Zed Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 elimizdeki malzemeler: - bir adet 80gb samsung hdd - bir adet 32gb+ desteklemeyen anakart - bir adet hardware özürlü kullanıcı. şimdi aldım hddyi düzgünce taktım, tabiki 32gb olarak gördü, ben de başka çözümler aramaya başladım. bi kaç kişiye sordum bios update et dediler, yaptım, ama hala görmüyo. sonra samsungun sitesinde disk manager adında bi program buldum. bu programla bi bootdisk yapıp açılışta onu kullanarak 80gb görmesini sağlayabiliyorum. denedim, oldu. 80gb görüyo alet şu anda. ama sorun şu: ben bu hdd'ye winxp kurucam. ama winxp yalnızca cdden boot edilerek kurulabiliyo. yani durum şu: - disketten boot edersem 80gb görüyo, ama winxp kuramıyorum. - cdden boot edersem winxp kurabiliyorum, ama harddiski 32gb görüyo. ne yapabilirim?[hline]open your heart | i'm coming home[/b]
Ra_d Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 disketten boot edip eski bi windows(2000, me falan) kurarsın üzerine win xp kurarsın.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe.
slayer__ Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 xp kur cd den fat 32 yada ntfs olarak ayarlarsan görmesi lazım
Zed Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 me var, onu kurabilirim. ama me'nin üstüne xp kurabilir miyim emin misin? yoksa boş yere uğraşmıyım. aklımda sanki kurulmuyo diye kalmış.[hline]open your heart | i'm coming home[/b] [Bu mesaj Zed tarafından 15 June 2003 18:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Zed Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 slayer zaten ilk denediğim şey oydu, 32gb görüyo o zaman.[hline]open your heart | i'm coming home[/b]
Ra_d Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 me den emin değilim ama 2000 ve 98 üzerine kuruluyo. hey allam üst komşumla burdan konuşuyom[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe.
slayer__ Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 fdisk ile böl ayrı parçalara =) 3 parçaya böl kullan
Ra_d Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 abi 80 gb olduğunu anlamıyan bilgisayara nası "bunu 40 30 10 diye bölelim" diyeceksin.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe.
Zed Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 slayer aleti toplam 32 olarak görüyo. yani bi tane 32 yaratınca ikinci bi partition yaratmaya kalkınca zaten dolu akıllı ol diyo.[hline]open your heart | i'm coming home[/b]
Zed Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 gigabyte i440bx 8671[hline]open your heart | i'm coming home[/b]
Leopoldin Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Dur sana bios bakıcam biraz sonra msg atarım ondan başka şansın yok.
sharky Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Garip. O yüklediğin şey Ez-Bios gibi bir şey değil mi ? Zaten default olarak onu yüklüyor. Veya şöyle bir şey yapabilirsin. İlk boot 'u Hard Disk olarak ayarlayıp, ikinci boot'u CD-ROM olarak ayarlarsın. Hard Disk'te de active bir partition olmaz, yani bootable olmaz. Sonra bilgisyarını açarsın, önce Hard Drive 'ı deneyeceği için o dediğin naneyi yükler, ama boot edemez, sonra CD den bakar ve boot eder. Bir dene.[hline] -ee
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 fdisk de % olarak girersen görüyo 50% yaz 40 gb görsün
Zed Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 sorunu çözdüm. system disketi + diskmanager disketi + setup boot disketini harmanlayınca cdrom destekli diskmanagerlı olarak açıldı, winme kurdum, üstüne xp kurdum sorun yok şu anda. yardımcı olanlara teşekkürler.[hline]open your heart | i'm coming home[/b]
Öne çıkan mesajlar