elaidi Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Coder quote'lamışsın yazımı ama belli ki okumamışsın. oku sonra bi daha aklından geçir sorduğun soruyu. iyi oku ama kelimelere dikkat et. bulamıyosan Ctrl+f yapıp dışişleri bakanı diye arat.[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
magecy Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 @thecoder hiçbir polis öle durduk yere gelip senin kimliğini alamaz hele birde 24 saat gözaltına alıcak yapmayın abi o eskidendi....[signature][hline]Image is everything, so play with it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 kimlik sorabilirler ama arama yapamazlar diye hatırlıyorum ben. yanlış mı hatırlıyorum?[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nimloth Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Arama da yapar göz altına da alır kimlik de sorar. Ateş edersen beynini dağıtma hakkı bilem var.[signature][hline]Sakın girmeyinn www.geocities.com/swg_screenshots/no.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 ateş et ben de dağıtırım senin beynini onda bişey yok :) ya geçen gün karakolun camından içeri baktım diye adam içeri atmaya kalktı. ramak kalmıştı ben de sinirlenip ters konuştum adamla sonra ben hatırlı birini arayıp çıktım çıakrken baktım o karakolun en yetkilisiymiş.. işte böle bi olaydan içeri alabiliyosa kimliğini kıvırır eline bile verir.[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 http://www.sabah.com.tr/2004/12/06/siy109.html arama için önce savcı kararı gerekliymiş. kimlik sorma veya keyfi gözaltı ile ilgili herhangi bir bilgi yok.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 teşekkürler bilgi için. düdüklü tencerelerin kapağı oldu.[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Polis senin neden elinde döner yok diye boktan bir sebeple bile içeri atar üstünde zıplar bi bo. yapamassın.. Ben gaspa uğradığımda polise gittim. Evimin 50 metre yakınında. Polis bana bağırarak, o saatte orada ne işin var kendin kaşınmışsın hadi git.. dedi.. Eh bunların ölmesi bile müstehak. Ole bi sinirlenmiştim ki keşke şurayı teroristler bassada hepsinin kellesini uçursa demiştim. İçim şu kadar cızlamazdı. Polis senin tipini sevmesin, şüpheli diye gözaltına alır. Ve alıyorda.. Bilmiyorum belki ben ve benim çevrem bu konuda şansızdır ama çok başına gelen gördüm. Hatta inanmayacaksınız ama kimlik göstermesini isteyen polis'e, sizde kendi kimliğinizi gösterin dedikten sonra, elinde neden patates çuvalı yok diyerek gözaltına aldılar bir dostumu. Döner örneğini onun için verdim. Çocuk naapıcak, polisemi gitsin şikayet etsin :)[signature][hline]lölö mustafa.. Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 içinde bulunduğum arabayı çevirdiler bi kere vaniköyde ıssız bi yer.. koltuk sayısı kadar insan var. aramızda 2 kız da var. dedi nereye gidiyosunuz? eğlenceye gidiyoruz. İçiceksiniz yani? Evet içicez sonra da size gelip kendimizi ihbar edicez dedi arkadaşım. adam sinirlendi hepiniz kimliklerinizi çıkartın dedi. Çıkarttık aramızdan iki - üç kişi 18 olmamıştı. Böyle gece klubüne gidemezsiniz bu yaşta eivnize dönün dedi. Arkadaşım oturttu ordan: gece klubüne değil arkadaşımızın evine gidiyoruz. adam bu sefer telsizde kimlik numaralarımızı anons etti araştırın falan dedi. bu sefer benim tepem attı. niye anons ettin şimdi dedim. kontrol ediyorum dedi. tamam ben de siz iki polis memurunun yaka no'sunu alabilir miyim anons edicem dedim. adam tırstı bıraktırdı araştırmayı falan binin arabanıza dedi. eğer orda korkutmasaydım adamı bi kıl tüy bişey bulup bizi gözaltına bile alabilirdi yani. kim bilir.. napıcağı belli olmaz ki.[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 bunu araştırmak lazım vardır bize yarayacak olayları da bu işin. haksız yere gözaltına alınırsa ne olur, kimlik sorunca ne yapılmalı vs..[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 polise dava mı açıcaksın? Ehm polis bey size dava açıcam lütfen ifademi alın. ayrıca kimlik sorunca göstermeni tavsiye ederim. fakat yaka numarasını sorup not edersen eğer. ki söylememe gibi bi lüxleri yok ve kollarında yazıyo zaten. tırsıyolar.[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar [Bu mesaj Xaer_Aloneheart tarafından 17 Şubat 2005 15:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 adam bi şekilde beni içeri attı, veya atmaya çalışıyor. karşılık olarak yasal yollardan ne yapabileceğimizi bilirsek daha iyi olur. o bahsettiğin yaka numarasını istersin sonra da eğer öyle bir şans varsa mahkemeyle tırsıtırsın. ek bi savunma şeyidir o mahkeme de, tabi eğer varsa. herşeyi geçtim kim durup dururken mahkemeyle avukatla uğraşmak ister ki? [signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! [Bu mesaj Rahan tarafından 17 Şubat 2005 16:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 adam bırakmıyosa avukatını zaten çağırıcan :)[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Yabancı turist i çevirip nataşa lan bu diye taciz + tecavüz eden polis degil mi bu bahsettiginiz?[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 takendisi dyna.. hala da tartışıyoruz. kapkaççılarla hırsızlarla işbirliği içinde çalışan onların çaldığından pay alan polislerden bahsediyoruz evet..[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 evet taksimde megavizyonun aşasındaki sokak üzerinde gün boyu duran kapkaççı tiplerin polis le ortak olmadıgı bilmeyen dükkan sahibi yok orda babamın cebinden 1 milyara yakın parayı çeken bunlar polise bildirildiginde neden yakalanmıyor ? kim oldukları biliniyor nerde yaşadıkları bile belli ama polise yüzde veriyorlar o paralardan polisde dokunmuyor adamlara, neden dokunsun ki hem canı nı mı tehlikeye atıcak vatandaşı korumak için şeyimden aşa kasımpaşa amerikan filmlerinde dürüst ama ezilen yetenekli polis görevlisi başroldedir mafyayla mücadele eder meger polis şefi de mafyadır çok orijina lgelirdi demi bu fikir wow deyip şaşırırdık hehe türk yapımı bariz[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 dyna dikkatli ol silinebilir mesajın. Bende bir ekresinde forumda yazdım çoğu karakol/polis gaspçılarla kapkaççılarla yüzde hesabı çalışıyor. 2. dk sında sildiler mesajı.[signature][hline]lölö mustafa.. Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 gerçekleri örtbas etmeye ne gerek var ki..[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Hehe neden dikkat edeyim ki silinirse silinsin benim gördügümü yaşadıgımı insanlara açık dille söylemem engellenicekse benim kaybım degil bu ileride aynısı başına gelecek kişilerin kaybıdır ;) herhangi bir yasadışı, T.C karşıtı yorum içeren yazı yok zaten[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 neyse konu bu değil =p ama polisler de işin içinde ehehe.. dyna saptırdın konuyu fuzzy wuzzy'i üstüne salıcam artık pardon.[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Birtane daha: Sakaryada 2 sene evvel günlerden perşembe ev arkadaşlarım 3 ü aynı bölümde okuyorlar 1. öğretim ben farklı bölüm 2 . öğretimim arkların 2 si sabah kalkıyorlar saat 8 çantaları hazır derse girip ordan istanbula gidecekler diğeri de hep tembellik eder geç kalkar bunlara yetişcem diye koşturur fln 2 si cıkıyor evden diğeri abi siz gidin ben yukarıda yetişirim diyip 10 dk geç kalıyor ben ise oglen 3 de dersim oldugu için uyuyorum ve bir anda geç cıkacak olan arkadaş beni telaşlı bir şekilde uyandırıyor Olm kalk cabuk kalk yigitlere saldırmışlar kafalarından oluk gibi kan akıyor! ben gözler çapaklı suratım buruşuk ki zaten yatalı 4 saat olmuş kalkıyorum bir anda karşımda 2 arkımı görüyorum suratları kandan görülmüyor heryer kırmızı ark eve gelmiş suratını yıkamak için, telaşlı ne yapacagını bilmiyor, abi başım dönüyor yardım edin diye bagırıyor. o telaşla hemen 2 sini tutup dısarı cıkarıyoruz hastane evden 600 metre ileride ama yokuş çıkıp inmemiz lzm yoldan geçen minibüsü ceviritoruz içi boş adam arkadasları o halde görünce duramam ben arkadan diğer minibüs geliyor o dursun diyip gidiyor lanet okuyoruz derken meydana cıkıyoruz bir restora nsahibi bizi görüp hemen belediyeye te lacıp ambulans getiriyor hastanedeyiz arkadasların basına 4 er 5 er farklı yere dikiş atılıyor durumları kötü halsizler polis geliyor dayak yiyen 2 arkadası ve benle diğer ev arkımı karakola götürüyor 2 sini içeri alıyor farklı odalara sorgu cekiyor dayak atan bizmişis gibi 3 saat arklar içerde biz dısarıda sorguya cekiliyoruz siyasi görüşümüzden tutun akrabalarımızın dinine siyasi görüşüne hersey soruluyor üstüne üstlük yalan soyleeyerek soruyorlar, arkadasın itiraf etti solcuymus sende öylesin diyerek soruyorlar kız meselesiymiş kız arkadasıan sarkmıssın baskasının o yuzde ndövmüşler sizi diyip daha arkadası dövenlerşin kim oldugu bilinmedne onlar kollanarak olayı kapatmaya calısıyorlar sonra ne oluyor? eve kagıt geliyor failleri bulunamamıstır araştırma sonlandırılmıştır. evet 2 arkadas az kalsın kim vurduya gidip belkide ölecekti . 5 tane kafası berelerle kar maskeleri ile sarılmış 180 boylarında eli suntalı hayvan arkadaslara saldırıp dövüyor hemde sabah 8 de insanların işe gitme vaktinde ve polis adı gibi bildigi kişileri saklamak bir yana bizi suclu cıkartmak için bütün kozları oynayıp başarısız oluna olay noktalanıyor.. şüphelenenlere söyliyim arkadasların ne bir kız ne siyasi görüş hiçbiri ile alakasız geçirdigi 4 sene noktalandı okulda kimseye zararı olmayan kisiler ve pazartesi sakaryay gelip perşembe dönerler dersen eve ne partidir ne gece yasantısıdır kendi hallerinde insanlar ama polisin yaptıgı terbiyesizlik öyle gerdi ki bizi, nüfus cüzdanında dogum yeri sakarya degilde istanbul, adana, kars, izmir herneyse yazdıgı için belkide böyle gerekti bir ara konustuk ya din etken olur mu polisin tutumuna diye buyurun burdan yakın.. (süper laftır)[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 şerefsiz herifler. işte o karakolu terörist bassa. içim cızlamaz. umurumda bile olmaz. Bu ülkede yukardan tanıdığın yoksa gerçekten böle durumlarda çoook zor oluyo işin. nasıl bi ülke ya.[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 said: Xaer_Aloneheart, 17 Şubat 2005 16:26 tarihinde demiş ki: neyse konu bu değil =p ama polisler de işin içinde ehehe.. dyna saptırdın konuyu fuzzy wuzzy'i üstüne salıcam artık pardon. konu bu degilde zate nbelli aralıklarla değişip tekrar özüne dönerek gitti topic zate ntartışılacak herşey de tartışıldı başlarda konu sapsa neyse de şimdi yurnero ile gelsen farketmez alırım[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 kastın kastın şimdi posta koy tabii.. takımım için 37 kez canımı verdim o gün.[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 ya sonuç olarak dyna. kalksın dimi :)[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar