Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupa Birliği'nin yeni emri ve insanımızın komik tavrı.

elaidi

Öne çıkan mesajlar

said:
Sufi, 16 Şubat 2005 23:58 tarihinde demiş ki:
milletvekilliği vatandaşlık hakkıdır. kişinin okuduğu okula ya da başka şeylere göre sınırlandırılamaz. sınırlandırılırsa bunun adına demokrasiden başka herşey denir. milletvekili olmaya engel olan hukuki gerekçeler yasalarla belirtilmiş zaten.

o kadar haklısınki ülkemizde ki katillerin , sisteme karşı gelenlerin vs... bile ülkemizde milletvekili oldu.
isim istersen veririm ama özele atarım[signature][hline]Yeşilaycı Pati
Beer help ugly people have sex since 1862
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DynamicK, 17 Şubat 2005 16:34 tarihinde demiş ki:
Birtane daha:

Sakaryada 2 sene evvel günlerden perşembe
ev arkadaşlarım 3 ü aynı bölümde okuyorlar 1. öğretim ben farklı bölüm 2 . öğretimim

arkların 2 si sabah kalkıyorlar saat 8 çantaları hazır derse girip ordan istanbula gidecekler

diğeri de hep tembellik eder geç kalkar bunlara yetişcem diye koşturur fln

2 si cıkıyor evden diğeri abi siz gidin ben yukarıda yetişirim diyip 10 dk geç kalıyor

ben ise oglen 3 de dersim oldugu için uyuyorum ve bir anda geç cıkacak olan arkadaş beni telaşlı bir şekilde uyandırıyor

Olm kalk cabuk kalk yigitlere saldırmışlar kafalarından oluk gibi kan akıyor!

ben gözler çapaklı suratım buruşuk ki zaten yatalı 4 saat olmuş kalkıyorum bir anda karşımda 2 arkımı görüyorum suratları kandan görülmüyor heryer kırmızı ark eve gelmiş suratını yıkamak için, telaşlı ne yapacagını bilmiyor, abi başım dönüyor yardım edin diye bagırıyor.

o telaşla hemen 2 sini tutup dısarı cıkarıyoruz hastane evden 600 metre ileride ama yokuş çıkıp inmemiz lzm

yoldan geçen minibüsü ceviritoruz içi boş adam arkadasları o halde görünce duramam ben arkadan diğer minibüs geliyor o dursun diyip gidiyor lanet okuyoruz

derken meydana cıkıyoruz bir restora nsahibi bizi görüp hemen belediyeye te lacıp ambulans getiriyor

hastanedeyiz arkadasların basına 4 er 5 er farklı yere dikiş atılıyor durumları kötü halsizler

polis geliyor dayak yiyen 2 arkadası ve benle diğer ev arkımı karakola götürüyor

2 sini içeri alıyor farklı odalara sorgu cekiyor

dayak atan bizmişis gibi 3 saat arklar içerde biz dısarıda sorguya cekiliyoruz

siyasi görüşümüzden tutun akrabalarımızın dinine siyasi görüşüne hersey soruluyor

üstüne üstlük yalan soyleeyerek soruyorlar, arkadasın itiraf etti solcuymus sende öylesin diyerek soruyorlar

kız meselesiymiş kız arkadasıan sarkmıssın baskasının o yuzde ndövmüşler sizi diyip daha arkadası dövenlerşin kim oldugu bilinmedne onlar kollanarak olayı kapatmaya calısıyorlar

sonra ne oluyor?

eve kagıt geliyor failleri bulunamamıstır araştırma sonlandırılmıştır.

evet 2 arkadas az kalsın kim vurduya gidip belkide ölecekti . 5 tane kafası berelerle kar maskeleri ile sarılmış 180 boylarında eli suntalı hayvan arkadaslara saldırıp dövüyor hemde sabah 8 de insanların işe gitme vaktinde ve polis adı gibi bildigi kişileri saklamak bir yana bizi suclu cıkartmak için bütün kozları oynayıp başarısız oluna olay noktalanıyor..

