Solonor Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Cort X-9 model ciziksiz iyi bakımlı gitarımı satıyorum. 24 perde,rosewood sap,korea yapımı.Sadece 1 sene kullandım,bakımını yeni yaptırdım teller de yepyeni. Yanında askısı,kılıfı ve tremolo kolu var.Çift humbucker,ortada single pickuplı. Floyd Rose bridge'i var ve Akort kacırmaması icin kilit sistemi mevcut.1 ton ve 1 ses dügmesi var. Fiyat 270 dolar,pazarlık yapılabilir...[signature][hline]I don't worry about nothin' no cause worrying's a waste of my...time! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KhaldoR Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Gitarın rengini yazmamışsın birde nerde ikamet ettiğini söylersen ben antalyadayım[signature][hline]Hmm... Insignificant! || MsN || IcQ || CommenT || Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 istanbul, bakır rengine benziyo ama daha koyu. garip ama rare bir renk. siteden bulursam resmini koyiyim[signature][hline]I don't worry about nothin' no cause worrying's a waste of my...time! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CwzX Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 millet bu gitar kaçmaz[signature][hline]çocuk büyür babası kadar olur ondan sonra efendim ölür [Bu mesaj CwzX tarafından 26 Şubat 2005 10:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 x-6 üzerine para vereyim:P[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki: otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar. nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ziplayan_kestane Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 said: CwzX, 26 Şubat 2005 10:32 tarihinde demiş ki: millet bu gitar kaçmaz çabuk söle kaç para aldın zuaha. bunun neresi kaçmaz be her tarafını kaçırırım valla :p[signature][hline]zıplayan kestane! a.k.a. mysterio & kancik a member of nMe, a Jedi Academy, Diablo II, Starcraft, Warcraft III & Call of Duty clan Anatolian Sunrise, Gnome Mage & Dwarf Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 abi 2 dakka cıvımayın... up![signature][hline]I don't worry about nothin' no cause worrying's a waste of my...time! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar