Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

O.C.

jankis

Öne çıkan mesajlar

said:
_Insomnia_, 26 Ekim 2004 20:31 tarihinde demiş ki:
bencil olmayalım.bazılarımız bilmiyor.lütfen.bu arada mischa barton(marissa) ın e-mail ini biliyormusunuz.bişe sorcam kendisine

E-maili yok ama telefonunu veriim
cep mi istersin ev mi yoksa is mi?[signature][hline]Garbin cebin-i zalimi, affetmedim seni
Türküm ve düsmanim sana, kalsamda bir kisi
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Truwan, 28 Ekim 2004 10:47 tarihinde demiş ki:

E-maili yok ama telefonunu veriim
cep mi istersin ev mi yoksa is mi?

sende summer'ınkide vardır:-p[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı; Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Sosyal ağlarda paylaş

bi dk bügun yen bölümmü vardı?[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı; Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Sosyal ağlarda paylaş

24 sayfa okumaya üşendim, belki benden önce belirten olmuştur ama yine de söylyeyim... ben bu ryan karakteri yaratılırken senaristlerin bol bol emrah filmi izlediğine ve hatta taklit ettiğine inanıyorum. kafa öne eğik gözler yukarda bakışları, ceketin kol uçlarını hafif bir şekilde avuçlayıp, sallanarak yürümesi, "bizim hiç bulaşık makinemiz olmadı." demesi... telif hakkı istemeli bence emrah ve arkadaşları.[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır.
Sosyal ağlarda paylaş

bana göre saçmalıklar:

summer dizinin başında şımarık hiç bişeyi beğenmeyen bir kız'ken şimdi seth'in peşinde koşuyo

seth ise utangaç summer'la konuşamayan bir gençken birden cesur summer'â kur yapan birine dönüşüyo

emrah zaten aşıyo kendini

marissa hiç deişmedi[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı; Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Sosyal ağlarda paylaş

setin babasının kaşlarıyla dalga geçmesine kalp krizi geçirdim.babsıda genetiktir dikkat dedi öldüm.[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı; Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Maedhros_Laorx, 30 Ekim 2004 13:12 tarihinde demiş ki:
bana göre saçmalıklar:

summer dizinin başında şımarık hiç bişeyi beğenmeyen bir kız'ken şimdi seth'in peşinde koşuyo

seth ise utangaç summer'la konuşamayan bir gençken birden cesur summer'â kur yapan birine dönüşüyo

emrah zaten aşıyo kendini

marissa hiç deişmedi

sacmalik dediklerine cevap:

summer hic degismedi ama seth cok degisti seth in degismesindeki en buyuk etken kolezyon kolezyum mu neydi orda ki sarısın kızın seth e
kızlar en cok neden hoslanir biliyomusun?kendine guvenen erkeklerden..
sozudur bundan sora seth uzaktan asik olmayla hic bieyin olmayacagini anladi ve summer la konusmaya basladi dizinin basinda summer seth kim onu bile bilmiyodu..summer da aptal degil kendisine gosterilen coookk buyuk ilgili gordu oda biraz yakinlasti..

dunku bolumde summer in seth le konusurken yanindan kızlarin gecmesiyle seth in yanindan kalkmasi summer in hic degismediginin kanıtıdır

aslinda goze carpmadigi icin en buyuk degisiklik marissa da oldu kız cocuklugundan beri luke la cikmis butun cocuklugu onla gecmis parti lerde alkol komasina girmiss biriyken simdi butun gecmesinne perde cekmis mis gibi bizim ryan i seviyo

son olarak diyebilecegim dizi cok guzel bir dizi kusuru vs i yok illa kusur bulmak icin izlemeyin dizi yi :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Way, 30 Ekim 2004 16:27 tarihinde demiş ki:

sacmalik dediklerine cevap:

aslinda goze carpmadigi icin en buyuk degisiklik marissa da oldu kız cocuklugundan beri luke la cikmis butun cocuklugu onla gecmis parti lerde alkol komasina girmiss biriyken simdi butun gecmesinne perde cekmis mis gibi bizim ryan i seviyo

son olarak diyebilecegim dizi cok guzel bir dizi kusuru vs i yok illa kusur bulmak icin izlemeyin dizi yi :)

kusur bulmak için izlediğim flana yok yanlış anlaşlmasın çok iyi bir dizi ama bana bi kaç kısmı saçma geldi buraya yazmak istedim.hemen saldırma alla alla.

bu arada ben marissa deişmedi dediğim karakter olarak yani sevmesi filan deil
mesela seth adam dizinin başında eziq gibi bişeydi şimdi kendinden emin summer'a kur yapabilen biri oldu.

doğru summer deişmemiş olabilir ama eskiden seth'in suratına bile bakmıyodu şimdi çocuktan hoşlanıyo..[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı; Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Sosyal ağlarda paylaş

seth in degistigi zaten ortada. ama cocukta bir potansiyel varmis, ryan sayesinde bunu ortaya cikardi sadece. ben dizinin basindan beri hastasiyim seth'in zaten, ilerleyen bolumlerde de daha bir rulz insan olacak gibi geliyor bana.

kotilyon olcak o da :)[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...