stormxante Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Eskiden bi oyun vardı recoil diye tank oyunu cok süper bı oyundu fakat ben cd sini kaybettim bulamıyorum.Böle eskı cd ler satan bi yer biliyosanız veya cd yi herhangı bi şekilde temin edebilcel varsa sevnırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli_Deuce Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 said: stormxante, 15 June 2003 20:06 tarihinde demiş ki: Eskiden bi oyun vardı recoil diye tank oyunu cok süper bı oyundu fakat ben cd sini kaybettim bulamıyorum.Böle eskı cd ler satan bi yer biliyosanız veya cd yi herhangı bi şekilde temin edebilcel varsa sevnırım. Batu salla ya[hline]Benim adım thomas bu bana komas adli yarisma programına hoşgeldiniz.şak şak şak şak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormxante Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 ya çok güzel oyun bulursam gorursun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli_Deuce Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 said: stormxante, 15 June 2003 20:32 tarihinde demiş ki: ya çok güzel oyun bulursam gorursun :) Onu boşver batu ıcq yA GIRDE su botu ne yapıcam söyle.[hline]Benim adım thomas bu bana komas adli yarisma programına hoşgeldiniz.şak şak şak şak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormxante Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 icq ya giremıyorum şu anda ama solıyım şimdi sana onu indirdikten sonra belgelerıme yukle,orda bi dosya vardı yanlış hatırlamıyosam 1ls 1st miydi neydı en ust satırda bı kere o kesın ara bul onun içinde soru1 soru 2 soru 3-4 var soru 2 3 4 dekılerı soru 1 ın içine kopyala yapıştır bölece bütün soru cevap ları bi dosyada toplamıs olucan sonra ctrl f yap arat yani ,ordan gerisi çakarsın zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 yaf konuya donsek ?[hline]"III. Dunya savası'nın hangi silahlarla yapılacagını bilmiorum ama IV. Dunya Savası'nın tas ve sopalarla yapılacagına eminim." Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormxante Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 e kimse cevap vvermıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar