Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

O.C.

jankis

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
3 hafta soraki bölümde guest star olarak paris hilton war ona göre :p
az ama yeterli miktarda gözüküo :)[signature][hline]abeo nihilum demonstrere
quod abolesco dum te defendo
Mesaj tarihi:
kesin ryana sulanir oda :P
beho olm sende hich zevk yokmush lan summer gibi tash bi hatuna 10 üstünden 5 verebilicek kadar kör olabilmene sasiorum hani..
marissaya lafim yok + resimdede cok irenc cikmish o ne öle.. fotografcinin krolugu dielimde..
summerrrrrrrrrrrrrr icin canimiz fedaaaa[signature][hline]
Creed Demastikus Captain of the Apocalypse Class Battleship Vampire
"Who wants to live forever?"
Mesaj tarihi:
Ayrıca sarısının adı esmerin tadı demiş büyüklerimiz.[signature][hline]Garbin cebin-i zalimi, affetmedim seni
Türküm ve düsmanim sana, kalsamda bir kisi
Mesaj tarihi:
said:
Demon_of_Hell, 10 Eylül 2004 22:30 tarihinde demiş ki:
ortamcı cemal

super :)

cnbce de southpark tan baska sey seretmemek lazim[signature][hline]Don`t mess with the best
Until you past the test
When you past the test
Then come and wrest with the best
Mesaj tarihi:
bu bolumde marissa kesin uzgun uzgun gezecek ryan pek bir sey yapmicak falan ama sonra birisi marissaya talip cikacak sonra kiskanmalar falan bunlar olurken seth 1,2 kere daha summer i yataga atabilir... Ama anna? aaa ona ne olacak acaba? belki Luke :P karisti iyice[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
Mesaj tarihi:
anna ilk sezonun gidio ayrılıo bi kaç bölüm kaldı galiba ilk sezonun bitmesine bakalm neler olcak :) ryan chino daki kızla mercimek fırın hesabı bşiler yapabilir weya kız atlayabilir üzerine ryan hyr olmaz diebilir. Arklar yukarıda gene ensest ilişkiye kaçmış LOL :P Julie Luke'u içeri aldı ama detayları göstermediler kafayı yedim insan nie içerden bşiler göstermez yauw :([signature][hline]Resistance is futile
Mesaj tarihi:
bravo, ayni benzetmeyi yapan 400bininci kisi oldunuz. siranin sonuna alalim.

..[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Mesaj tarihi:
Cok kral bir dizi aksam saat kactaydi bugun?[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki:
fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :)
Mesaj tarihi:
saat 21.00 de
dizi

tekrarı da gece 1 gibi oluyor
+cumartesi veya pazar saat 15.00 gibi de tekrarı var(hepsini seyrettigim icişn biliorum:)[signature][hline]Emaleth, 12 Ocak 2005 18:11 tarihinde demiş ki:
where is hareket, there is bereket paticiklerim.

Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki:
12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...
  • Yeni Oluştur...