Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Nevizade'de, (Nevizadeyi bilmeyen cahallar için söylüyorum "Tarihi Dardanel Ton Balık Pazarı" isimli kırmızı saçma sapan tabelanın artından salıyosunuz kendinizi, 2. sağda 1. sağ çiçek pasajının diğer kapısı zaten.) solda 1. sokağın en ucunda.Tekeli geçtikten sonra. Çok katlı, genellikle dolu. Alternative falan çalar genelde, Travis, Beck çaldığı da gözlemlenmiştir.Bazen tek katını kapatıp ibnelik yapıyolar, aman ha, kaçın.En alt katta oturulmaz kesinlikle.Tuvalet kapıları sağlam değil bi de. Yer var mı diye sorun haftasonları, yada erkenden gidin.Arkadaş toplantısı tarzı kalabalık mevzular için 5 gibi gidip minderleri tutmanız önerilir.Uğraşılmaz bence orası ayrı.[signature][hline]I want a boy with çemçük smile and pişmaniye hair... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 said: Alexi_Septimus, 12 Ocak 2005 22:13 tarihinde demiş ki: .Tuvalet kapıları sağlam değil bi de. evet kapilari surgulu. acim derken rayindan cikiyodu kapi :D[signature][hline]Su olsam , Ates olsam www.tev.gov.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 alt katta oturmayalım mı? yıllardır orda oturup deliler gibi egleniyoruz valla. kandırma çocukları.[signature][hline]just g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 hehe abonesi oldum ben oranın artık 3. kata oturunca cocugu içki almaya göndertip caktırmadan tabaklara patlamıs mısır doldurup götüreceksiniz eskiden sınırsızdı artık max 2 kere veriyorlar eau biz 5-6 kere doyana kadar yiyos :p[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar136 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 fiyatlar da uygun..ortam güzel evet biz de gidiyoruz sık sık..[signature][hline]Biz Sultanî için "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 said: DynamicK, 18 Şubat 2005 20:50 tarihinde demiş ki: 3. kata oturunca cocugu içki almaya göndertip caktırmadan tabaklara patlamıs mısır doldurup götüreceksiniz eskiden sınırsızdı artık max 2 kere veriyorlar hadi ya maz 2 kere mi veriolar? gecen biz gittik ( 2 hafta once falan ) 5-6 kisidyk. 7-8 kere getirdiler. ( gerci bi 5-6 saat icmistik orda getirsinler yani bi zahmet :p ) bi de katlarda sadece bi eleman durmuyo ki. 2 bazn 3 kisi oluyo.bos olursa biz de dadanak bari patlamis misira. hatta komple kutusnu mu alsak :p[signature][hline]Su olsam , Ates olsam www.tev.gov.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burn Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 said: Mantar136, 19 Şubat 2005 19:15 tarihinde demiş ki: fiyatlar da uygun..ortam güzel evet biz de gidiyoruz sık sık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 kafam girsin[signature][hline]Yeşilaycı Pati Beer help ugly people have sex since 1862 Arnex Group Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 geçen cuamrtesi bir gireiym dedim ama kapısında böyle siayh pardesülü adamlar filan, öeh açmadı diyerek, eski birahaneme döndüm valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nereid Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 hehe beni şahsen yanımdaki insana göre alıyolar veya almıyolar çok eğleniorum uzun saçlı bodyguardı seçio resmen kimle giriceimi.[signature][hline]Up on the rooftops I feel alive-gratefully detached from the human hive. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 valla çok çok rhat barlar var neviadede tek sorunu barmenlerin hepsi süreli kültblası değiştirmek gibi bi takıntıya sahipler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nereid Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 o takıntı değil gereklilik olmasın sakın? hem bölece yeni içki ısmarlama imkanı sunuyolar..[signature][hline]Up on the rooftops I feel alive-gratefully detached from the human hive. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nereid Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 içki ısmarlamak zorunluluk değil imkandır=)) bütçe sorunsalı dışında tabi.[signature][hline]Up on the rooftops I feel alive-gratefully detached from the human hive. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 ztn butceden baska ne sorun olcak.. ver bana bi suru yetele eleman gelmeden ben alirim fici fici icki ztn :D[signature][hline]Su olsam , Ates olsam www.tev.gov.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar