Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

O.C.

jankis

Öne çıkan mesajlar

valla virginia'ya giden arkadaşlarım saati 8 dolara çalıştılar. gerçi garsonda değillerdi. stajlarını yapıyolardı. hadi burası orange county 10 dolar alsınlar. bilemediniz 15 dolar alsınlar(15 dolar iyi para cidden). 10 saat çalışsalar günde(ki bu kadar gezdiklerine göre daha az çalışıyolar gibi) 150 dolar günde eder. 79 dolarını bi otele veriyosa pek akıllıca davranmıyodur.[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz:
Bir Zamanlar Fırtınalar Estirirdim.
Sosyal ağlarda paylaş

ryan salak mıdır anlamadım ya. marissaya güvenini kaybedince hemen sığıncak bi yuva (bkz. theresa) aramaya gidicek kadar ezik bi kişilik değildi önceden. böyle bi tavır alması, üstelik theresa ya bi başkasının aşık olduğunu bilmesine rağmen...
büyük ihtimalle ilerki bölümlerde eddie den dayak yer ryan.

luke la julie işi abarttılar. sonları hayırlı olmasın inşallah :)

şanslı çocuk seth iyi medeni cesaret gösterdi de ben summer ın davranışına bozuldum. tamam hep böyle bi hareketli kımıl kımıl kızdı da 10$ a elalemin adamlarını öpmeyi kabul ediceğini asla düşünmezdim

sandy ile caleb in konuşmaları çok hoştu, karşılıklı atışmalar çok başarılıydı :lol:

bu bölümde anlamadığım bişey vardı. bi sahnede theresa ryan la akşam program ayarlamak için telefonda konuşuyo, ardından eddie odaya giriyo. bu sırada beraberler, tam o gün mü nişan yüzüğünü takmış eddie? ve tam o gün mü kaçıyo theresa eddie den?[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-MrBomb-, 30 Ocak 2005 20:02 tarihinde demiş ki:
bu bölümde anlamadığım bişey vardı. bi sahnede theresa ryan la akşam program ayarlamak için telefonda konuşuyo, ardından eddie odaya giriyo. bu sırada beraberler, tam o gün mü nişan yüzüğünü takmış eddie? ve tam o gün mü kaçıyo theresa eddie den?

evet ben de bunu anlamadım ama sanırsm bir tarih yani özet olarak anlattılar bunu yoksa çok saçma oluyor ama o da olamaz çünkü ryan ı aradığı gün buluşuyor hm doğru bak harbi saçma[signature][hline]You´ll never be alone again
You´ll never die again
You´ll never be born again
You´ll forever be, stuck here in eternity...
Sosyal ağlarda paylaş

ra_d abd de garsonlar %10 a çalışır, eh orasıda sağlam sosyetik mekan hesaplar 50 60 $ olsa ortalama yeter herhalde. Kız ailesine bakacak parayı çıkarıyormuş oradan.

Theresy nin yalancısıyım.

Ayrıca Seth iyi gaz veriyor valla, şimdi bu dizi ben unideyken olsa olacakları düşünmek bile istemiyorum :p[signature][hline]sonunda yeniledik. , NMN

lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki:
artik patideki abazalardan korkmaya basladim...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-MrBomb-, 30 Ocak 2005 20:02 tarihinde demiş ki:bu bölümde anlamadığım bişey vardı. bi sahnede theresa ryan la akşam program ayarlamak için telefonda konuşuyo, ardından eddie odaya giriyo. bu sırada beraberler, tam o gün mü nişan yüzüğünü takmış eddie? ve tam o gün mü kaçıyo theresa eddie den?

Evet o gün kaçıyor. Kızın zamana ihtiyacı var hesabı bişi oluyor. Yani o gün nişan olayını yapıyorlar.[signature][hline]FAUST www.noir.gen.tr & yavuzcetin.com
MSN: [email protected]

Sorunlu genç!
Sosyal ağlarda paylaş

harbi ha ryanda az hipna deilmish sen git adamin gözünün icine baka baka yalan söleee (tam kaypak modu) sonra adamlik yapmaya calishh ardindan git adamin hatununu yemeye basla cik cik cik.. sindi edie gelse marissayi düdükleseeee ryan gikini cikaramaz yani.. ne aip ne aip.. hain yumusak emrah bozuntusu[signature][hline]
Creed Demastikus Captain of the Apocalypse Class Battleship Vampire
"Who wants to live forever?"
Sosyal ağlarda paylaş

rezillik gibi duruor da

ben ares lite(farketmio da...)

da arattım o.c yi "the o.c" die

yaklaşık 500 küsür sonuç çıktı ama bunların sadece 5-6 tanesi o.c ile alakalı ve season 2 bölümleri

benim bu bölümleri bulmak için nasıl aratmam gerekir???[signature][hline]Emaleth, 12 Ocak 2005 18:11 tarihinde demiş ki:
where is hareket, there is bereket paticiklerim.

Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki:
12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...