undertakeres Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 önce tk kestik pot cıktı sonra sıkıldım gezerken anterası beldum arkadaşla kestik boş cıktı sonra d1 e gidek orda kesriz dedk şimdi deacılmıyo oyun[signature][hline]name:undertakeres lvl:60 a az kaldı np:0+ göremedim daha sawasta kazaan cz de yat clan:New_Order pelerinli (mavi) server:d1 d2 few day da gelcek ay oldu
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Yeni modlarımızın işi zor hakikaten.[signature][hline]NTV'deki NBA Stüdyo programından bir diyalog: - Evet, Amerika'daki seyircilerimizden de bize sorular geliyor. Şimdi Middle East Technical University'den gelen soruyu sizinle paylaşacağım. - Ya, o bizim ODTÜ değil miydi? - O_o
Zeyno Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 ARES ADMINLERI IYIDIR..Ama genellikle Türk'ler banlanıyor KS den Kopuyorum buna :D[signature][hline]Nation :EL Morad Server :Ares NicK :Zeyno CLaN :YOK CLAN MLAN BOŞ TAKILIYORUM LvL :5x Mage
Murtaza Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 yok galiba arkadaş yeni Forum yetkililerinden bahsediyo. Gereksiz bir topic de...:)[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 5x Job: İşsizim, ne iş olsa yaparım abi. weapon: Kullanmıyom, ellerimle öldürürüm genelde. Silah yokken atağım 57:D [img=http://img63.exs.cx/img63/8021/sinekumitgifweb3wx.gif]
Zeyno Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Anlamadım konu boss tan açılmış sonra forum yöneticilerine geçmiş.Hadi bakalım ben hala anlamadım muhabbeti.İlla boss yaratıktan item cıkacak diye kaide yokki..Al adamlar dun aksam samma ve Snake queen yatırdı coins (para) çıktı.[signature][hline]Nation :EL Morad Server :Ares NicK :Zeyno CLaN :SatanicS LvL :5x Mage
Murtaza Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 2. mesajı atan arkadaş, "o kadar gereksiz topic açılıyo ki, allah forum yöneticilerin sabır versin" şeklinde bi yorum getirmiş.. Şimdi anlaşıldı mı? :)[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 55 Job: İşsizim, ne iş olsa yaparım abi. weapon: Kullanmıyom, ellerimle öldürürüm genelde. Silah yokken atağım 63:D [img=http://img63.exs.cx/img63/8021/sinekumitgifweb3wx.gif]
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 gereksiz konular: bosslar uzerine onlarca konu upgrade uzerine onlarca konu abbys uzerine onlarca konu hangi karakteri acsam uzerine onlarca konu bence bir boss diye bir abbys diye bir upgrade bir de karakter diye konu acılsa ve bunlar uzerine yazılsa hersey gayet guzel olcak KO kısmını copluge dondurduler wala ventrillo uzerine acıklama bekliodum yapan oldu mu diye arıyorum konuyu bulamıyorum bu kadar karmasa icinde
Öne çıkan mesajlar