onlyreal Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Merhaba redhat 9 da ipmasqadm kullanilabiliyormu? kernal versiyonunu onemi var mi? direk rpm ini bulamadim?[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 ipmasqadm yeni redhat larda iptables oldu tabi simdi ogrendik:) cevabimi almis oldum[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 linux sorularını falan buraya yazınca daha iyi oluyo, sharky abimiz sürekli orayı kontrol ediyo. zaten yeni topik açınca kimse cevap vermez diplere iner hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Abi onun RedHat le veya Linux dağıtımı ile pek ilgisi yok.. Eğer kerneliniz <2.2.* ise ipchains ( yani ipfwdadm ipmasqadm falan da buna dahil ), eğer, >2.4.* ise iptables kullanılır. Bir ara bi iptables dökümanı falan yazmak lazım. İnsanlar kendilerine kolay yollu psikopat kurallı firewall falan kursunlar bari.[signature][hline]If you want to travel around the world and be invited to speak at a lot of different places, just write a Unix operating system. -- Linus Torvalds Yeniden : http://www.ethernass.com ( .org, .net ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 ya iste yeni redhatlarda standart kernel iptables uyumlu demek istemistim ama hala port forwardingi adam gibi beceremedim 195.49.xx.xx 23 portu 10.1.xx.xx e 5130 porta forward edicem ama 195 te squid proxy kurulu ve iste ben evdeki makinada 195 e baglanicam 23 uncu porttan proxy ile oda beni direk local aga sokucak ama beceremedim[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 iptables dökümanları oku belgeler.org dan.. Ama durumun çok acilse, öğrenene kadar redir adlı programı ( rpmfind dan bulabilirsin direk Rh için ) kullanabilirsin. Başka bir program kullan ki, gereksiz yere sistem kaynağı harca ve iptables ile yapmayı hemen öğren :D:D Ben genelde öyle yaparım.[signature][hline]If you want to travel around the world and be invited to speak at a lot of different places, just write a Unix operating system. -- Linus Torvalds Yeniden : http://www.ethernass.com ( .org, .net ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar