Wolas Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Trade alımını kapamak lagzım ben hep kapatıyorum meraklılar gelebiliyor daha yaratık ölmeden ne çıkdı diye pm atıp arkadan trade basanlar felan.[signature][hline]Hadi şimdi beslenmeye çıkalım, boğazım kurudu. Bu arada sana hiç 1927 ; de temizlediğimiz Setite tarikatından bahsetmiş miydim? Aah ne günlerdi be! Cumhuriyet daha gençti ve biz de ipin bir ucundan tutmaya karar vermiştik. Tabii ki ilk hedeflerimiz milleti zehirleyen Setite dergahları olmuştu... Brujah Ethem, 9. kuşak
Zeyno Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Allah 7 ler ile Atlantis arasında kavga cıkacak :D Ben olsam arena ya cagırırdım :)[signature][hline]Nation :EL Morad Server :Ares NicK :Zeyno CLaN :Atlantis LvL :5x Mage
Lonely Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 kim "7" lerdeki?[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur. Nick : PaperQueen Clan : The_Others Server : Ares [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır]
Bartholomeos Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Gel Lahn Arena'ya Gorem Senin PaperMage'ligini :D Baq Meydan Okuyom Sana :Pp ama cekinir benden herkez bilir bunu golem'de bile abi sen ac cantaları diyordu :D :D :D[signature][hline]Ares1/2 Nick: Bartholomeos LvL: 5x Clan: KniGht
Zeyno Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Bartho LVL 57 Adama paper da bişi yapamassın soleyım :) alsın bi HP Scroll 1500 :) o zaman görürüz :D ama saglam adamsa :) Senın ass bir poka yaramaz...[signature][hline]Nation :EL Morad Server :Ares NicK :Zeyno CLaN :Atlantis LvL :5x Mage
Lonely Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 mauahehaehae.. azmı level 55-56 adam kestim level 46 iken :D dur partideyim bitsin gidelim bi boyunu ölçeyim :):) not : dilediğim scrollu kullanırım sonra ağlamak yok :)[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur. Nick : PaperQueen Clan : The_Others Server : Ares [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır]
Bartholomeos Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Olsun olm Gelsin Pakalım Baq Bu Aksam Lvl de atlıcam paşalar gibi Geriden :D olm 16 m Para lazım allah rızası için werin La ozellikle Paper senden istiom :D :D sende wardır para :D[signature][hline]Ares1/2 Nick: Bartholomeos LvL: 5x Clan: KniGht
Bartholomeos Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 tmm ben bostayım ares1 de haber wer gidelim :D[signature][hline]Ares1/2 Nick: Bartholomeos LvL: 5x Clan: KniGht
Zeyno Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 LOL ALLAH VERSIN SANA DOLANDIRICI :D[signature][hline]Nation :EL Morad Server :Ares NicK :Zeyno CLaN :Atlantis LvL :5x Mage
Lonely Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 ahahah herkes tanıo seni la pis dolandırıcı :D:D:D[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur. Nick : PaperQueen Clan : The_Others Server : Ares [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır]
Zeyno Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Real den tanırım.aNGeL_oF_DeaTH i dolandırdı :D Şaka bir yana iyi biridir git oyunda Mirage'larını iste verir.:D sonra chitinleri felan hemen cıkarıp verir ciddiyim bir deneyin bak nasıl veriyor :D[signature][hline]Nation :EL Morad Server :Ares NicK :Zeyno CLaN :YOK CLAN MLAN BOŞ TAKILIYORUM LvL :5x Mage
Bartholomeos Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Yalan olm hiçbir yeri dolandırmadım ben :Pp altı ustu 2 tane clan serverdan 4 kişi vs.vs :D :D :D[signature][hline]Ares1/2 Nick: Bartholomeos LvL: 5x Clan: KniGht
Zeyno Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 SENMİ ? EMİNMİSİN :D NEYSE BENDE DOLANDIRACAKTIMDA HADİ NEYSE.... :D[signature][hline]Nation :EL Morad Server :Ares NicK :Zeyno CLaN :YOK CLAN MLAN BOŞ TAKILIYORUM LvL :5x Mage
Bartholomeos Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paper Korktunmu La Sesin Solugun Cıkmıyor Gel Olm Kapısıcaz :D :D :D gel kesmicem soz :D :D[signature][hline]Ares1/2 Nick: Bartholomeos LvL: 5x Clan: KniGht
Zeyno Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Bartho 60 olam Paper olacam o zaman görüşürüz :D akşam zaten yapmısım 173/173 NP :D yavas yavas baslıom...Akşam Darkness App kastırıyordu hani biz Mastadon kesiyorduk cz de Darkness Dark mare kesıyrdu bende yanındaki APP leri :D oda beni kesti sonra 2 defa neyse bekle az kaldı :)[signature][hline]Nation :EL Morad Server :Ares NicK :Zeyno CLaN :YOK CLAN MLAN BOŞ TAKILIYORUM LvL :5x Mage
Bartholomeos Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Ben PaperQueen'i Bekliyorum Karsımda Baq Korkudan eli Ayagı Titredi :Pp[signature][hline]Ares1/2 Nick: Bartholomeos LvL: 5x Clan: KniGht
Zeyno Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Sanırım sesi solugu cıkmıyor :D[signature][hline]Nation :EL Morad Server :Ares NicK :Zeyno CLaN :YOK CLAN MLAN BOŞ TAKILIYORUM LvL :5x Mage
Zeyno Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 eee ne oldu gittiniz mi arenaya :)[signature][hline]Nation :EL Morad Server :Ares NicK :Zeyno CLaN :SatanicS LvL :5x Mage
Lonely Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Aahuehaeea Olm kuşbaşı kuşbaşı kesicem seni. Arenanın kapısından içeri giremicen.. Darkmare ye pillarla 1200 çaktım. Sen varya yandın. Bittin olm. :D[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur. Nick : PaperQueen Clan : The_Others Server : Ares [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır]
Öne çıkan mesajlar