Buzi Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Windows ME kullanıyorum C sürücüsünde gizli klasor olarak _RESTORE isimli bir dosya oldugunu farkettim. özelliklerine bakınca 2,38 gb. Fakat icinde 4 adet dosya var DISKCFG dat SRDISKID dat VxDMon dat VxDMon cfg Her birine bakınca 60kb gecmiyor fakat toplamda 2,38 gb ve yer kaplıyor. Silemiyorum,ne oldugu hakkında fikri olan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 makınayı guvenlı modda calıstırıp silmeyi dene.[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Güvenli mod,antivirus vs. banamısın demiyor :) ne bu yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 öh güvenli modda da silinmiyosa ilginç windows mu kullanıyo acab diycem ama .. sen format atablırsen at artık en son care o tabi.[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Atayım bari :( En son böyle bir sacmalık Win95 te masa üzerimde cıkan 1.456.734.654 mb lik bi dosyaydı.Tabi harddisk 1gb dı :-o Neden hep beni bulur bu saçmalıklar yaw : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar