Darestan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 seth fan club kurmak lazım ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 2. sezon a bittim abi ben hele 5. bölüm ün bitişine .. smallville e özenmiş herifler direk :) smallville de bitişler mükemmeldirde :p[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 said: prozzak, 29 Ocak 2005 20:28 tarihinde demiş ki: şaka maka seth Ryan ı solladı kız götürmekte adam direkt saman altından... Saman altı mı? :) Cık cık :yapma:[signature][hline]Penthesilea, 04 Kasım 2004 00:40 tarihinde demiş ki: Chem, digitürk yapsana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 sandy cohen e bitiyorum adam süfer karizma :p kaç yaşında hala dağıtıyor ortalığı o kaşlar o gözler bitirir işi :p[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 dizi bitti mi başladı mı?[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Moteldeki 204 205 olayı çok iyi. Seth'in emo'luk itirafı BonePart'ın how to be emo konusunu aklıma getirdi. :)[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solomnus Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Bu son 2-3 bölümün torrentlerini nerden bulcam peki? Supernovada kapanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 kingping bak sen bile cohen erkeklerinin cazibesine kapilmissin, hatun kismisi nasil kapilmasin? :p[signature][hline]taze bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Ryan ile Seth'in de bahtı ne açıkmış yahu Ryan==> Marissa+Theressa Seth==> Summer+Anna Ballı gençlik.[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 güzel dizi de çok kısa ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 nesi kısa?[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Herhalde bir bölümü diyecek de bir saat zaten normali o güzel olduğu için sana kısa geliyordur.[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 marissanın annesi geceliği 69 dolar demedi mi o motel için. theressa nasıl kalıyor peki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 ucuz işte hehe[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 newport standartlarina gore ucuz tabiki. kizin saatlik nekadar ucret aldigini bilmiyoruz ki =)[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 oyle yerdekı garsonlukta ıyı olur herhalde. :)[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 valla virginia'ya giden arkadaşlarım saati 8 dolara çalıştılar. gerçi garsonda değillerdi. stajlarını yapıyolardı. hadi burası orange county 10 dolar alsınlar. bilemediniz 15 dolar alsınlar(15 dolar iyi para cidden). 10 saat çalışsalar günde(ki bu kadar gezdiklerine göre daha az çalışıyolar gibi) 150 dolar günde eder. 79 dolarını bi otele veriyosa pek akıllıca davranmıyodur.[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz: Bir Zamanlar Fırtınalar Estirirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Amma detaycısınız ha sallayın gitsin.[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 ryan salak mıdır anlamadım ya. marissaya güvenini kaybedince hemen sığıncak bi yuva (bkz. theresa) aramaya gidicek kadar ezik bi kişilik değildi önceden. böyle bi tavır alması, üstelik theresa ya bi başkasının aşık olduğunu bilmesine rağmen... büyük ihtimalle ilerki bölümlerde eddie den dayak yer ryan. luke la julie işi abarttılar. sonları hayırlı olmasın inşallah :) şanslı çocuk seth iyi medeni cesaret gösterdi de ben summer ın davranışına bozuldum. tamam hep böyle bi hareketli kımıl kımıl kızdı da 10$ a elalemin adamlarını öpmeyi kabul ediceğini asla düşünmezdim sandy ile caleb in konuşmaları çok hoştu, karşılıklı atışmalar çok başarılıydı :lol: bu bölümde anlamadığım bişey vardı. bi sahnede theresa ryan la akşam program ayarlamak için telefonda konuşuyo, ardından eddie odaya giriyo. bu sırada beraberler, tam o gün mü nişan yüzüğünü takmış eddie? ve tam o gün mü kaçıyo theresa eddie den?[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 bencede güzel die kısa gelıo benı tatmin etmi): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 said: -MrBomb-, 30 Ocak 2005 20:02 tarihinde demiş ki: bu bölümde anlamadığım bişey vardı. bi sahnede theresa ryan la akşam program ayarlamak için telefonda konuşuyo, ardından eddie odaya giriyo. bu sırada beraberler, tam o gün mü nişan yüzüğünü takmış eddie? ve tam o gün mü kaçıyo theresa eddie den? evet ben de bunu anlamadım ama sanırsm bir tarih yani özet olarak anlattılar bunu yoksa çok saçma oluyor ama o da olamaz çünkü ryan ı aradığı gün buluşuyor hm doğru bak harbi saçma[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 ra_d abd de garsonlar %10 a çalışır, eh orasıda sağlam sosyetik mekan hesaplar 50 60 $ olsa ortalama yeter herhalde. Kız ailesine bakacak parayı çıkarıyormuş oradan. Theresy nin yalancısıyım. Ayrıca Seth iyi gaz veriyor valla, şimdi bu dizi ben unideyken olsa olacakları düşünmek bile istemiyorum :p[signature][hline]sonunda yeniledik. , NMN lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki: artik patideki abazalardan korkmaya basladim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 said: -MrBomb-, 30 Ocak 2005 20:02 tarihinde demiş ki:bu bölümde anlamadığım bişey vardı. bi sahnede theresa ryan la akşam program ayarlamak için telefonda konuşuyo, ardından eddie odaya giriyo. bu sırada beraberler, tam o gün mü nişan yüzüğünü takmış eddie? ve tam o gün mü kaçıyo theresa eddie den? Evet o gün kaçıyor. Kızın zamana ihtiyacı var hesabı bişi oluyor. Yani o gün nişan olayını yapıyorlar.[signature][hline]FAUST www.noir.gen.tr & yavuzcetin.com MSN: [email protected] Sorunlu genç! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 harbi ha ryanda az hipna deilmish sen git adamin gözünün icine baka baka yalan söleee (tam kaypak modu) sonra adamlik yapmaya calishh ardindan git adamin hatununu yemeye basla cik cik cik.. sindi edie gelse marissayi düdükleseeee ryan gikini cikaramaz yani.. ne aip ne aip.. hain yumusak emrah bozuntusu[signature][hline] Creed Demastikus Captain of the Apocalypse Class Battleship Vampire "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 rezillik gibi duruor da ben ares lite(farketmio da...) da arattım o.c yi "the o.c" die yaklaşık 500 küsür sonuç çıktı ama bunların sadece 5-6 tanesi o.c ile alakalı ve season 2 bölümleri benim bu bölümleri bulmak için nasıl aratmam gerekir???[signature][hline]Emaleth, 12 Ocak 2005 18:11 tarihinde demiş ki: where is hareket, there is bereket paticiklerim. Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki: 12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar