Zagg Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Msn 7.0 beta versionu indirmek için Bi bakın dedim...[signature][hline]Yağmur sonrası güneşim ben...++Turkmania+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 messenger.msn.com bu adreste 7.0 ın çıktığını görmeden önce indirmeyi düşünmüyorum.[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Napıyım ?[signature][hline]Yağmur sonrası güneşim ben... ++Turkmania+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 beta'yi kurmamla uninstall etmem ayni ana denk gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 :lol:[signature][hline]Yağmur sonrası güneşim ben... ++Turkmania+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 hiç beğenmedim..3-4 gun once yuklemiştim sanırım...[signature][hline]Gitmem gerek bu şehirden Bir rüya oldun sevdamın gergefinde Neden çocuklar beni gösteriyor Yağmur yağsa güneşin yerine Ha gayret güzelim gayret Biter elbet bu yağmur sabret Düş sokağı sakinleri tartışma topiki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 said: rexx, 05 Ekim 2004 20:32 tarihinde demiş ki: Napıyım ? Fikrimi belirttim birşey yapman gerekmiyor. Bunu yükleyen bir çok kişinin bilgisayarına spy orduları şu an internette hücum etmekte.Sonu formatla biten bir çok kiş ivar sırf bunu yüklediği için.Ben tavsiye etmiyorum.İsteyen yükler tabii ama yabancı forumlara bakarsanız ne büyük sorunlar olduğunu görürsünüz.[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Msjımın sonunda bi bakın dedim yazdım okumumadın sanırım...[signature][hline]Yağmur sonrası güneşim ben... ++Turkmania+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 harbi yanliz.. adam yorumunu yapmis sen adama napiyim diosun? burasi senin babanin forumu mu? Ne yaparsan yap.. adam yorum yapmis biz okuduk ve degerlendirdik.. olay budur.. // ben de beta versionlari kimseye onermiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Miranda-IM ownz joo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 forumda ki herkes bir beta.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-ryan- Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Biraz daha görsellikler arttirilmis, ikili iliskilerin gelismesi ve insanlarin konusacak birsey bulamadiklarinda duygularini animasyonlarla anlatmalari gibi eklentiler konulmus ki bu cok faydali olmus. Cogu zaman smile yetmiyor. Tam sürüm ciktiginda aslinda yorumlanmasi gereken bir versiyon olarak görüyorum.[signature][hline]i have no tears, there is only pain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-ryan- Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Ayrica unutmadan, IE ayarlari tr olan kullanicilarin goremedigi yeni oyunlar da mevcut ki, bunlardan en guzeli bilardo ve harf yerlestirmece olmus. Digerleri ise Wheel of Fortune, Bankshot Billiards™ Club , Chess Club, Upwords , Cubis, Solitaire Showdown.[signature][hline]i have no tears, there is only pain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 said: Oky, 06 Ekim 2004 01:29 tarihinde demiş ki: forumda ki herkes bir beta. LOGGED! bana bir Alpha lütfen![signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Yarışa Gittim Gelicem!10 Ekim Alanya,14:00 Enough of this Sunday stroll,Lets Hurt a Little Bit! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eray_GNR Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Ne De Olsa Beta Version :hmm:[signature][hline]GNR Family]PatiSozluk -> Msn |[email protected]| Mail |[email protected]| icq |123303415| | Asp | Php Nuke | Php ßß | Sql | Web Design Yas 17 Elden Gitti Gencligin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malcolmx Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 said: lancelotdulac, 05 Ekim 2004 20:28 tarihinde demiş ki: messenger.msn.com bu adreste 7.0 ın çıktığını görmeden önce indirmeyi düşünmüyorum. +çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_tyillustrious Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 herhalde bir kaç seneye msn de japon kale oynıycaz..[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki: şopar sensin lan ben tinerciyim Ra [Bu mesaj Ra_tyillustrious tarafından 11 Ocak 1071 12:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 yeni jenerasyona uymak lazim..[signature][hline]Dmx a.k.a Drunken Alkol butun kotuluklerin anasidir, ana gibi yar olmaz.. Zegna, 20 Kasım 2004 00:01 tarihinde demi$ ki: konserve acilinca, kasik atan cok olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Habit Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 said: Oky, 06 Ekim 2004 01:29 tarihinde demiş ki: forumda ki herkes bir beta. aslında hayat bir beta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 beğenmedim. kurdum ve sildim.[signature][hline]- Kuzu - Mix # Ultima Online Runuo sunucusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 beta da zaten bi suru bug ve guvenlik açıgı var tavsiye etmem...[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J] Only Cla.Jackal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 beta bile denemz belki msn de varmıydıki linki[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 beta versionlarını indirmemek lazım nede olsa test asamasında her türlü şey olabilir[signature][hline]Lathor Wyrm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 beta sux.[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 beta rulz. valla[signature][hline]a.k.a Drunken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar