Blinky Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 dolaanar da kı hunter traınerdan tamıng rod questını aldım ama bana skıll yada baska bısey wermedı.acaba baska bı yere koyuyo o skıllı spell book dısında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blinky Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 o tmmda nasıl tamelıcem ben bu hayvanları skıll mkıll wermedı sımdılık.questı werdıgı yaratıgın yanına gıdıom dırek atak atıcak buyumde yok tamelemek ıcın [Bu mesaj Blinky tarafından 27 Şubat 2005 09:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hassan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 çantana bi bak eşya var orda.[signature][hline]Shaem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blinky Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 ok bug gıbı bısey olusmus 1 2 kere sıldım questı kıtaptan yenıden alınca geldı rod..saolun yınede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar