Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2 Ünlü Okul Arasındaki " Kız Kavgası "

Hollow-Man

Öne çıkan mesajlar

Bizim okulda gözümün önünde adam bıçakladılar erifin gık ı çıkmadı bıçağı sokana kafayı gömdüğü gibi yere yığdı erif...

Aman burnum kırıldı

Para babası veli olan birinin ayakkabısının düğümü çözüldü haber :) Hey Allahım ya Aynı bokun mavisi işte...[signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Sosyal ağlarda paylaş

"mahalleye rezil oluyoruz" olayı öğrencilerin okul civarı apartman girişlerinde takılmaları yüzünden söylenmişti.öğrenciler oraları mesken edinip sabah okula girmeden oralarda vakit geçirirlerdi.

tabii apartman sakinlerinin dili yok, osman bey el attı duruma lol.

onun bomba bi olayı aklıma geldi.konferans salonunda bizi eleştirin denildiğine bağırıyorsunuz diyen öğrenciye sesini yükselterek cevap vermişti haha.nası bi adamdır ya..

anca okulda öter böylelerinin düdüğü..

kimisi öğrencinin gönlünü kazanır, sevgiyle anarsın kimisi de böyledir, espri konusu olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Çok film izlemiş bu arkadaşlar, ben kahramanım diye geziyodur dövenler de şimdi, sağda solda da konuşuluyodur çevresinde..

"Ahmet Ali'yi nasıl benzetti gördün mü, dağıttı herifi oğluuuum"..[signature][hline]Never come near me again..
Do you really think I need you..
John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki:
Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
Sosyal ağlarda paylaş

Ben en çok kavgalarda şu iki genç i ortaya alırlar gençler elleriyle birbirlerinin omuzlarını iterek

Ne var

Ne var

Bişimi yapcan

Ne var

Ne var (Macro Rulz) :) Orda ben olcam ki

Ne var

Ne demek ne var lan eşşeğin.... *Kafa goming*[signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...