AsTrA Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 bu sabah oyuna girdim we birde baktım ki lvl 47 magem soyulmuş hiçbişeyi kalmamış..level de düşmüş.. Neyse bunun üzerine Xigenon serverinde bi tane buffer açtım leveli 19 oldu we bizim cafenin sahibi bana scorpion kalkan ve yanan bi tane lupus werdi.Sonra bi yazı geldi server 5 dakika kapanacak diye DC olduk 5 dakka sonra girdiğimizde adamımın leveli 17 olmuş we elindekiler katbolmuş nassıı iştir bu anlamadım arkadaşta yeni adam açmıştı onun da leveli düşmüş Acaba oyun geri mi alındı???????????
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 1-go to the kitchen 2-open ur fridge 3-drink a glass of cold water.. :-P[signature][hline]Aliko the Animal Tamer Draconiac the Necro-Mage Nike the Tailor ® (Just Do It :p)
facundo Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 3-drink a glass of cold water.. *copar* :P
AsTrA Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Aga bu gidişle 10 kilo alcaz hem boğazım ağrımaya başladı bu kış günü buz gibi su
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 sanırım o girdigin cafenin bilgisayarında keylogger yuklu olmasından bashka bisey gelmiyor aklıma.ya da birileri seni izliyor login olabilirken gibi seyler geliyor aklıma. gecmish olsun tekrar[signature][hline]ottoman_prince(co-leader) OTTOMAN_EMPIRE level:5x Ares Moradon serbest piyasa broker ı Ah bu ben nerelere gitsem diodm da aslında hadi gel gidelm salla gerisini,tırmanmaktan yorulduysan sana yukardan uzatırım elimi i love this game! i am waitin in the shadows to kill u
Murtaza Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 said: mrproblem, 27 Şubat 2005 14:04 tarihinde demiş ki: sanırım o girdigin cafenin bilgisayarında keylogger yuklu olmasından bashka bisey gelmiyor aklıma.ya da birileri seni izliyor login olabilirken gibi seyler geliyor aklıma. gecmish olsun tekrar +1[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 55 Job: İşsizim, ne iş olsa yaparım abi. weapon: Kullanmıyom, ellerimle öldürürüm genelde. Silah yokken atağım 63:D [img=http://img63.exs.cx/img63/8021/sinekumitgifweb3wx.gif]
Zeyno Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Bencede +1. Bu güne kadar Diez hariç 2 serverdada oynadım.Ares ve Xigenon da hatta su an Japon Geri aldıklarını görmedim.Tamam serveri kapatıyorlar ama hep aynı savelerden başlatıyorlar.[signature][hline]Nation :EL Morad Server :Ares NicK :Zeyno CLaN :YOK CLAN MLAN BOŞ TAKILIYORUM LvL :5x Mage
facundo Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 abi serverler dedın kelımeyı ben almadım 1 den fazlamı var bu oyunda sever ? varsa ben hangısnıne gırecem :P
Zeyno Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 3 aynı yerde olan yer www.knightonlineworld.com yani Ares 1 - Ares 2 (Bunlar Aynı) Diez 1 - Diez 2 (Bunlar Aynı) Xigenon 1 - Xigenon 2 (Bunlar Aynı) Bunlardaki tek fark 2 olan serverlar yani ares 2 diez 2 xigenon 2 bunlarda CZ (Colony Zone) yok + Abyss te yok (Gerçi var ama gate de yok :D ) 2.Serverlar %80 ihtimal genellikle boştur.Yane oynayan var ama 1. serverlara nazaran az ok.Ares'e gelip human char acarsan yardım ederim yada var ise.Orc'san bişi YAPMAM :D[signature][hline]Nation :EL Morad Server :Ares NicK :Zeyno CLaN :SatanicS LvL :5x Mage
AsTrA Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 girdiğim bilgisayarda keylogger killer war we beni keyloggerle soymaları pek mümkün değil hadi ben mageye üzülmüyomda lupus ile scorpion nereye gitti soyulmuş olmam imkansız çünkü server kapalıydı ve açıldığı anda girdik ne güzel elimde yanardönerli lupus ile scorpion wardı ezik olsam bile ahhhh ahhh 1 günde iki wurgun yastayım Şey bide acaba ezik adamıma level kasmama yardım edermisiniz ŞİMDİ server:Xigenon lvl:18 NİCK: xXOXx çıplak bi buffer görürseniz işte o benim ama yakında yakıcam bu gezegeni [Bu mesaj AsTrA tarafından 27 Şubat 2005 15:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Zeyno Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Arkadaşım verdi dedin.Bir daha isteyemezmisin?[signature][hline]Nation :EL Morad Server :Ares NicK :Zeyno CLaN :SatanicS LvL :5x Mage
AsTrA Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Adam bana ödünç vermişti zaten magemin soyulmasına üzüldüler öyle werdiler oyundan çıkarken geri wercektim adamda yanımdaki masada bana lvl kastırıodu sonra itemler yok oldu İyi adamdır o chitin wercek yakında lvlim 30 falan olsunda sonra bende ona CZ de yardım ederim
Zeyno Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 İlginç bir olay bu itemler arkadaşında server kapanmadan önce vardı dimi peki bu itemler onda yaklaşık 1 saat öncemi eline geçmiş.Anlamadığım olay arkadasın bunları sana verdi.Server geri alındı.O itemler ona gitmesi lazım tekrardan.Biraz saçma bir konu olmuş bence.2 Char birden gitti diyorsun Key logger yada Arkadaşlarından şüpheleniyorum kusura bakma.[signature][hline]Nation :EL Morad Server :Ares NicK :Zeyno CLaN :SatanicS LvL :5x Mage
AsTrA Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Bu itemler yaklaşık 2 haftadır onun inn hostesinde duruyordu itemler bende görünmeyince inn hostesine bi bakmasını söyledim ordada yoktu ayrıca adam yanımdaki masada oturuyodu we benimle birlikte DC olup banimle birlikte girdi onun bi hile yapması imkansız nasıl iştir anlamadım dandik şeyler de değil walla üzüldüm ben de magemi soyanların arkadaşlarım olduğunu tahmin ediyorum [Bu mesaj AsTrA tarafından 27 Şubat 2005 15:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Zeyno Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 İtemler ondada yoksa kusura bakma serverdan kaynaklanan birşey değil.Biri seni hacklemiş canım :( Üzüldüm şimdi.Geçmiş olsun.Bir dahaki sefere dikkat et.[signature][hline]Nation :EL Morad Server :Ares NicK :Zeyno CLaN :SatanicS LvL :5x Mage
AsTrA Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 bence hack lenmiş olamam çünkü levelim düşmüş stat pointlerim düşmüş we skill pointlerim düşmüş serverle alakalı bişii bu hem artık her hafta düzenli şifre değiştircem çok dikkatli olucam [Bu mesaj AsTrA tarafından 27 Şubat 2005 16:01 tarihinde değiştirilmiştir]
ozmo67 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Arkadaşlar Hack değil başka bir olay bu. Serverla alakalı bir şey.[signature][hline]
Lanfear Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 said: AsTrA, 27 Şubat 2005 15:59 tarihinde demiş ki: bence hack lenmiş olamam çünkü levelim düşmüş stat pointlerim düşmüş we skill pointlerim düşmüş serverle alakalı bişii bu hem artık her hafta düzenli şifre değiştircem çok dikkatli olucam [Bu mesaj AsTrA tarafından 27 Şubat 2005 16:01 tarihinde değiştirilmiştir] endişe etme yani hacklenmedin sadece rollback oldu. yani server bir süre öncesine gitti. aynı şey benim lvl 60 charıma oldu ve yaklaşık 1 milyarlık item kaybettim. oyundaki iyi priestlardan biriyken oynun bıraktım. çünkü koala admin cevap olarak sadece olur böyle şeyler. hayat devam ediyor dedi. Oyundan çıkarken "save" demeyi unutmayın. yada yeni bir item aldığınızda.
AsTrA Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 walla sana daha beteri olmuş bu olayın ne diyelim geçmiş olsun sana we bana
Reflective Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 lanfear bi terkedilmişdi değilmi[signature][hline]Marijuana I Love LinkinTalicA
Lanfear Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Lanfear: One of the Forsaken. Her real name was Mierin Eronaile. The translation of the Old Tongue name Lanfear is "Daughter of the Night." She is incredibly beautiful and graceful. She has pale, smooth skin, long, black hair and eyes dark as night. She dresses in white with silver jewelry. She is tall and slender with dark eyes and shoulder-length black hair. ewet :) aslında Terkedilmiş pek karşılamıyor Forsakenı ama öyle işte terkedildim..[signature][hline]Lanfear lvl6x priest / ares server clan: annihilation ==> pressOK ###Bug Defeated Lanfear ###
Reflective Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 aslında bir afet hayalimde tabiki[signature][hline]Marijuana I Love LinkinTalicA
Tenochitlan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 said: AsTrA, 27 Şubat 2005 15:32 tarihinde demiş ki: girdiğim bilgisayarda keylogger killer war we beni keyloggerle soymaları pek mümkün değil hadi ben mageye üzülmüyomda lupus ile scorpion nereye gitti soyulmuş olmam imkansız çünkü server kapalıydı ve açıldığı anda girdik ne güzel elimde yanardönerli lupus ile scorpion wardı ezik olsam bile ahhhh ahhh 1 günde iki wurgun yastayım Şey bide acaba ezik adamıma level kasmama yardım edermisiniz ŞİMDİ server:Xigenon lvl:18 NİCK: xXOXx çıplak bi buffer görürseniz işte o benim ama yakında yakıcam bu gezegeni [Bu mesaj AsTrA tarafından 27 Şubat 2005 15:37 tarihinde değiştirilmiştir] arkadaşım sana sadece bi sorum olucak: Sen elimde yanar dönerli item vardı scorpion vardı diyorsun. Peki bide şunu söyle: Sen lvl o kadar düşük bi karakterle onları nası eline alıyosun. Ağır gelir sana onlar... Bi açıklama yapmanı bekliyorum
Öne çıkan mesajlar