overmars Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 arkadaşlar aranızda fenerbahçe'nin sezonluk kombine kartı olan var mı?.. kombine kartı olan arkadaşlar trübün ismini de belirtip kaç paraya aldıkları söylerse çok iyi olur.. nette her yeri araştırdım öğrenemedim..[signature][hline] yol kenarındaki yağmur mazgallarını kumbara sanıp harçlığımı atardım bu yüzden en çok denizden alacaklıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Üst 1 milyar küsür Alt 2 milyar küsür öğrenci kombinesi 500 fln Bu sene haziranda fln satışa çıkacakmış sanırım bende beklemedeyim[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 torpil var mı torpil;) Yoksa sıra bayağı kalabalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Bizim ark.lar bu sene aldılar seneye bende almak istiyorm ama cidden sıra olabilir vede şu anda full dolu kombineler biliyosunuz. Birileri kombinesinden vazgeçmedikçe bize kombine şansı doğmayacak.. Bu arada 4. bölümün yıkımına başlanmış eğer yeni sezona yetişirse yeni tribün yaklaşık 20 bin kişilik yeni kombine şansımız olacak :)[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FeNeRLi Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 maraton üst 1 milyar[signature][hline]Ya Sen oLUrsun Ya Son Olursun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
overmars Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 said: Odrin, 23 Şubat 2005 19:11 tarihinde demiş ki: torpil var mı torpil;) Yoksa sıra bayağı kalabalık benim kuzen locaların organizasyonunu yapıyo, acaba onun bi katkısı olur mu.. bi de maraton üst için 1 milyar uygun fiyat da, o kadar para yok.. öğrenci kombinesi nasıl oluyo? ayrıca kale arkalarına gelecek sezon kombine çıkacak mı??[signature][hline] yol kenarındaki yağmur mazgallarını kumbara sanıp harçlığımı atardım bu yüzden en çok denizden alacaklıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 bir onceki sezon almıslara oncelik taniniyor die bisey duymustum ama tam olarak bilmiyorum[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Doğru ama tam olarak şöle; Bir önceki sene yerlerlinden memnun olanlar için yer konusunda öncelik verilecek.Aynı yere 2 talip varsa eskilere öncelik verilecek.[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 abi kombine almayın bak...harbi pişman olursunuz...oturarak maç izlenmez...ve her maçada gidilmez...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
overmars Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 ben her maça giderim.. bu sezon bütün lig maçlarına kombinem olmadığı halde gittim, avrupa maçlarına 25ytl olduğu için gidemedim.. kombine alıcam muhtemelen çıkarsa kale arkalarından..[signature][hline] yol kenarındaki yağmur mazgallarını kumbara sanıp harçlığımı atardım bu yüzden en çok denizden alacaklıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 ya ya ne mutlu sana...al kesin al..[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
overmars Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 kesin alıcam kesin... çok mutluyum..[signature][hline] yol kenarındaki yağmur mazgallarını kumbara sanıp harçlığımı atardım bu yüzden en çok denizden alacaklıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FeNeRLi Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 bencede almanda yarar var.[signature][hline]Ya Sen oLUrsun Ya Son Olursun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar