Dwinz Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 ya ben knight online ın sitesinden çekiyorum bu oyunu, fakat yuklemeye geldiinde sorun çıkartıyor her seferinde.dosya bozuk gibilerinden bişey diyo.3 kez ındırdım 3ündede aynı muabbet bıktım yav.. başka indirebileceim bi yer bilen varmı?[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end.. www.myuo.org
yazik Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 sanırım senin soruna da "fucanda" nın actıgı "help" topicinde cevap verdim (hatta yanlıslıkla buraya yazarken oraya yazdım :-P)
Dwinz Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 flashget denedım yok.. getright denedım yine olmadı... ben sorunu anlamadım vallaha.. en sonunda bi cafeye gidip cdye çektiricem başka çare yok yani..:([signature][hline]Come with me my friend, come and see the end.. www.myuo.org
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Download Accelerator Plus bu programı dene olmazsa gel yanıma[signature][hline]HåD£§©ik²°°³ I Love =o= [b]KO Ares Server - Orc Rogue [b]KO Ares Server - Orc Priest [b]Tr-Game Zenith Uo Vampire Mage
Zeyno Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 En üstte fatihkaraca'nın yazdığı "Yeni başlayanlar için oyun hakkında yardım" adlı topici okursan sana yardımcı olacaktır.Orada launcher ile update et diyor.Evt onla update et yoksa çok laglı oynarsın oyunu kendin download edip acarsan benden söylemesi.Kolay gelsin.[signature][hline]Nation :EL Morad Server :Ares NicK :Zeyno CLaN :SatanicS LvL :5x Mage
Dwinz Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 update le alakalı bi durum deil benim dediim.oyunun normal clientini çekiyorum.gece başlıyorum sabah bitöiş buluyorum ve yuklemeye çalıştıımda reading package bölümünde hata veriyor. download acceleratorle kendım ilgilenerekten çekiyorum bakalım şu anda %56da.bi kopma oluyomu olmuyomu bakalım..olmuyosa eğer neden öle bi hata ile karşılaşıyorum.. izleyip öörenicez bakalım..[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end.. www.myuo.org
Dwinz Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 download acellerator plus la indirdim bu seferde çaloşmıyor iimi öff..msn dos açılıyo ve aynı anda kapanıyo... ne bahtsız adamım böhüü...:([signature][hline]Come with me my friend, come and see the end.. www.myuo.org
Lonely Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 "Flashget denedim" yazmışsın, o yüzden az da olsa programı bildiğini farzederek anlatıcam.. Linki tıkladığın zaman açılan flashget yükleme penceresinde, ortalarda solda kaç parça halinde çekmek istediğini sorar. orada varsayılan olarak "3" yazar. O sayıyı "1" yap. Tek parça halinde çekerse sorun çıkartmıyor.[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur. Nick : PaperQueen Clan : The_Others Server : Ares [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır]
Öne çıkan mesajlar