Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

O.C.

jankis

Öne çıkan mesajlar

sandy çok komik adam gerçekten. Bu arada seth ın summer ı içeri almadığı sahne kesilmiş

Tam olarak o sahne şöyle: Summer kapıyı çalıp içeri giriyo ve aynı konumalarş devam ettikten sonra tam çıkıp giderken seth eli yumruk halde ve eline gorunuse bakılırsa yıne sen ve ben kaldık dedıkten sonra elınden ama ben yoruldum tarzı bır canlandırma yapıyor.Komık bır sahne kesilmiş aslında.[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity.
Sosyal ağlarda paylaş

Dün iş dönüşü çok yorgundum. 21:30'da evdeydim. İzlemedim.
Tekrarını izlerim dedim. Uyuya kaldım. Gece 5'te kalktım. 5:30 tekrarına yetiştim. Tam 5:30'da başladı ve 6:12 gibi bitti. Baya bir kesinti vardı dizide. Zaten belli oluyor. Birden siyah ekran girdi sonra bölüm atladı falan. Dikkatli izleyenler anlamıştır.[signature][hline]FAUST www.noir.gen.tr & yavuzcetin.com
MSN: [email protected]

Sorunlu genç!
Sosyal ağlarda paylaş

Yaw o Theresa ne kötü kızmış. Terkedilmenin ne kadar kötü birşey olduğunu biliyor bi de nişanlısını terk etmiş. Bir de telefon edip öyle bıraktı ya ahizeyi. Bu kadar öküzlük olur yani. Hayvan hayvan. Ne diyim ki ben... Ryan da yine Marissa'ya dönecek. Böyle olayı dolandırıyorlar ya. Deli oluyorum. Bari gerçekçi yapın. Sanki dönmeyecekmiş gibi düşünelim...[signature][hline]-Bang!
Cowboy Bebop...
Sosyal ağlarda paylaş

valla Ryan'ı delikanlı bilirdik ama yamuğu çıktı. Ayıp etti Theresa'yı öpüp. Mis marissa var işte daha ne istio :lol: . + Marissa'nın annesi de bi Luke'a vermemişti ona da verdi ya helal olsun :lol:[signature][hline]Emektar Pati Üyesi
Since 2000
Sosyal ağlarda paylaş

Şu anda bu dizide piskopata bağlamış durumdayım! 12 bölümden itibaren izlemeye başlamıştım ama sonra neden internetten bölümlerini indirmiyorum diye 1 sezonu bitirdim 2. sezonun 10. bölümüne geldim. Şimdi baştan izlemediğim 11 bölümü indiriyorum. Acaip sardı dizi yani ne diyim! Ama ilerdeki bölümler muhteşem yani indirmeye değer!

[Bu mesaj mitha tarafından 29 Ocak 2005 22:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...