Selamon Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Bilgisayar başındaki 2.gün. Kalkmadım hala. Evde feci sorun çıkardı ama ı-ıh mıhlandım. Çoğumuz böyle oluyoruz. Oturduk mu başına hayatımızı akıtıyoruz. Ya biz niye böyle oluyoruz? Dışardaki hayattan kopupda buraya bağlanmaya çok mu muhtaç kalıyoruz? (kendi adıma cevabı evet) Neyse daha fazla saçmalayıp yormayım sizi, iyi sabahlar. (garbage kıvamı mı oldu ne)[hline]Spartan Selamon - Gururlu Tepe Cücesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Yoo.. Kandirmi$lar seni.[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Kandırmışlar mı? Nasıl yani, ne konuda.Ya belkide çok açıktır ne açıdan söylediğin ama kafa pelteye döndü algılama sıfırladı iyice.[hline]Spartan Selamon - Gururlu Tepe Cücesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 bence o soruyu kendine sormalısın son x saattir tv ve bilgisayar dışında birşey yapmadım ancak senin gibi dert edinmiş de değilim madem dert ediniyorsun neden hala ekran başındasın ? cevabını bildiğin bir soruyu sormuşsun..[hline]What's your please, Sir? Aaahhh the suffering...the sweet suffering One more game child and your suffering will be legendary, even in hell! Oh,no tears please, it's a waste of good suffering But if you cheat us, we'll tear your soul apart! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 bi de türkçe mealini yazayım biraz karışık oldu yukarıdaki: gerçekten hayatını akıttığını düşünen bir insan burada bu satırları yazıyor olmaz.[hline]What's your please, Sir? Aaahhh the suffering...the sweet suffering One more game child and your suffering will be legendary, even in hell! Oh,no tears please, it's a waste of good suffering But if you cheat us, we'll tear your soul apart! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Ya işte sorun orda rahatsız değilim aşırı mutluyum. Bunu arıyorum. Biraz daha özümseyici olmaya başladım. Daha çok özü arayıp daha çok yanıt bulmak istiyorum onun bir yansıması oldu bu.[hline]Spartan Selamon - Gururlu Tepe Cücesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Annenler cok kIzmI$ sana :)[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 anlatımından mutlu olduğun çıkarılamaz.bence bir anda düşünceni değiştirdin bir nevi çevir Sam'i yanmasın durumu oldu.böyle sorularla sadece durumu daha kompleks bir hale getirirsin.bazı soruların cevapları sorunun kendisidir, kimi sorular ise aslında yoktur çünkü cevapları yeterlidir, sorudan önce gelir..[hline]What's your please, Sir? Aaahhh the suffering...the sweet suffering One more game child and your suffering will be legendary, even in hell! Oh,no tears please, it's a waste of good suffering But if you cheat us, we'll tear your soul apart! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Uff felsefik cevap hiç veremem :)[hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... " icq:149976315 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 "kimi sorular ise aslında yoktur çünkü cevapları yeterlidir" Hoş oldu be. Güzel laf, sağol öğrettiğin için. Ama yok cidden mutluyum mutlu olmasam burda olmak için anneme bu denli bi savaş açmazdım. Yada ne biliyim gelecek faturayı bilebile dial-up da durmazdım. Seviyorum ya burada olup hayatı yandan akıtmayı. Dediğim gibi özü aramanın getirdiği sor ve cevap istemi bunları yazdırdı ve her yazdığınız bana yeni açılımlar kazandırdı teşekkür ederim[hline]Spartan Selamon - Gururlu Tepe Cücesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 özü arama çünkü bulamazsın çünkü aradığın öz sensin sen olduğun için buradasın aradığın öz burada olman bu saatte felsefi yanımın açığa çıkması da çok ilginç bi olay[hline]What's your please, Sir? Aaahhh the suffering...the sweet suffering One more game child and your suffering will be legendary, even in hell! Oh,no tears please, it's a waste of good suffering But if you cheat us, we'll tear your soul apart! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Sağolun varolun çok yardımcı oldunuz. (ciddiyim)[hline]Spartan Selamon - Gururlu Tepe Cücesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar