Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sonunda paperda karar kıldım.Bir kaç sorum olucaktı.


DraconeEnValec

Öne çıkan mesajlar

Daha önce oyunda tek olduğumdan dolayı pet olmayı düşünüyordum fakat güzel bir clan buldum sonunda kendime.Clanda sağlam bir priest var ve devamlı oyunda.Sağlam koyan mage lazımmış bende paper yapıcam karakteri birazdan.

Size birkaç sorum olucaktı paper mage için;
flame mage karakter

1)paper ların taktıkları küpeler,kolyeler,kemerler falan hangi bonus ve + lı özellikler taşımalı ? magic power falan mı olsum hep üzerime taktığım eşyalar.

2)paper için hangi stafflar önerilir?staff seçerken flame 38 falan mı daha iyi dir(karakter flame)yoksa attack durumumu önemlidir?güzel sağlam koyan bir paper olmak için iyi bir staff almak için int kaçta tutulmalıdır?staff da + lı olarak mp mi önerilir yoksa deminde sölediğim gibi flame falan mı yoksa attack mı ?

3)idarelik bir armor mu giymelidir yoksa para item kasıp;zırhın ismini tam hatırlamıyorum.hani mage e göre yapılan bir armor vardı.int kaç olursa olsun giyilebiliyordu.tamiri olmuyordu.ondan mı giymelidir ?

3)forumlarda paper lar int ye hiç vermez deniliyor.Peki sağlam staff ları kullanmak isteniliyorsa nasıl olucak o iş ?

4)staff lar yapılan büyünün damage ını çok etkiliyor mu ?

Amacım npc ye verebildiğim kadar fazla damage ı verebilmek.Tavsiyeleriniz i bekliyorum arkadaşlar.
Bu arada lvl42 flame mage[signature][hline]

[Bu mesaj DraconeEnValec tarafından 26 Şubat 2005 19:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben senin sorularını yanıtlıyım arkadaşım:

1- Taktığın küpeler,beltler ve yüzükler Colony Zone dediğimiz bölgeye gidecek lvl olana kadar Magic power bonuslu olsun,yeteri kadar ileri bi seviyeye geldiinde ise hp bonuslu itemları takarsın, bu yüzden sen bulduunda hp bonus verenide mp bonus verenide sakla.
2- Paper mage için en ideal staff wizard staff tir (unique ler hariç.) Bunu da gidip Jerade isimli vendordan alıp upgrade edebilirsin. Upgrade ederken elemental dmg ı eklediinde ilk lightning olucak onu da Dispel Scrolla flame e çevirebilirsin.
3- Sen bütün lvldan gelen stat puanlarını Magic Power a vericeğinden dolayı giyebilceğin en iyi armor grade 1 Mage goblin armorlarıdır, bunlar hem senin az olan hp ni dengeler hemde diğer intelligence ve mp statlarınıda arttırır.
4- Forumlarda yazan doğrudur , kullanabilceğin en iyi staff flame mage için Lycaon Staff tir, yanılmıyorsam eğer yanlışım varsa düzeltin.. Diğer sağlam olarak nitelendirilen Elixir,Salamander,Viper gibi staffler Pet Magelerin kullanabilceği stafflerdir.
5- Staffler atılan büyünün dmg ını tabiki etkiliyor , o yüzden staff üzerindeki elemental dmg ne kadar çok olursa atıcağın büyünün dmg ı da o kadar çok olur arkadaşım..
6- O pazar alanında gördüğün location belirten mesajı Merchant açarken altına ekliyorsun, sen Mercahnt halinde iken o mesajı belirli aralıklarla sürekli altta yazar..

Arkadaşlar yanlışım varsa düzeltin, yardımcı olabilmişimdir umarım..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

colony zone e gidebiliyorum şuan fakat player kesmek pek zevkli gelmedi bana.clan partisi halinde kuvvetli npc lere saldırmak daha çok hoşuma gidiyor.tabi bu benim kendi görüşüm.colony zone da devamlı millet koşturuyo falan bi kargaşa bi kargaşa.bi büyü atıcam adam hemen emnzil dışına çıkıyo :)) eheue pek sarmadı açıkçası beni orası.
colony zone e fazla gitmiyceğim için hp itemleri takmama pek gerek yok diil mi ?

elemantal dmg derken flame 24 glacier 24 falan olanı kastediyorsun diil mi ?

Goblin armorlar int 90-100 falan istiyor.int yi 100 olacak çekilde mi tutayım ?

Biraz aklıma karıştı.stafflarda elemantal dmg mı önemli daha çok yoksa attack power ı mı ?[signature][hline]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Elemantal Dmg derken evet dediğin şeyi kastediyorum,
Sen en düşük kalite goblin armor giymelisin onlarda çok düşük intelligence ister, senin intelligence ın 62 olucak paper mage olucaksan o sana yeterli..
Staffler de hem attack power da önemli elemental dmg ın yüksekliğide önemli, fakat sen eğer paper mage olucaksan zaten kullanabilceğin en iyi staff Wizard Stafftir ki, elemental dmg ı ne kadar yüksek olursa o kadar çok vurusun arkadaşım.

Bu sefer umarım kafanın karışıklığını giderebilmişimdir..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kardeş goblin armorlar 6 deişik kaliteden oluşuyor bu her class için aynı, sen en basit olanı giymelisin yani lvl 1 olanı hepsi her parça için bir classta aynı özellikleri verir, yani kalite olarak lvl ı ne olursa olsun .. Sen en az intelligence vereni bulup almalısın . O senin 100 int isteyen Lvl 4 olan olmalı.. Bu arada intelligence ın 70 olucak max.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

arkadas biraz geç oldu ama bak benim mage in 1nt 100 o dediin pauldronu giyiyorum ve ager int in o kadar düsük olursa staff in harbi kötü olur ben de myril(sanirim böle yaziliyo)staff +6 var benim için beyaa bi iyi staff attach 58 lighting damege 48 bunlar az bulunur ama çok pahal1 diiller 3m falan[signature][hline]önemli olan allaha inanmak ve tevekkül etmek
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar yanıtlarınız için hepinize teşekkür ederim.Şuan int 97 de.100 de bırakmaya karar verdim sıfırlatmak yerine.goblin armorun +20 li bonusları falan baya bi cazip geldi bana :)
Bir lvl daha atladıktan sonra 100 olucak int.daha sonra sırf mp ye abanıcam.
Siz arkadaşlarıma 2 sorum daha olucaktı;

+ int lı takı taktığımda örneğin int 97+15 falan oluyor.fakat int 100 isteyen asa ve armor giyilmiyor.öyle ise + 15 falan neye yarıyor ?

Glacier da bir büyü açıldı.ikon u bulutlu falan.ismini hatırlayamıyorum.kullandığım zaman ekranın sağ üstünde swift ve buff un yanında duruyor yarım saat kadar hemen hemen.ne işe yarıyor o büyü ?[signature][hline]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...