mexinth Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 azmo sende izleyip izleyip burada nispet yapıyorsun olmuyor? Ben sana vandread anlatıyor muyum kuzum =)[signature][hline]sonunda yeniledim.
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 ohaaa marissa 16 yaşındaymış. yani gerçek yaşı omu bilmiyorumda.dizideki yaşı 16'ymış.ben bi 18 falan bekliyodum.[signature][hline]bence kimse yanlız olmamalı
Dojorel Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 hepsi 16 zaten dizide. ama gercek yaslarinin imkansiz yani okadar kucuk olmasi. ekleme, arastirdim 1978 dogumlu ryan. marissa 86, seth 79, summer da 81 dogumlu.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. [Bu mesaj Dojorel tarafından 26 Eylül 2004 21:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 summer'damı 16?:D imkansız 16 olması:-P[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 efem işte aynen dediğim gibi. bi kızın yaşını 100 metreden bilirim.[signature][hline]bence kimse yanlız olmamalı
smerten Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 86'lı kız 18 oliy[signature][hline]a.k.a. Duxus --------- Koşuuun, uçurum var; koşun laaan uçurumaaa... --------- Seni yeteri kadar hatırlayamadık, ama unutmayacağız ruhun şâd olsun, Huysuz İhtiyar..
jankis Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 işte marissa ve süper coool erkek arkı hohoohh[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
YSidiousY Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 ya bu orange countryse bunun filmide yokmuydu ya ??? ben movie max te izledim diye hatırlırlıyorum alala[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine
jankis Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 orange county diye bi film var evet ama bu diziyle hiç alakası yok[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
_Insomnia_ Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 gencler ben ilk2 bolumden sonrasını izleyemiyorum.bana usenmeyip ozetini yazabilecek kisilere sadece tesekkur edebilirim.sevabına ozetini anlatan biri olursa cok sewinirim[signature][hline]kofte+piyaz
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 emrahın annesi gelir..gider...[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Truwan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 said: Maedhros_Laorx, 28 Eylül 2004 15:41 tarihinde demiş ki: emrahın annesi gelir..gider... Bundan ala özet olamaz:D[signature][hline]Garbin cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düsmanim sana, kalsamda bir kisi
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 ekleme: esas oğlan emrah hapishanede kavga çıkarır bir kız uğruna:-P [yalan diil][signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
_Insomnia_ Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 kabahat bizde ciddi bise sorduk[signature][hline]kofte+piyaz
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 dalga geçmiyorum gerçekten böle oldu..[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
_Insomnia_ Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 kimle kavga etti.o zengin cocukla mı?[signature][hline]kofte+piyaz
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 o zengin çocukla kavga ederken evi yaktı hapishaneye girdi.ama sınra avukatın karısı [evinde istemeyen] bunu çıkardı.[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
skyly Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Kadinin merhamet edesi geldi. 0yive emrahlasiyor... Simdi ryanin anneside yok :P Emrah: Babam issiz, annem öldü... Ablam kötü yollara düstü. Ben ise okumak icin aksamlari calisiyorum!!! Bu bölümde ne olacak acaba :)) ahh cuma gunu iple cekiyorum seni![signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
_Insomnia_ Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 bende cumartesini bekliyorum.izleyin ki gelismeleri anlatın[signature][hline]kofte+piyaz
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 orange county adli film sudur, cocuk harvard a girmeyi hayal etmistir ama counsellor inin typo su yuzunden bi yeri kazanamaz (kic ocuk Valedictoriandir, SAT leri 1600 dur falan) ve okulun en junkie tipi harvard i kazandigini farkeder cocugun harvard a girmeye calismasinin hikayesi abisi var bi tane hayati kavrayamamis bos bi tip falan cocugun aslinda kolej egitiminin aileden daha onemli olmadigini anlamasini anlatiyo film bos romantik/macera karisik komedi iste hehe amerikalilar cok sever[signature][hline]...valla!
Ytse Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 said: jankis, 27 Eylül 2004 18:13 tarihinde demiş ki: işte marissa ve süper coool erkek arkı hohoohh silikon kokuyo buram buram o gogusler be.. gerci buyumuste olabilir son 1 senede..
_Insomnia_ Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 kim ulan o yanındaki herif cadde bebelerine benziyor.[signature][hline]kofte+piyaz
jankis Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 dizidekinin aksine feci salaş çıkmış resimde hoşuma gitti :) dizide beğenmiyorum zaten burda güzel ama yanındaki o hödük olmasa[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 summer summer summer:D hastasıyım bu bölümde ne giycek bakalım:-P[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Kalhiae Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 3. bölümü izleyemedim.. Bunu kaçırmıcam.[signature][hline]Allah kahr bela..
Öne çıkan mesajlar