Mephinx Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 said: Azmodai, 11 Aralık 2004 16:23 tarihinde demiş ki: nothing... can be faiiirrrr to when you roll the dice and swear your love's for meeee super sarki super. dunyanin en klise yerinde kullanilsada... (agir cekimde sevgiliye son snyede yetisme) şarkıyı dinledikçe dinleyesi geliyo insanın. 2. sezon bolumlerını ındırın derım bu arada çok iyi gelişmeler var.[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regarnur Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 şarkıyı bilmeyenler için finley quoye feat. beth orton - dice (sanırım :P )[signature][hline]regarnur kharta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bmargera Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 peki nerden ındırebılırız site olarak emule gibi şeyler kullanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bmargera Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 nese buldum harbi super sarkı..zaten butun sarkıları sahnelere oturuyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 tüh yaf bu sefer sonunu bilemedim tam ryan kapıdan girdiğinde marissa ile oliver'ın öpüşeceğini görecekti o zaman süper olcaktı ahah[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 azmo ayıp iyi ki izledin yani niye tadımızı kaçırıyon :D[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 dice harbiden çok hoş parça, konulduğu yer hafif saçmaydı ama dizi sonlarında popüler parçalar kullanılmasına hasta bir insan olarak (hele ki bir de without a trace gibi 20 saniyede kesmiolarsa) çok sıcak karşıladım(hatta bir ara kendimi kaybettiğimi hatırlar gibiyim) merdiven olayına da fazla kafa yormamak gerekiyor sanırım, tamam hata ama öyle akışı bozacak bir şey değil...sıcak bakmıyorum ben de ama akıcılığı sağlamak ve hikayeyi bağlamak için yapmaları gerekiyor yoksa ryan vardığında summer ı oliver la öpüşürken görse daha mı mutlu olurdunuz, ya da seyirci daha mı tatmin olurdu(gerçi ben olurdum, kötü sonlar rulesSs:)[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki: 12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Ryan Summeri Oliver ile öpüsürken görse bence pek sallamazdi. Ancak Marissayi görürse o baska....;)[signature][hline]Garbin cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düsmanim sana, kalsamda bir kisi [Bu mesaj Truwan tarafından 11 Aralık 2004 19:38 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Truwan tarafından 11 Aralık 2004 19:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 sorry, yanlış olmuş orada summer 30dk. sux[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki: 12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 8saat sonra sira gelirse isallah bende sabah izleme firsati bulacam 2.ci sezon cidden guzel gecior[signature][hline]Live Fast Die Fun Miraul Sainter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 said: Azmodai, 11 Aralık 2004 21:24 tarihinde demiş ki: 2, sezonun 5. bolumunu bitirdim bugun (bu persembe yayinlanan) pek guzel ya 2. sezon daha guzel 1 den bence. daha güzel ama 1. sezonun sonlarına doğru olan gelişmeleri bilmeden olmuyo. 1. bolumde previously o.c dedikten sonra değişik şeyler gosterdi :)[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Konuyla alakasiz olacak ama bu dizinin giris muzigi sabanci universitesi spor salonunda turnuvalarda falan gaza getirmek icin caliniyor :) Gecen hafta fitness salonundan ciktim gidiyorum baktim yandan californiaaaa diye sesler geliyor dumur oldum ;)[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 said: Azmodai, 11 Aralık 2004 21:24 tarihinde demiş ki: 2, sezonun 5. bolumunu bitirdim bugun (bu persembe yayinlanan) pek guzel ya 2. sezon daha guzel 1 den bence. katiliyorum ben de. bol bol 'hassktr' dedirtmekte ..[signature][hline]Hi, I'm Affinity, and I'm still completely insane in every format that doesn't have Null Rod. Now if you'll excuse me, I'm here to rape your horses and ride off on your women, and there's nothing you can do about it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 en buyuk bombada son saniyede patladi ehu[signature][hline]Live Fast Die Fun Miraul Sainter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 1x12 de, hani seth'in ikisine de hayır dediği bölümde, en başta ve en sonda çalan bir parça vardı. Hatta girişte seth bornozu ile dansediyor sonra mutfağa girince öhö öhö ayağına yatıyordu. azmo bilirsin söyle (tek çektiğim 12. bölümdür :p) Seth e gelince ben çok eğlenceli bir tip olarak görüyorum. Kardeşimin arkadaşları daha da fazlası olarak görüyor :p Ryan a bakan yok öyle bildireyim çıtır cephesinden ...[signature][hline]sonunda yeniledim. lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki: artik patideki abazalardan korkmaya basladim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 benim bile en komik bulduğum karakter seth :)[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 yok abi vizyona bakmayi kesicem illa birileri cikip aaa bu nekii siz 3 bölüm sorna görün aa o ole deil böle olcak gibisinden konusuo nedir yani eziyetin farkli bir türevini uygulamaktan zevkmi aliosunuz acin ikinci sezon o.c die bi baslik orda konusun ..[signature][hline] Creed Demastikus Captain of the Apocalypse Class Battleship Vampire "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Evet evet sarki o direk çektim süper bir sarki siz de çekin.[signature][hline]Garbin cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düsmanim sana, kalsamda bir kisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 california we used to be friends başka şarkısı varmı bu dizinin..çekiyim.[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 her bölümde bomba parçalar var, azmo sana iş veriyorum, her bölüm sonu parçaları yaz buraya, çekmek 5 dk sürüyor keyifli oluyor. Bir oc şarkı arşivi yapmış oluruz hem hehe. not: hâlâ inceleme gelecek beyefendiden, işine gelince oc oc diye kudurur, eu2 leri karı gız azdım diye keser , ama iş sıkıya gelince cık cık cık :p[signature][hline]sonunda yeniledim. lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki: artik patideki abazalardan korkmaya basladim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 sanrım 2. bolumdeydi bole tam denızden gunesın batışını gosterırken bı parça calıyodu orda güzeldi(2.sezon)[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solomnus Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 supernova dan 500 küsür mb lik 100 tane O.C. mp3 ü indirdim.Bu söledikleriniz ve daha pek çoğu var.Acayip güzel bişi.Bu arada aqualung-strange and beatiful bulabilirseniz indirin(bu bi iki bölüm önce bölüm başında marissa ve ryan yatakta öpüşürken çalan şarkı) ve gordon jenkins-caravan ı da indirin buda 1x12 de seth kızları oynatırken çalan garip şarkı.Melodisi güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solomnus Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 South-paint the silence The 88-how good can it be Brassy-Play some D Ama en iyisi : http://66.90.75.92/suprnova//torrents/2816/theoc_100_mp3s.torrent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 said: Maedhros_Laorx, 13 Aralık 2004 22:18 tarihinde demiş ki: california we used to be friends-manyak şarkı bütün şarkılarını çektim bunlardan iyi yok .[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solomnus Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Cooler Kids-All around the world İlk episodeda galiba bunlar defile yaparken çalan şarkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar