whissinn Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 illa hatunla gidicem diorsan ve sıkılmak ıstemıyorum dıorsan migros şekspir ama orası da hep full fakat güzel mekandır sonracıma egeli var prestij sinamalarının oldugu yerde fakat orasıda kazık en son 1 çay 2.5ytl idi :D lan cay deıl mübarek jamaican rom neyse aklıma geldikce yazarım ayrıca ordaki bir arakdaş kahverengi demiş o mekanın adımı aceb?[signature][hline]retired uo player tijs verwest - pati uo somethins never change ________________________ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: Fistan, 05 Şubat 2005 17:25 tarihinde demiş ki: gizli bahçe(tatil olmayan günler sakin) , hyde club hyde ? adam iiki sakin demiş :D sakin olmasa herhalde twenty dijeksiniz[signature][hline]retired uo player tijs verwest - pati uo somethins never change ________________________ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 şekspir güzelde migrosun içinde olması çok kötü be slayer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 abi öylede orası 25 likler için :) şahsen ben takılmam öyle yere benı aşar ama dedin gibi valla antalyanın en kalabalık yeri yani kafa dinlencek yer deil vede kimse yazmamış fakat antalyanın en pahalı restorantları ve en güzel zevkli keyifli kendin ye kendin pişir olayı çakırlar kesinlikle bi gün arkadaşlarınızla denemenizi yada sevgilinizle tavsiye ederim 1 defa gittim ve çok güzeldi ya[signature][hline]retired uo player tijs verwest - pati uo somethins never change ________________________ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 çakırlar tarafını biliyorum. kahvaltı için hacısekiler kavşagında pazar günleri pazar kuruluyor orası gözlemeci vs. ile dolmuş gidince şaşırdım tüm antalya pazar sabahı orda.X5 i çekmişler yörük çadırına oha oldum ben. çakırlar yolunda giderken solda Eskişehirlinin Yeri kendin pişir kendin ye'de bir numara.az daha giderseniz geyikbayırında alabalık tesisleri.bööle derenin içine atıyosunuz masaları oh mis. şimdi soguk olur oralar yazın serin.tavsiye ederim.fiyatlarıda uçuk deil alabalık tesislerinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: Fistan, 09 Şubat 2005 16:04 tarihinde demiş ki: çakırlar tarafını biliyorum. kahvaltı için hacısekiler kavşagında pazar günleri pazar kuruluyor orası gözlemeci vs. ile dolmuş gidince şaşırdım tüm antalya pazar sabahı orda.X5 i çekmişler yörük çadırına oha oldum ben. ben sevmiyorum oraları ya çok kalabalık oluyor...[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 ben gittigimde o kadar kalabalık degildi :D[signature][hline]benny benassi-change style somethins never change ________________________ you should really know.. - T.W.I.Y.D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Yazın Ally die biyere gittim orası da guzeldi,icersi sovları ortamı vesairesi ama yerini tam hatırlamıyorum.Antalyadan olanlar biliodur ve tarif edeceklerdir.Benm hosuma gitmishti ama muzik tarzı olarak farklı dunyalardanız mekanla,yine de hoshtu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 ally clup. türkiyenin sayılı yerlerinden clup olarak zaten. kaleiçinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 said: slayerrr, 08 Şubat 2005 22:30 tarihinde demiş ki: said: Fistan, 05 Şubat 2005 17:25 tarihinde demiş ki: gizli bahçe(tatil olmayan günler sakin) , hyde club hyde ? adam iiki sakin demiş :D sakin olmasa herhalde twenty dijeksiniz hyde beachdeki hyde dan bahsediyorum. beach parkta. çok sakin ve güzel bi ortam. hyde clup o senin anladıgın kaleiçindeki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 - taraftar bufeeeeeeeeee bi de yemek için tekel in arkasındaki şişçi ramazan ı unutmayın arkadaşlar. bi şişçide eski sanayi de var. özdoyum. orası da bombadır[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 bi şişçi ramazanda 100. yılda var. eski otogar tarafında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
makarna Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Dedemanın karşısındakı bufenın adı "AntaLyaspor Bufe" MeLteMdeki abi de geLmio çoktandır...[signature][hline][CntrTrky] | BecKhaM RespecT!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 said: Fistan, 12 Ocak 2005 17:51 tarihinde demiş ki: gündüz yemek yemek için dedeman karşısı antalyaspor büfe! izmir yiceksiniz. [Bu mesaj Fistan tarafından 13 Şubat 2005 16:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
makarna Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 yanLızca yazdım.[signature][hline][CntrTrky] | BecKhaM RespecT!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 sağlıklı yemeh yicekseniz dedemanın en üstünde ded restorant vardı galba :D ismini hatırlamnıomda manzara falan güzel[signature][hline]benny benassi-change style somethins never change ________________________ you should really know.. - T.W.I.Y.D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 mekan dşıosab bana sorcan :P şincik ışıklar : boş (işim olmaz piyasa alanda) vallaha ben sırf gezdiğim icin öle yiyecek icecek yer bilmem aklımdada tutamam ztn ah nerde ISKENDERUN TAVUK DONERLERI!!! :( öküz doyuran istiom :(:(:([signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 KRISTAL IN DONERCILER CARISHSI 1987 YAni doum günümden beri açık donercımız hep oraya gıderdık aılece cok güzel hala da acık yani yanılmıorsam donercıler carsısında[signature][hline]benny benassi-change style somethins never change ________________________ you should really know.. - T.W.I.Y.D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 allahım ya antalya da bayyaa çok bulundum bi sürü yere gittim ama kafamı kaldırp adına bakmadım hiç nerdeyim nersi burası die:) ama kalenin öbür tarafında bi yer vardı ordaki manzarayı unutamıyorum..yat limanı falan gözüküyodu.[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 hatırladım lam biyer Monopoli kafe var mutasyon int cafe vardı azmı takılırdım lem oraya beaa heyt... böle mutasyona uğramış hayvani pc ler vardı orda ...[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Mt cafe artı şık bir giyim mağzası =o)[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar