarinin yaptigi halt bu:)

"onlyreal", evet. imzanda da c clarke'dan alıntı var. ve ingiliz kaşığıyla fransız boku yemekten bahsediyorsun.

bravo, takdir ettim.
[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic
C CLARKE
Sosyal ağlarda paylaş

Bu ne salak bişi ya.
Siz bizim okula gelin, 2-3 kişi birbirinin burnunu kırmış olay oluyor.
Gözümün önünde adam adama kelebek takıyor varmı ötesi?[signature][hline]Faust - MSN: [email protected]
www.noir.gen.tr
www.yavuzcetin.com
Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir /
Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir /
Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim /
Heman onun adi duser / Eti Eti Eti
Sosyal ağlarda paylaş

İyi güzel dalga geçmişsinizde, başka bir ismi yok.
Tüm işportacılarda bile satılan bişi kesin görmüşsünüzdür.
2 tarafıda açılınca çakının biraz gelişmişi oluyor. Genelde polislerde taşır. Onlardan.

Ayrıca, okul nüfusunun 500'ü erkekse 350si ya kelebek ya da sustalı veya çakı taşıyordur.
Yani bizim okul böyle.

Sürekli ocak kavgaları falan oluyor.
Gelin, görün :)[signature][hline]Faust - MSN: [email protected]
www.noir.gen.tr
www.yavuzcetin.com
Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir /
Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir /
Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim /
Heman onun adi duser / Eti Eti Eti
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...