Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

O.C.

jankis

Öne çıkan mesajlar

kesin ryana sulanir oda :P
beho olm sende hich zevk yokmush lan summer gibi tash bi hatuna 10 üstünden 5 verebilicek kadar kör olabilmene sasiorum hani..
marissaya lafim yok + resimdede cok irenc cikmish o ne öle.. fotografcinin krolugu dielimde..
summerrrrrrrrrrrrrr icin canimiz fedaaaa[signature][hline]
Creed Demastikus Captain of the Apocalypse Class Battleship Vampire
"Who wants to live forever?"
Sosyal ağlarda paylaş

bu bolumde marissa kesin uzgun uzgun gezecek ryan pek bir sey yapmicak falan ama sonra birisi marissaya talip cikacak sonra kiskanmalar falan bunlar olurken seth 1,2 kere daha summer i yataga atabilir... Ama anna? aaa ona ne olacak acaba? belki Luke :P karisti iyice[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
Sosyal ağlarda paylaş

anna ilk sezonun gidio ayrılıo bi kaç bölüm kaldı galiba ilk sezonun bitmesine bakalm neler olcak :) ryan chino daki kızla mercimek fırın hesabı bşiler yapabilir weya kız atlayabilir üzerine ryan hyr olmaz diebilir. Arklar yukarıda gene ensest ilişkiye kaçmış LOL :P Julie Luke'u içeri aldı ama detayları göstermediler kafayı yedim insan nie içerden bşiler göstermez yauw :([signature][hline]Resistance is futile
Sosyal ağlarda paylaş

saat 21.00 de
dizi

tekrarı da gece 1 gibi oluyor
+cumartesi veya pazar saat 15.00 gibi de tekrarı var(hepsini seyrettigim icişn biliorum:)[signature][hline]Emaleth, 12 Ocak 2005 18:11 tarihinde demiş ki:
where is hareket, there is bereket paticiklerim.

Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki:
12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...