Mendoza Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Hayatimda bu kadar hastalikli bir film gormedim...[signature][hline]horacegoesskiing, 08 December 2003 18:13 tarihinde demiş ki: yemişim mantığı. aksiyon varsa ben de varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 mercek altına alınılası[signature][hline]Where is your savior now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Juila Roberts oynadi diye demiyorum ha...[signature][hline]horacegoesskiing, 08 December 2003 18:13 tarihinde demiş ki: yemişim mantığı. aksiyon varsa ben de varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 "hastalıklı" ?!?!?[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk Legolas [arrow] ork Legolas [arrow] ork ork: "AIMBOT!" ork: "turn it off!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Adami hasta ediyor... Filmde oynayanlar da hasta zaten. Surekli bir delilik ! guzel film ama dedigim gibi kanser ediyor adami.[signature][hline]horacegoesskiing, 08 December 2003 18:13 tarihinde demiş ki: yemişim mantığı. aksiyon varsa ben de varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 seyretmeyelim o zaman hayattan sıkılınca seyrederim:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Adam gbi konusunu analtacak bi baba yiiit warmı ama spoiler içermeden:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 imdb den dgördüğüme göre iki çift var, çiftlerden birindeki kadın diğerindeki erkekle aşk yşamaya başlıyo falan orji yani :P[signature][hline]I have grown older, You have grown colder, And nothing is very much fun, Any more. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Simdi soyle anlatayim... 2 Cift var. Bu ciftler biraz garip tipler tabi. [spo1=Meslekler]Biri doktor, biri yazar, biri fotograf sanatcisi, biride striptizci.[/spo] Bu 4 kisi arasinda gecen olaylari anlatiyor... Ask ve Sex arasindaki iliski vs. vs. gibi konulari anlatiyor. Ben baya beyendim filmi, cok etkileyici... Ayrica film Londrada geciyor.[signature][hline]horacegoesskiing, 08 December 2003 18:13 tarihinde demiş ki: yemişim mantığı. aksiyon varsa ben de varım [Bu mesaj Mendoza tarafından 03 Şubat 2005 16:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Dun gece dvd de izledim filmi.Bence olabilir uygulanabilir seyler.Cok guzel hayat dersi verecek bir film.Herkese tavsiye ederim.Bu arada internet aleminin erkek insanina yaptiramiyacagi sey yok bunuda anlamis olduk.[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 said: Mendoza, 03 Şubat 2005 16:52 tarihinde demiş ki: Simdi soyle anlatayim... 2 Cift var. Bu ciftler biraz garip tipler tabi. [spo1=Meslekler]Biri doktor, biri yazar, biri fotograf sanatcisi, biride striptizci.[/spo] Bu 4 kisi arasinda gecen olaylari anlatiyor... Ask ve Sex arasindaki iliski vs. vs. gibi konulari anlatiyor. Ben baya beyendim filmi, cok etkileyici... Ayrica film Londrada geciyor. hmm duzgun birseye benziyor gibi :P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 said: micha, 03 Şubat 2005 17:21 tarihinde demiş ki: internet aleminin erkek insanina yaptiramiyacagi sey yok bunuda anlamis olduk. Kesinlikle...[signature][hline]horacegoesskiing, 08 December 2003 18:13 tarihinde demiş ki: yemişim mantığı. aksiyon varsa ben de varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 *!for your considiration * o anda ne anliyorsan demek oluyor sanirim.burada aslinda turkce harici diger dillerinde kendimizi ifade ederken celiskilere dusebilecegimiz anlamina geldigi vurgulaniyor.herkese oneririm bu filmi.[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Angels in America'yı bayık bulanlar uzak dursun çünkü yönetmenler aynı ;) : Mike Nichols casting çok sağlam Julia Roberts Jude Law Natalie Portman Cliver Owen eh oyunculuk da baya iyiymiş portman ve owen oscar adaylığı kopardı[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 deişik bi film.. birazda karışık ama güzel bir film sorun şu ki zamanalr çok hızlı atlanmış ne oluo noldu filan oluo insan bide divx izledm çeviri baya açıktı ona koptm.. ama izlenmesi geren bir film.. clive owen'da yükselişe geçen oyunculardan beri takipteyim... başarılı bir film[signature][hline]You cannot kill what you did not create BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 jude law ve natalie portman dialogları ne kadar güzel hüzünlü yada acılı ise julia roberts ve cliver owen dialoglarıda o kadar mide bulandırıcı utandırıcı ve rahatsızlık verici soundtrack cok güzel.filmde güzel.bitince bi garip oluyorsun.hayat adil degil tadında[signature][hline]Deviant art gallery Somebody tell me. Why it feels more real when I dream than when I am awake. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Filmi dün akşam izledim.Filim çok hoşuma gitti.Kadınlar mı acımasız erkekler mi?Kafamda bu soru dönüp duruyor.Filim izlenmeye değer bir filim.Soundtrack de süper hele filmin açılışındaki ve sonundaki şarkı Damien Rice - The Blower's Daughter (Colder Water diye de geçiyo) mükemmel.Filimde Julia ve Natalie çok tatlı.Jean Reno ne üzülüyodur gül gibi kız kaçtı filan diye hehe :D[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 şimdi izledim filmi ve hayatımın geride kalmış ve geriye kalan zamanında mendoza ile herhangi bir filme zıt fikirler belirtecegimi düşünmezdim bence film hiçbir şeye benzemiyor bide o kadar hevesle bekledim[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 kitabını tanıtmak için cybersex yaptığı sahnede, rastgele harflara basarak yaptığı kombinasyon çok komikti ama öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 jude law ın en iyi filmi alfie di bence. ama closer ı da beğenmiştim diğer oyuncular 10 numaraydı ayrıca cliver owen raydan çıkanlar filminde de müthişti jennifer anniston la birlikte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 cok güzel film ama biraz karışık ve sinir bozucu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Abus said: Filmi dün akşam izledim.Filim çok hoşuma gitti.Kadınlar mı acımasız erkekler mi?Kafamda bu soru dönüp duruyor. bence acımasız olan ikiside değil, sadece hayat, ya da başarısız bi genelleme yapacak olursak, günümüzdeki şehir hayatı ve bunun doğrultusunda "aşk", "ilişki" gibi olguların aldığı yeni anlamlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar