Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Race - Class İlişkisi

Qui

Öne çıkan mesajlar

Seçilmemesi gereken tek ırk orc gibi görünüyor şu anda çünkü stun immunity çalışmıyor. Tauren ise hunter için çok güzel, war stompla kafanızı yarmaya gelenlerden kaçabiliyorsunuz. Ancak yinede bu raciallar haricinde çok çok büyük bir fark olduğunu söyleyemem.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Pyotr
"Punch the gnomes"
Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları
Ölmek daha kolaydır sevmekten
Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam
Sosyal ağlarda paylaş

Özellikle shaman için en iyi ırk tauren gösteriliyor. +%5 HP ve mana stomplayıp kendini healleyebilmek güzel. Tek kötü yanı olası bi raidde alıncak ilk hedefsiniz=)/boy)[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
Sosyal ağlarda paylaş

oncelikle simdiye kadar verilen cevaplar icin minnettarim. Cektigim videolar ve okuduklarima dayanarak secimimi 2 sinifa kadar indirdim(rogue, shaman).Simdiyse troll shamani sormak istiyorum zira dediginiz gibi boy onemli bir dezavantaj, peki troll shaman nasil dersiniz zira berserking hem yakindan vurusu hem de buyulerin yapilma suresini dusuruyo die okudum(malesef daha oyuna baslayamadim yani soylediklerim tamamen duyumlarim ve arastirmalarim). Yani boy dezavantaji olmasa da bu ozellik sayesinde taurenlerden avantajli olmalari gerekmez mi? Bi de troll oynayan arkadaslar da varsa rogda berserking mi, yoksa will of forsaken mi iyi gider bir yorum getirebilirlerse sevinirim.

Saygilarimla ...
Sosyal ağlarda paylaş

Blizzard ayarlamıiş herşeyi lvl'lar arttıkca race'ler arasıdna pek fark yaşanmıyor, sadece racial ability'ler etkiliyor ne bileyim TAuren'in war stomp'ı falan gidi aktiv edilebilir özelliklerler var onlar fark yaratabiliyo amada dengeli sayılır.[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

Yani şimdi boşunamı Gnome seçecem ben Warlockum için?

O zaman millet paso undead seçer abi (anti fear vs...) ne iş anlamadım.

Şimdi Gnome seçersem int im extradan artacakmı her lvl'de artmıycakmı bi açıklama plss...

Eğer artmıycaksa büyük hayal kırıklığı olur benim için, saçma olur.[signature][hline]Alem buysa Gral Warlog
Sosyal ağlarda paylaş

said:
shadaim, 27 Şubat 2005 01:53 tarihinde demiş ki:
peki statlar olmasa bile irksal ozellikler oyunda buyuk farklara yol acmiyor mu mesela bir troll shamanin berserker rage kullanmasi hizinda % kaclik bir etki yaratiyor veya sabit bir deger mi veriyor(+10 xxx - yyy cast time gibi)? Bir de undeadlerin irksal ozelligi abartildigi kadar iyi mi(bu forumda bundan fazla bahsedilmese de)? Bir konu daha vardi bununla ilgili ama orda da insanlar kendilerinin pek bir bilgileri olmadigini belirtmisler gecen sure icinde ozellikle troll veya undead hakkinda tecrube kazanan arkadaslarimiz varsa irksal ozelliklerinin getirdikleri + lari, bu artilarin ne agirlikli oldugu(pvp, pve) ve cevrelerinden gordukleri kadariyla ya da ikisini de oynayan arkadaslar varsa kendi tecrubelerine dayanarak rogue(undead, troll), shaman(troll, tauren) ve hunterda(orc, troll) hangi irklarin daha etkili oldugu hakkindaki fikirlerini belirtirlerse sevinirim.

Saygilarimla ...

Shamanken uzun cast zamanlı büyüler kullanmıyorsun. Tek kullandığın heal yakında onuda bu büyüyle birleştirsen bile 2.5 sn de tamamlayamazsın onun yerine stun etmek daha mantıklı. Uzakta ise -%25 lik bir zaman fazla bişi ifade etmiyor ve sadece 20 sn sürüyor. Bana göre tauren daha iyi.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Qui, 27 Şubat 2005 12:22 tarihinde demiş ki:
Shadowmeld'in, rogue'daki stealth varken gerekliliği nedir?

Yaklaşınca fark edilmiyormusun??

[Bu mesaj Qui tarafından 27 Şubat 2005 12:22 tarihinde değiştirilmiştir]

Shadowmeld'in farkı sadece sabit durumda aktif olabilmesi. Stealth'e göre bayağı ezik bir özellik. Rouge ve Druid olanların bir işine yaramıyor ama diğer sınıfların işine yarayabilir.[signature][hline]Moonlantern.BL
Sosyal ağlarda paylaş

stat olarak temelde bir fark yok onemli olan racial ability senin abilitin de intinin %5 artmasi, ki asil onmli ozelligi escape artist ozelligi ayrica gnomelarin boy avantajinin da buyuk oldugunu soyluyorlar. Ben de zaten racial abilitylerin hangilerinin rogue ye ya da shamana gittigini merak ediom. rogueye undead gider gibi gelmisti warlocklara karsi bir miktar ustunluk saglarim die dusunuorum, shamanda da trollu dusunuom simdilik zira hem melee hem de buyulerin hizini artirici berserkingleri war ama bilmiorum oynamadigim icin bu fazla etkili mi, eger etkiliyse cok onemli bir ozellik gibi geldi de bana.

edit:pardon ben yazi yazarken shaman olayina cevap gelmis tabi farkli dusunceleri olanlar warsa da her turlu fikre acigim

Saygilarimla ...

[Bu mesaj shadaim tarafından 27 Şubat 2005 13:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten Bl deki nightelf rogue sayısı toplam alliance+horde toplam warrior sayısını ikiye katlıyo =)

Shamanda ben tauren derim war stomp+healing wave tam yetiyo stun'ın süresi nerdeyse. Troll değil cunki troller sadece %25 healtin altyın inice berserker acıbiliyorlar zaten %50 cıvarı shamn kendine healing wave atıyo, o yüzden ork veya tauren dfaha mantıklı ama tercih meselesi sirf sevmediğin bi racele oynayıp ilerde baştan bvaşlamamak lazım.[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

walla ben aslinda orc hayraniyim ama shamanlar da axe kullanamiyo yani irksal bonusumun bosa gitcegini bilmek beni oldukca uzer. Yani orc olmayacaksam baska hangi class oldugum o kadar onemli deil benim icin o yuzden avantajina gore class secmeye karar werdim berserking dediginiz gibiyse(lafin gelisi elbette oyle) tauren olmak daha mantikli dediginiz gibi o zaman shamansa tauren yapcam demektir peki rogue de hordeda neyi onerirsiniz onda da warlocklara ustunluk saglamak icin undead olmayi dusunuyorum ama roguelerin hitpointlerin cabuk dustugu de dusunulurse troll olmak da baya mantikli gozukuo bir yol gosterirseniz sevinirim.

Saygilarimla ...
Sosyal ağlarda paylaş

dwarf - priest
undead - priest
gnome - rogue
bunlar race ile class cok iyi uyuşan race-class seçimleri
bkz. totbot
amma velakin human rogue dwarf rogue troll rogue nightelf rogue bunlar arasinda mesela uçurum yok
gnome mage human mageden çok farklidir diye bi olay yok mesela , sadece tipine göre seçim yapilabilir
ama mesela priest acicaksan
alliance = dwarf
horde = undead olmalidir.
Sosyal ağlarda paylaş

Dwarf = Fear Ward - Instant, absorbs the next fear spell cast o­n the target, lasts 10 mins.

Undead = Devouring Plague - Instant, 3 min cooldown, lifetap 2k dmg over 60 secs dot

dwarf bütün gruba veriyor fearwardi , sen laylaylom priest olarak gelip grubu fearlarim diye girip araya apişiyorsun
o gelip senin bütün grubunu fearliyor , instancelar da falan inanılmaz! fear yemiyorsun moblardan varmı daha güzeli yahu

undead , veriyor devouring plague , pain , atiyor feari sonra bi mind blast , gelişine mind flay bitti , shield atacaktında heal olacaktında renew yapcaktın falan yok , direk destroyer
şuan wow da en imba kombinasyon olarak undead-priest gösteriliyor

[Bu mesaj baaluo tarafından 27 Şubat 2005 15:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...