Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 defiled petulant boots usable by cabalist magical bonuses hits 48 dex 18 int 24 con 21 level requirement 49 magical ability function:direct damage damge:95 target:targetted range:1500 casting time:4.0sec damage:cold armor modifiers 51 base factor 100%qua 100%con item sidi drop ilgilenen varsa mesaj atsın buraya:)[hline]karga [project mayhem] Theurgist of the theurgists Hatun [project mayhem] ooc Cleric
Romario Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 valla ben cabalım ama onu alacak kadar param ve kullanacak kadar levelim yok[hline]Hayat Benle Sınırlıdır Ben İse Sınırsız.... Remreld Cabalist as follower of Belgarionn
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 mythicin salaklığı bu itemi cabalist itemi ytapan hiç bişe yok gıcık adamlar ne güzel giycektim theurgistimle[hline]karga [project mayhem] Theurgist of the theurgists Hatun [project mayhem] ooc Cleric
malsahibi Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 lol o da sc li[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Noob Assasin
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 ne biliyim altınız filan vardır yaziim dedim[hline]karga [project mayhem] Theurgist of the theurgists Hatun [project mayhem] ooc Cleric
Romario Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 bone deme ya belg kadar guclu olmasakda bizde cabalız ezme yani :([hline]Hayat Benle Sınırlıdır Ben İse Sınırsız.... Remreld Cabalist as follower of Belgarionn
Öne çıkan mesajlar