şüphelenenlere söyliyim arkadasların ne bir kız ne siyasi görüş hiçbiri ile alakasız geçirdigi 4 sene noktalandı okulda

kimseye zararı olmayan kisiler ve pazartesi sakaryay gelip perşembe dönerler dersen eve ne partidir ne gece yasantısıdır kendi hallerinde insanlar

ama polisin yaptıgı terbiyesizlik öyle gerdi ki bizi, nüfus cüzdanında dogum yeri sakarya degilde istanbul, adana, kars, izmir herneyse yazdıgı için belkide böyle gerekti

bir ara konustuk ya din etken olur mu polisin tutumuna diye
buyurun burdan yakın.. (süper laftır)

bu olayın nufuz cüzdanındaki din hanesiyle alakası nedir ?[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Sosyal ağlarda paylaş

1. bütün msjı quotelama zaten çok uzun bir msj. sayfayı kirletiyosun.
2. konu hep aynı olacak diye birşey yok ve bu konuda polislerin de kısmen rolü var ve polisler hakkında bir eleştiri.
3. ben zaten sormuştum daha önce ona cvp vermişti okursan öğrenirsin.[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar
Sosyal ağlarda paylaş

said:
crocodile, 16 Şubat 2005 14:12 tarihinde demiş ki:
rahatsızlık duyuyosan yazdırma kardeşim dinsiz diye yazdır yada hangi dinsen onu yazdır seni zorlayan mı var.
sen istemiyosun bende istiyorum yazsın diye. nolacak peki o zaman?? sen yada sizler istemiyosunuz diye biz niye yaralanmıyalım bundan. isteyen yazdırır istemeyen yazdırmaz.

Din kişisel bir bilgidir dahada ötesi sadece inannanla inanılan arasındadır, polise başkasına devlete ne birinin dininden,

Ayrıca Crod bunun Ab istiyo diye değil zaten yapılması kaldırılması lazım.
said:
crocodile, 16 Şubat 2005 21:09 tarihinde demiş ki
ı ıhhh. yanlışın var annen baban kısaca ailen müslüman ise müslüman oluyosun. yahudi veya diğer dinlere mensub ailele kendi çocuklarına hangi dindenseler onu yazdırıyolar.[b] tabiki tutupta yok ben ateşe tapıyom puta tapıyom gibi seyler soylemezseniz.

tabi buda ayrı mevzuat neden yazdıramıyorum?
[signature][hline]Beş Hececiler

[Bu mesaj Cuce tarafından 17 Şubat 2005 17:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Demon_of_Hell, 17 Şubat 2005 17:04 tarihinde demiş ki:
said:
Sufi, 16 Şubat 2005 23:58 tarihinde demiş ki:
milletvekilliği vatandaşlık hakkıdır. kişinin okuduğu okula ya da başka şeylere göre sınırlandırılamaz. sınırlandırılırsa bunun adına demokrasiden başka herşey denir. milletvekili olmaya engel olan hukuki gerekçeler yasalarla belirtilmiş zaten.

o kadar haklısınki ülkemizde ki katillerin , sisteme karşı gelenlerin vs... bile ülkemizde milletvekili oldu.
isim istersen veririm ama özele atarım

milletvekilli vatandaslik hakki falan degil. milletvekili olmak icin ilkokul mezunu olmak gerekiyor normalde. YANI DEVLETI YONETENLER ILK OKUL MEZUNLARI ARKADASLAR. COGU OKULA BILE GITMEMIS INSANLAR. o kursuye cikan o koltuklarda oturan herkesin universitede siyaset okumus insanlar olmasi gerekir. UNIVERSITE MEZUNLUGUNDAN BAHSEDIYORUM. ben universiteye gidicem gotum yirtilicak her gun ondan sonra ise gidicem 1 milyar para kazanicam misal adam afedersiniz popo buyutucek o koltukta ayda bilmem kac milyar kazanicak ..[signature][hline]Icq: 668699
Msn: [email protected]
Mail: [email protected]
Uo:Juliana-Jnearl
Cs:[HoD]DaRkL!GhT
Sosyal ağlarda paylaş

Türkiye'de demokrasi diye birşey yok zaten. Doğu oyları tamamen aşiret oyu vs.
Yukarda söylenenlere de aynen katılıyorum ayrıca. Üniversite mezunu olmak şart olmalı. Tercihen siyasi bilimler, ama bir sağlık bakanının da doktor olması gerekir mesela[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise
Xaer_Aloneheart (MSN)
Sen uzun yazıp adamı okurken sinirlendiriyosun, sonra msj uzun olduğu için adam neye sinirlendiğini unutuyo cvp yazamıyo
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 17 Şubat 2005 18:26 tarihinde demiş ki:
Yukarda söylenenlere de aynen katılıyorum ayrıca. Üniversite mezunu olmak şart olmalı. Tercihen siyasi bilimler, ama bir sağlık bakanının da doktor olması gerekir mesela

Neye dayanarak bunları söylediniz Sn Penth?[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cuce, 17 Şubat 2005 17:25 tarihinde demiş ki:
Ha bide söylemeden edemedim, musliman olmıyanlar kollarına kırmızı band yakalarınada yıldız taksın anlıyalım kimler kafir kimler değil dimi.......

+1 nüfus cüzdanıyla sınırlı değil insanımızın bakış açısı bu şekilde olduğu taktide biraz daha zor bunların ustesinden gelmemiz.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Member of AAL'05
Sosyal ağlarda paylaş

yine AB'nin bizim içişlerimize karışması olayı. yine kimse olayı genel olarak ele almıyor olayın derinliklerinde tartışırken olaya hiç katkı yapamadan yasa çıkıyor.. yine kimse AB'nin siyasi götürülerini anlamak için çaba göstermiyor. yine herkes karşı çıkan gruba öcü gözüyle bakıyor. bu kaçıncı aynı senaryoyu izleyişimiz acaba.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Soulbringer, 17 Şubat 2005 18:29 tarihinde demiş ki:
said:
Yukarda söylenenlere de aynen katılıyorum ayrıca. Üniversite mezunu olmak şart olmalı. Tercihen siyasi bilimler, ama bir sağlık bakanının da doktor olması gerekir mesela

Neye dayanarak bunları söylediniz Sn Penth?

DEHAP'ın veya doğu illerinin partilerinin sadece doğuda tavan yapmasına dayanarak. Yani kısaca söylemek gerekirse. Gözlem. sadece ama sadece gözlem ve bazı insanlarımızdaki eksiklerden en önemlisi. mantık.
Sosyal ağlarda paylaş

said:

aynen katılıyorum doğuda parayı yediren giriyor meclise
mesala şu ilk Türk arabası imza yı çıkarıcak olan biri vardı dolandırıcı ismini hatırlamıyorum.[signature][hline]Image is everything, so play with it.

Sosyal ağlarda paylaş

Konuyu saptırtınız hadi ona birşey demiyorum... Ama bu polisi kötüleme, yok efendim ülkemizde demokrasi yok lafları bunlar nedir ben anlamıyorum...
Siz bugüne hiç gidip bir polisle konuştunuz mu nasıl şartlarda çalışıyor? Hiç bazı yok herşeyi biliyor polisi geyiğini gerçekliğini araştırdınız mı ?

Bugün arkadaşımın arabasının camı kırıldı. Polis geldi işte karakola gidin fln... Neyse gittik arkadaş işlemlerini yaparken ben ve Tyrael dışarıda bir polisle muhabbet ettik...
Adam bize belkide çoğunuzun bilmediği şeyler anlatı... Mesala kaçınız bu devirye gezen araçların günlük 15 litre benzin hakkı oldunu biliyor ? Kaçınız ne kadar maaş aldıklarını biliyor ? Kaçınız adamların ne şartlar altında çalıştıklarını biliyor ? Kaçınız yasal boşluklardan haberi var(bu boşluklara göre hırsızlar ve gasp yapan kişiler gözaltına sadece tek gece alınıyor ve eğer cezası 7 sene altındaysa mahkemeye kadar tutuklanamıyor.)?Tamam arada kötüleri var her meslekte olduğu gibi ama bütün hepsini bu şekilde yerden yere vuramazsınız... Eğer toplum polislere karşı daha iyi olursa, yakın olursa zaten çoğu olay kendiliğinden halledilir...

Ayrıca polislerimiz hala istedikleri zaman kimlik sorma hakları vardır eğer göstermeseniz gözaltı.

Demokrasi demişken, senin halkın bilgisiz ve cahilse nasıl bir demokrasi bekliyorsun? Atatürk zamanında bile demokrasi tam olarak yoktu malasef... Ve sen ülkemde demokrasi yok diyorsun peki bunu değiştirmek için ne yaptın ? En azından basit bir kitap önerdin mi insanlara onların ufkunu açacak ?[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

oluyo bunlar evet. kimliğe bakıp mardin yazıyo diye, batman yazıyo diye, adı bölümünde keko yazıyo diye de insanlar götürülüyor. uzun saçlı diye, kel diye, tekkaşlı diye, şalvarlı diye de götürülüyo. işte naaparsın. gerçi artık hakkını arayan için haklar var. polis o kadar artislik yapma özgürlüüne sahip diil. ama bunlar hep üzücü şeyler...[signature][hline]Ars longa, vita brevis.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
magecy, 18 Şubat 2005 07:12 tarihinde demiş ki:
Bir parti kurmayı bırakın bir partiden aday gösterilebilmek için baya bir çok paranızın olması lazım.

Iyi de kardesim dunyanin her yerinde bu boyle, teskilat kurmadan, para olmadan bir cok ulkede secimlere bile giremezsin ornegin... Turkiyedeki demokrasiyle ABD hatta kimi AB ulkeleri ile bile fazla bir fark yok. Ben gordm yasadim yillarca biliyorum.

gene Turkiye'de bagimsiz ya da kucuk gruplar olarak siyasi parti kurma izni var. Mesela ABD'de 3ncu bir parti var ama yeteri kadar para toplayamadigi icin giremiyor secimlere, buna da 'fund raising' deniyor. Perincekin cok mu parasi var ornegin? ya da diger kucuk partiler var Turkiye'de bunlarin bazilarinin genel merkezleri bile kiralik daire, ehe

[Bu mesaj demirbilek2 tarafından 18 Şubat 2005 07:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

@Goarth: Polisin sana bunları anlatması bana hiçbişey ifade etmiyo açıkçası. Maksat birkaç gerçek sallayıp uygulamadığın şeyleri söylemekse tamam. Cem Uzan'ı bırakın. Onur Madalyası verin. Böyle birşey olabilir mii ya.. gelmişsin birde burda millete kzıyıosun sanki sen polismişsin gibi millete sorgu sual bi triplere giriyosun. O polisin şu ana kadar yasa dışı bişey yapmadığını bana kim garanti edebilir? Ya yapmış olabilir demiceksin ama. o bir polis çünkü.[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Xaer_Aloneheart, 18 Şubat 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
@Goarth: Polisin sana bunları anlatması bana hiçbişey ifade etmiyo açıkçası. Maksat birkaç gerçek sallayıp uygulamadığın şeyleri söylemekse tamam. Cem Uzan'ı bırakın. Onur Madalyası verin. Böyle birşey olabilir mii ya.. gelmişsin birde burda millete kzıyıosun sanki sen polismişsin gibi millete sorgu sual bi triplere giriyosun. O polisin şu ana kadar yasa dışı bişey yapmadığını bana kim garanti edebilir? Ya yapmış olabilir demiceksin ama. o bir polis çünkü.

Bak arkadaşım ben orada polisleri fln savunmadım ama sadece bu kadar adamlara laf atılıyor ama bir çözüm önerisi gösterilmiyor. Bu ülkede ne çok senin gibi insan var sadece laf atar konuşur sonrada unuttur zamanla ta kii işi düşene kadar... Neyse benim çok merak ettiğim bir durum var acaba sen benim sorularımın kaçının cevabını biliyorsun?
Böyle çözüm yaratacak şeyleri düşüneceğimize sadece çamur atmanın önemli bir ülkede olduğumuz için bir gün senin dediğin o Cem Uzan'a madalya verme olayıdar yakındır...[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

böle seyler olur normaldir burasi köklü dini bir ülke halifelik uzun süre bizdeydi

Unutmayin burda sadece sizler yada örümcek kafalilar yasamiyo ortak yasiyosunuz ve birlikte yasamayi ögrenmemiz sart Burasi ne bizim onlarin burasi hepimizin vatani..
Evet ilginctir Kulaklarini nasil cekiceksek daha kendi ülkemizde bazi sorunlari cözemedik ama ben bu olumsuz siyasetimizin sonusza kadar devam edicegine inanmiyorum elbet biri düzeltir gelip basa. İslam ?? bana pek bisey ifade etmiyo zaten islam demek Allaha tanriya inan demektir ben Allaha da Tanriyada inaniyorum bazilarina göre farkli sahislar bana göre aynı avrlik farkli yerlerde Peygamberlerini yollamis ondan Kültürel olaylardan dolayi farkli sekilde kurallar degismis yada farkli tooplumsal inanclar cikmis ama genelde aynı
Neyse işte dedigim önce birlesmeliyiz sonra kulaklarinimi gözlerini artik yuzlerinimi cıkarcaz cekcez naparsak yapariz[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...