Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Messenger 7.0 Beta

Zagg

Öne çıkan mesajlar

said:
rexx, 05 Ekim 2004 20:32 tarihinde demiş ki:
Napıyım ?

Fikrimi belirttim birşey yapman gerekmiyor.

Bunu yükleyen bir çok kişinin bilgisayarına spy orduları şu an internette hücum etmekte.Sonu formatla biten bir çok kiş ivar sırf bunu yüklediği için.Ben tavsiye etmiyorum.İsteyen yükler tabii ama yabancı forumlara bakarsanız ne büyük sorunlar olduğunu görürsünüz.[signature][hline]My Honour is My Life
Sosyal ağlarda paylaş

Biraz daha görsellikler arttirilmis, ikili iliskilerin gelismesi ve insanlarin konusacak birsey bulamadiklarinda duygularini animasyonlarla anlatmalari gibi eklentiler konulmus ki bu cok faydali olmus. Cogu zaman smile yetmiyor. Tam sürüm ciktiginda aslinda yorumlanmasi gereken bir versiyon olarak görüyorum.[signature][hline]i have no tears, there is only pain
Sosyal ağlarda paylaş

Ayrica unutmadan, IE ayarlari tr olan kullanicilarin goremedigi yeni oyunlar da mevcut ki, bunlardan en guzeli bilardo ve harf yerlestirmece olmus. Digerleri ise Wheel of Fortune, Bankshot Billiards™ Club , Chess Club, Upwords , Cubis, Solitaire Showdown.[signature][hline]i have no tears, there is only pain
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Oky, 06 Ekim 2004 01:29 tarihinde demiş ki:
forumda ki herkes bir beta.

LOGGED!
bana bir Alpha lütfen![signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir!
Yarışa Gittim Gelicem!10 Ekim Alanya,14:00
Enough of this Sunday stroll,Lets Hurt a Little Bit!
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...