Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Nevizade'de, (Nevizadeyi bilmeyen cahallar için söylüyorum "Tarihi Dardanel Ton Balık Pazarı" isimli kırmızı saçma sapan tabelanın artından salıyosunuz kendinizi, 2. sağda 1. sağ çiçek pasajının diğer kapısı zaten.) solda 1. sokağın en ucunda.Tekeli geçtikten sonra.

Çok katlı, genellikle dolu.
Alternative falan çalar genelde, Travis, Beck çaldığı da gözlemlenmiştir.Bazen tek katını kapatıp ibnelik yapıyolar, aman ha, kaçın.En alt katta oturulmaz kesinlikle.Tuvalet kapıları sağlam değil bi de.
Yer var mı diye sorun haftasonları, yada erkenden gidin.Arkadaş toplantısı tarzı kalabalık mevzular için 5 gibi gidip minderleri tutmanız önerilir.Uğraşılmaz bence orası ayrı.[signature][hline]I want a boy with çemçük smile and pişmaniye hair...
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
said:
Alexi_Septimus, 12 Ocak 2005 22:13 tarihinde demiş ki:
.Tuvalet kapıları sağlam değil bi de.

evet kapilari surgulu. acim derken rayindan cikiyodu kapi :D[signature][hline]Su olsam , Ates olsam

www.tev.gov.tr
  • Admin
Mesaj tarihi:
hehe abonesi oldum ben oranın artık
3. kata oturunca cocugu içki almaya göndertip caktırmadan tabaklara patlamıs mısır doldurup götüreceksiniz
eskiden sınırsızdı artık max 2 kere veriyorlar
eau biz 5-6 kere doyana kadar yiyos :p[signature][hline]regrubmah retsamdnarG
*
G3NK
Mesaj tarihi:
said:
DynamicK, 18 Şubat 2005 20:50 tarihinde demiş ki:

3. kata oturunca cocugu içki almaya göndertip caktırmadan tabaklara patlamıs mısır doldurup götüreceksiniz
eskiden sınırsızdı artık max 2 kere veriyorlar

hadi ya maz 2 kere mi veriolar? gecen biz gittik ( 2 hafta once falan ) 5-6 kisidyk. 7-8 kere getirdiler. ( gerci bi 5-6 saat icmistik orda getirsinler yani bi zahmet :p )

bi de katlarda sadece bi eleman durmuyo ki. 2 bazn 3 kisi oluyo.bos olursa biz de dadanak bari patlamis misira. hatta komple kutusnu mu alsak :p[signature][hline]Su olsam , Ates olsam

www.tev.gov.tr
Mesaj tarihi:
hehe beni şahsen yanımdaki insana göre alıyolar veya almıyolar çok eğleniorum uzun saçlı bodyguardı seçio resmen kimle giriceimi.[signature][hline]Up on the rooftops I feel alive-gratefully detached from the human hive.
Mesaj tarihi:
o takıntı değil gereklilik olmasın sakın? hem bölece yeni içki ısmarlama imkanı sunuyolar..[signature][hline]Up on the rooftops I feel alive-gratefully detached from the human hive.
Mesaj tarihi:
içki ısmarlamak zorunluluk değil imkandır=))
bütçe sorunsalı dışında tabi.[signature][hline]Up on the rooftops I feel alive-gratefully detached from the human hive.
  • Yeni Oluştur...