kfg Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Ben CuteFTP 6.0 Pro'yu çektim ve kullanıyorum, ancak bununla çektiğim dosyaları otomatikman taramasını istiyorum ve bende e-trust antivirus var... Hatta internet download manager ile ayarladım ancak bununla nasıl ayarlayacağımı bulamadım... Lütfen yardım edin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solinari Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 sende cok sey istiosun :D[signature][hline]|Sözum Amerikan sinemasına;yıllardır uzaylıyı bir öcu gibi gösterdin... Uzaylıda olsa insan insandır!| Mail | Msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 :) Genellikle bu tip download manager'larda oluyordu virüs taraması da acaba ben mi bulamadım diye düşünmüştüm. [Bu mesaj kfg tarafından 27 Şubat 2005 21:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solinari Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 microsoft antspyware bence idare eder gosterio hemde yuklerden zararlı program olabilir kalsın mi sileckminiz die de soruor sanrım isini gorur[signature][hline]|Sözum Amerikan sinemasına;yıllardır uzaylıyı bir öcu gibi gösterdin... Uzaylıda olsa insan insandır!| Mail | Msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Yok hayır yanlış anladın. Ben ekstra bir program sormuyorum. Options'da bölüm olur bazı programlarda çekilen dosyalar hangi programla taransın diye, oraya virüs programının yerini gösterirsin. MSN'de falan da var. Acaba var mı bunda diye sormuştum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar