gellidus Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Yav bir arkadas vasitasiyla arabaya amfi vs vs vs bisiler almayi dusunuyordum. Yanliz karsi tarafin verdigi fiyat inanilmaz dusuk birsey. Calinti olma ihtimali cok yuksek gibi sordugumda yok abi kutusunda fln diyorlar ama pek inandirici gelmiyor. Diger yandan seytan diyor ulan alsana ne arastiriyorsun. Ama korkum eger calinti cikarsa anlasilma basimin derde girme gibi bir durumu olabilirmi olursa nasil olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Bayiden kutusuyla çalınmış olamazmı yani :) Çalıntı malı bile bile almanın da 3 yıl cezası var.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Tabiki bilemezsin :) Ne yalan söyleyim ben olsam alırdım[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 alacagin markanin dist. ini ara bi sor bole bole bisiler var de seri numarasi felan isterler belki.[signature][hline]Xhearon UO Shard Xhearon Level ve irk sistemi ile aktiftir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 calinti olma ihtimali baya yuksek taksicilerde muhabbet acarsaniz dinlersiniz biraz, adama gidiyomususn abi bostancida bi pejo 206 var tam tesisat onu bana sokermisin diyopmususn 500-600 m na 3milytarlik tesisat sokuyormus[signature][hline]pantolonum diesel den clubber im ezelden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mitin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 said: BOccOB, 16 Şubat 2005 22:23 tarihinde demiş ki: ya nerden bilebilirsin ki bi malın çalıntı olduğunu alırken? Alacağın malın faturası ne işe yarıyor ? Eğer bir malın faturasını ibraz edemezsen, sende çalan kişi kadar suçlusun.[signature][hline]Muhacirler kayıp edilmiş toprakların kutsal hatıralarıdır. Mustafa Kemal ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Ozaman ben 97 yılında aldığımız Televizyon'un faturasını ibraz edemiyorum suçlumuyum?[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 3 sene saklamak zorundasin said: Vodan, 17 Şubat 2005 13:24 tarihinde demiş ki: Ozaman ben 97 yılında aldığımız Televizyon'un faturasını ibraz edemiyorum suçlumuyum? [signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 bulmaları imkansız sende olduğunu o ayrıda... çalıntı olduğunu bile bile alırsan elbet bi yerden çıkıyor aldığın şey. denenmiş , görülmüş bişeydir. çalıntıyı bırak spot adı altında aldığımız "kaçak" telefonlar bir bir çalınır/bozulurken faturalı aldığımız telefonlar halen durmakta. ha reastlantıda olabilir ama... bence değil.[signature][hline] MSN : [email protected] -- CoH: Hüsamettin Invul Tanker LvL 28 En üst düzey Türk tanker -- Dwinz, 15 Şubat 2005 19:38 tarihinde demiş ki: sadistmisiniz , egoistmisiniz be höyt.! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genor Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Al gitsin merak etme setlerin vs lerin ustunde henuz ımei numarası yada chip yok.Ayrıca sen hiç bir şekilde onun çalıntı olup olmadığını anlayamazsın yani burda haklı olan sensin..[signature][hline]Kalbinizle yaptiginiz hersey size geri donucektir... who is genor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dooman Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 al gitsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silencer Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 said: tunch, 21 Şubat 2005 02:51 tarihinde demiş ki: spot adı altında aldığımız "kaçak" telefonlar bir bir çalınır/bozulurken faturalı aldığımız telefonlar halen durmakta. hırsızlar selektif davranıyor yani, faturalı malı çalmıyorlar?[signature][hline]yılın sözü: "resistance is futile" (elektrik sobalarının faydasız olduğuna dair borg kelamı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 ucuz etin yahnisi diyorum sadece[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 çantı satanla, haberi olmasa da çalıntı mal alan adam aynı hükmü yiyor diye duymuştum, fatura felan iste, yoksa bulaşma hiç[signature][hline]__and one day.. one day i'm gonna grow wings # # a chemical reaction [ u know where u are ] hysterical and useless [ u know where u are ] hysterical and.. [ u know where u are ] **no more dinosaurs @montezaus *** montezaus.deviantart.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 said: BOccOB, 25 Şubat 2005 23:49 tarihinde demiş ki: 2. elin faturası mı olur ? adamların elinde fatura yoksa, ya da aldıkları yerden felan fatura çıkartamıyorlarsa bulaşılmaz hiç, hapis cezası felan var işin ucunda[signature][hline]__and one day.. one day i'm gonna grow wings # # a chemical reaction [ u know where u are ] hysterical and useless [ u know where u are ] hysterical and.. [ u know where u are ] **no more dinosaurs @montezaus *** montezaus.deviantart.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Ben olsam almam zaten öyle bişi olmuştu almamıştım. Ya mesela benim set çalınsa iyi bi beddua ederdim. Çok ahhım olurdu. O set bi yerlerinde patlar inşallah diye. Onun acısı başka yerden çıkar bence. tunch a ya katılıyorum bu konu da.[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar