Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Closer

Mendoza

Öne çıkan mesajlar

Simdi soyle anlatayim... 2 Cift var. Bu ciftler biraz garip tipler tabi. [spo1=Meslekler]Biri doktor, biri yazar, biri fotograf sanatcisi, biride striptizci.[/spo] Bu 4 kisi arasinda gecen olaylari anlatiyor... Ask ve Sex arasindaki iliski vs. vs. gibi konulari anlatiyor. Ben baya beyendim filmi, cok etkileyici... Ayrica film Londrada geciyor.[signature][hline]horacegoesskiing, 08 December 2003 18:13 tarihinde demiş ki:
yemişim mantığı. aksiyon varsa ben de varım

[Bu mesaj Mendoza tarafından 03 Şubat 2005 16:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Dun gece dvd de izledim filmi.Bence olabilir uygulanabilir seyler.Cok guzel hayat dersi verecek bir film.Herkese tavsiye ederim.Bu arada internet aleminin erkek insanina yaptiramiyacagi sey yok bunuda anlamis olduk.[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki:
fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mendoza, 03 Şubat 2005 16:52 tarihinde demiş ki:
Simdi soyle anlatayim... 2 Cift var. Bu ciftler biraz garip tipler tabi. [spo1=Meslekler]Biri doktor, biri yazar, biri fotograf sanatcisi, biride striptizci.[/spo] Bu 4 kisi arasinda gecen olaylari anlatiyor... Ask ve Sex arasindaki iliski vs. vs. gibi konulari anlatiyor. Ben baya beyendim filmi, cok etkileyici... Ayrica film Londrada geciyor.

hmm duzgun birseye benziyor gibi :P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Sosyal ağlarda paylaş

*!for your considiration *
o anda ne anliyorsan demek oluyor sanirim.burada aslinda turkce harici diger dillerinde kendimizi ifade ederken celiskilere dusebilecegimiz anlamina geldigi vurgulaniyor.herkese oneririm bu filmi.[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki:
fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :)
Sosyal ağlarda paylaş

Angels in America'yı bayık bulanlar uzak dursun çünkü yönetmenler aynı ;) : Mike Nichols

casting çok sağlam
Julia Roberts
Jude Law
Natalie Portman
Cliver Owen

eh oyunculuk da baya iyiymiş
portman ve owen oscar adaylığı kopardı[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Sosyal ağlarda paylaş

deişik bi film..
birazda karışık
ama güzel bir film

sorun şu ki zamanalr çok hızlı atlanmış ne oluo noldu filan oluo insan
bide divx izledm çeviri baya açıktı ona koptm..
ama izlenmesi geren bir film..

clive owen'da yükselişe geçen oyunculardan beri takipteyim...
başarılı bir film[signature][hline]You cannot kill what you did not create
BiTcH_oFBaT's gallery
BiT¢H_oFBaT[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
jude law ve natalie portman dialogları ne kadar güzel hüzünlü yada acılı ise julia roberts ve cliver owen dialoglarıda o kadar mide bulandırıcı utandırıcı ve rahatsızlık verici

soundtrack cok güzel.filmde güzel.bitince bi garip oluyorsun.hayat adil degil tadında[signature][hline]Deviant art gallery
Somebody tell me. Why it feels more real when I dream than when I am awake.
Sosyal ağlarda paylaş

Filmi dün akşam izledim.Filim çok hoşuma gitti.Kadınlar mı acımasız erkekler mi?Kafamda bu soru dönüp duruyor.Filim izlenmeye değer bir filim.Soundtrack de süper hele filmin açılışındaki ve sonundaki şarkı

Damien Rice - The Blower's Daughter (Colder Water diye de geçiyo)

mükemmel.Filimde Julia ve Natalie çok tatlı.Jean Reno ne üzülüyodur gül gibi kız kaçtı filan diye hehe :D[signature][hline]Love is Divine
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi izledim filmi ve hayatımın geride kalmış ve geriye kalan zamanında mendoza ile herhangi bir filme zıt fikirler belirtecegimi düşünmezdim
bence film hiçbir şeye benzemiyor bide o kadar hevesle bekledim[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki:
Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim...
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 yıl sonra ...
Abus said:
Filmi dün akşam izledim.Filim çok hoşuma gitti.Kadınlar mı acımasız erkekler mi?Kafamda bu soru dönüp duruyor.

bence acımasız olan ikiside değil, sadece hayat, ya da başarısız bi genelleme yapacak olursak, günümüzdeki şehir hayatı ve bunun doğrultusunda "aşk", "ilişki" gibi olguların aldığı yeni anlamlar..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...