omer36 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 DC++ indirdim ama bitürlü bağlanamadı..connection settings fln bişiler yaptım ama çalışmıo...yardım rica edicem lütfen..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 hata mesajının ne olduğunu yazmazsan, nerede ne ayar yapıp nerde takıldığını yazmazsan kim nasıl anlatsın ki sana bişey ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omer36 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 DC++ ı açıorum hiç connected fln gibi bi yzı görmüorum bi kere hiç bi hareket yok öööle duruo. connection settingsde active yaptım önce ip no.mu girdim ama portlara ne yazcamı bilemedim ondan amsn in direk giriş portu olan 1863 yazdım ikisine de...olmadı passive yaptım, yine olmadı..yani hiçbi hareket görmüorum serach etmeye kalkıncada bişi olduu yok doğal olarak. SOCK35 fln nedir ztn hiçbi bilgim yok..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 hub seçmen gerek. public hubsta gerekli koşulları sağladıktan sonra girip ara.[signature][hline]En refresh | Rakipsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=68513 [Bu mesaj Kithnos tarafından 26 Şubat 2005 16:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blindoki Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Tam olarak nereden kurabilirim dc++'ı. Spy falan yoktur umarım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar