zlorwf Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Stealth yükseldikçe fark eden şey nedir dedecthiddenı olmayanlar beni görebilirmi? Yani bir fgnin içine bodoslama girsem fark edilirmiyim?[hline] Amy Lee (Evanescence) yönetir, sahiplenir. Avril Lavigne emer... Mirluin'de arada sırada yönetebilir:)
Mirluin Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 şu anki değişmemiş halini göze alarak söylüyorum (belkide değişmiştir hiç bi fikrim yok) stealth ın ne kadar fazla olursa düşmanın seni görmek için o kadar yaklaşması gerekir. çok yakınındaysa görmek için detect hidden a gerek yok, monitör yeter. bide stealthın ne kadar fazla olursa o kadar hızlı ilerlersin. benim bilgim bu kadar.bide yaralanınca ağaçların arasına dalıp birinin arkasında stealth olmak bazen kullanışlı olabilenzi. bu şekilde çok tehlike atlattım.[hline]I'm one of the keepers of wilderness and here to help...
Mirluin Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 imzanı deiştir :) yine nickini değiştirtme adama :)[hline]I'm one of the keepers of wilderness and here to help...
malsahibi Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 50 üstü stealth birşey değiştirmiyor şu an. base stealth ne kadar hızlı hareket edebileceğini etkiliyor diyorlardı. yalancıyım.[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Noob Assasin
Öne çıkan mesajlar