Gift15h Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Arkadaşlar Aklım iyi ce Karşıktı. Arama Yaptım Birsürü Konu Açılmış YAzılmış Çizilmiş. HEpsi Ayrı Tel Açlıyor. BAzıları MAnner KAsman Gerekior Diyor BAzılarıda Çalışmıyor Falan.. LAmia Kesiorum bir Şey çıkmıyor Dediğimde Herkez MAnner Kas 500 doldukatan Tan Sonra KEs Diyorlar. Oke kolay Yaparız Ama Doğrumu Onu Bilmek İStiyorum..??
Knixue Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 HAYIR, MANNERİN ŞU ANDA HİÇBİR FONKSİYONEL BİR ÖZELLİĞİ YOK. Atıp tutanlara inanma. Manner şu anda aktif değil.
Gift15h Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Peki Şuan LAmia KEssem Şansına İyi Bir İtem Çıkma Olanağı Warmı...
pot Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Kac kere şahit oldum adamlara crude saphire cıkıyo maradonda solucanlardan isteseniz manerınız xxxx olsun genede ordaki solucanlardan cıkaramazsınız
Lonely Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 n00b ken ben wormlardan ve bandicootlardan kristal, opal vs. çok çıkardım... Herkeste mutlaka çıkartmıştır heralde...:hmm:[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur. Nick : PaperQueen Clan : The_Others Server : Ares [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır]
RakipUsta Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 ben wormlardan 2 opal 1 safir cıkarmıstm :)[signature][hline]nightmareibo, 04 Şubat 2005 23:54 tarihinde demiş ki: Grizleri nerden bulabilirzzzz ??
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Mannerı ne için kullanacaklarına daha karar weremedikleri için şimdilk sadece kocaman bir hiç aktif değil.[signature][hline]Nation :EL Morad Server :Ares NicK :BuRiAL_TR CLaN :TnT LvL :6x Blade Master Warior
Gift15h Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Desenize Maradonda Boşu Boşuna KAstırdık Adamları... Olsun Sevap İşlemişizdir Heral :)
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 manner zaten oyunda ki sevap skill i arkadaslar.oyunda ahret section ı war.oraya gittiginizde manneriniza bakılacak ve ona gore hurilerle mi nuriler le mi olcagınız belirlencek
serdary76 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 mrproblem açıklamana koptum yawf :) :) :D[signature][hline]Name...: crazyakrep Job......: Mage (Glaicer/Flame) Server..: Ares Level....: 48 Np........: Hiç yazmiim, dalga konusu olurum :( Clan......: Man_Slayers
Zoto Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 manner abyys gem le yaptıınız itemın kalitesini belirliyor... ben 140 mannerıma güvenip bir deniyim dedim poi of wiss verdi manner bi 500 gelmeden denemeyim abyysleriniz boşa gitmesin bazıları ise xp i arttırdıını iddaa ediyor ama yoq öle bir şey... sadece abyys gem hiçbir işe yaramadığı doğru deil :D ama kasmaya değmez bence[signature][hline]I didn't come to play... I came to win...
Lonely Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 said: mrproblem, 24 Şubat 2005 20:44 tarihinde demiş ki: manner zaten oyunda ki sevap skill i arkadaslar.oyunda ahret section ı war.oraya gittiginizde manneriniza bakılacak ve ona gore hurilerle mi nuriler le mi olcagınız belirlencek Aahhahaahahahhhahhahahahahhaa *!YARILIR*[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur. Nick : PaperQueen Clan : The_Others Server : Ares [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır]
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Rekora gidiyor bu başlık hadi hayırlısı.[signature][hline]Hadi şimdi beslenmeye çıkalım, boğazım kurudu. Bu arada sana hiç 1927 ; de temizlediğimiz Setite tarikatından bahsetmiş miydim? Aah ne günlerdi be! Cumhuriyet daha gençti ve biz de ipin bir ucundan tutmaya karar vermiştik. Tabii ki ilk hedeflerimiz milleti zehirleyen Setite dergahları olmuştu... Brujah Ethem, 9. kuşak
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 zuahaha koptu iyi mi :D[signature][hline]HåD£§©ik²°°³ I Love =o= [b]KO Ares Server - Orc Rogue [b]KO Ares Server - Orc Priest
TRibula Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 espri rekoru kırılcak galiba çook ii yaw :D:D:D:D:D:D:D:D:D[signature][hline]Sever:ares ID:_TRibula_ LVL:4x Assasin Clan:The_Army_Of_Turks
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 mr yarmışsın yine ;) Umarım sırat köprüsünü bi meganthron üzerinde geçmeyiz :P İşi şakas bu. Şimdi harbiden Adminle birisi bire bir mailleşle ve gelen yazıyı foruma koysak böyle hem daha inandırıcı hemde çok sağlıklı bir bilgi olmazmı?[signature][hline] "Bu Sabah Bir Umut Var içimde... Nasıl Olsa Geri Gelirisin Diye. Her Şey Yerli Yerinde Yine... Bu Sabahların Bir Anlamı Olmalı...."
TRibula Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 olur olur daha sağlıklı olur tabi ya[signature][hline]Sever:ares ID:_TRibula_ LVL:4x Assasin Clan:The_Army_Of_Turks
TRibula Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 sıratı megan sırtında geçmek muhteşem yani:D[signature][hline]Sever:ares ID:_TRibula_ LVL:4x Assasin Clan:The_Army_Of_Turks
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 http://forum.knightonlineworld.com/viewtopic.php?t=18683&highlight=manner arkaaslar iste size USKO dan bir alıntı.Manner simdilik sadece sevap puanınız bashka bisi diil halen
Any Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 mannerim 865 hic bi işe yaradıgını gormedim abbysten en iyi drop chittin parca(total bastıgım abbys bugen kadar 200adet civarıdır) daha iyi drop diye bisey de yok cok lamia lamiros kestim cleaver bile dusmedi hatta premium serviste kullanıyorum ustune ustluk daha fonksyonel degil MANNER[signature][hline]ANY Ares/W00tabulous lvl62/assasin weapons: dual mirage+7 armors :chittin +7/12 set(pad and pould) rouge earring/+9dex earring elf belt black dragon neckless dual kekuri rings
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 arkaaslar manner diye onlarca konudan sonra bir konu daha geldi madem soyle bir fikrim war: bu manner neler iicn kullanılabilir hadi fikir uretelm.ama klasik fikirler olmasn item upgrade i abbysten item cıkma falan gibi. ilginc biseyler uretelm hadi! ne is icin kullanılabilri bu manner?
Lonely Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Selith'i tavlamak için kullanmak istiyom. :D Hastasıyım :([signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur. Nick : PaperQueen Clan : The_Others Server : Ares [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır] [Bu mesaj fatihkaraca tarafından 25 Şubat 2005 15:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Solinari Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 lol[signature][hline]|Sözum Amerikan sinemasına;yıllardır uzaylıyı bir öcu gibi gösterdin... Uzaylıda olsa insan insandır!| Mail | Msn
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 nasıl yani simdi fikrin manneri ii olana begendiin npc lerin wermesi mi :lol: benm gozum fallen angellarda.yakından bakar dururdum stealth cekip cekip hasta oldum.lamentationlar da hosh lar ama biraz cemkiriyorlar. Eger mannerima gore wercekse - yani item da olabilir wermekten kastettigim ama anladınız siz anladınız - guzel bir fikir :lol:
druenler Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 said: fatihkaraca, 25 Şubat 2005 15:25 tarihinde demiş ki: Selith'i tavlamak için kullanmak istiyom. :D Hastasıyım :( $rakkkk (eldivenle tokat efekti) seni duelloya davet ediyorum?[signature][hline]Nick: Druenler Level: 4X Clan: ChampionS Server: Diez
Öne çıkan mesajlar