obacan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Evet photoshop'u yükleyip neler yeni filterlar nelerdi falan diye bi bakıyodum ve su ufak çalışmayı yaptım :) Gerci resim yapmadım sadece olan bi resmin üstüne sacma sapan efekler ekledim :) [signature][hline]Blind GuardianEğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum...nightmareibo, 04 Şubat 2005 23:54 tarihinde demiş ki: Grizleri nerden bulabilirzzzz ??[Bu mesaj obacan tarafından 27 Şubat 2005 17:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 yapması zevklidir, hatta ben de ara sıra sallardım photoshoptan bir şey anlamadığımdan. yalnız senden başlığı eğlencelik bir resim diye değiştirmeni rica edicem, postlarda tamam belki de başlıkta görünce rahatsız oluverdim, türkçemize dikkat lütfen :)[signature][hline]__and one day.. one day i'm gonna grow wings # # a chemical reaction [ u know where u are ] hysterical and useless [ u know where u are ] hysterical and.. [ u know where u are ] **no more dinosaurs @montezaus *** montezaus.deviantart.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 tavsiyem daha cok kendi emeğin olduğu çalışmalar yap, mesela alttaki frodo resmini yapmış olsaydın o zmn başarılı olarak değerlendirebilirdik... benim bi lafım vardır, herkesin yaptığını deil, kimsenin yapamadığını yapmak başarıdır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar