Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

KO Download


Dwinz

Öne çıkan mesajlar

En üstte fatihkaraca'nın yazdığı "Yeni başlayanlar için oyun hakkında yardım" adlı topici okursan sana yardımcı olacaktır.Orada launcher ile update et diyor.Evt onla update et yoksa çok laglı oynarsın oyunu kendin download edip acarsan benden söylemesi.Kolay gelsin.[signature][hline]Nation :EL Morad
Server :Ares
NicK :Zeyno
CLaN :SatanicS
LvL :5x Mage
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

update le alakalı bi durum deil benim dediim.oyunun normal clientini çekiyorum.gece başlıyorum sabah bitöiş buluyorum ve yuklemeye çalıştıımda reading package bölümünde hata veriyor. download acceleratorle kendım ilgilenerekten çekiyorum bakalım şu anda %56da.bi kopma oluyomu olmuyomu bakalım..olmuyosa eğer neden öle bi hata ile karşılaşıyorum.. izleyip öörenicez bakalım..[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end..
www.myuo.org
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

"Flashget denedim" yazmışsın, o yüzden az da olsa programı bildiğini farzederek anlatıcam..
Linki tıkladığın zaman açılan flashget yükleme penceresinde, ortalarda solda kaç parça halinde çekmek istediğini sorar. orada varsayılan olarak "3" yazar. O sayıyı "1" yap. Tek parça halinde çekerse sorun çıkartmıyor.[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur.

Nick : PaperQueen
Clan : The_Others
Server : Ares

[Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...