zlorwf Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Stealth yükseldikçe fark eden şey nedir dedecthiddenı olmayanlar beni görebilirmi? Yani bir fgnin içine bodoslama girsem fark edilirmiyim?[hline] Amy Lee (Evanescence) yönetir, sahiplenir. Avril Lavigne emer... Mirluin'de arada sırada yönetebilir:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 şu anki değişmemiş halini göze alarak söylüyorum (belkide değişmiştir hiç bi fikrim yok) stealth ın ne kadar fazla olursa düşmanın seni görmek için o kadar yaklaşması gerekir. çok yakınındaysa görmek için detect hidden a gerek yok, monitör yeter. bide stealthın ne kadar fazla olursa o kadar hızlı ilerlersin. benim bilgim bu kadar.bide yaralanınca ağaçların arasına dalıp birinin arkasında stealth olmak bazen kullanışlı olabilenzi. bu şekilde çok tehlike atlattım.[hline]I'm one of the keepers of wilderness and here to help... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 imzanı deiştir :) yine nickini değiştirtme adama :)[hline]I'm one of the keepers of wilderness and here to help... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 50 üstü stealth birşey değiştirmiyor şu an. base stealth ne kadar hızlı hareket edebileceğini etkiliyor diyorlardı. yalancıyım.[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Noob Assasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar