pot Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Bu pazar fiyatlarından da bellidir sanırım artık yeni fiyatlar olusaçak degerli itemler daha bir degerlenecek normal itemler ise baya bi dusucek yeni ekonomiye hazır olun
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Pot artık senden şüphelenmeye başladım. ADmin misin nesin ;)[signature][hline] "Bu Sabah Bir Umut Var içimde... Nasıl Olsa Geri Gelirisin Diye. Her Şey Yerli Yerinde Yine... Bu Sabahların Bir Anlamı Olmalı...."
druenler Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 biraz official foruma goz gezdirin arada sirada..[signature][hline]Nick: Druenler Level: 4X Clan: ChampionS Server: Diez
Zeyno Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 100M Olsa deniyecem ama :) Nerde[signature][hline]Nation :EL Morad Server :Ares NicK :Zeyno CLaN :YOK CLAN MLAN BOŞ TAKILIYORUM LvL :5x Mage
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 niye 100m[signature][hline]Hadi şimdi beslenmeye çıkalım, boğazım kurudu. Bu arada sana hiç 1927 ; de temizlediğimiz Setite tarikatından bahsetmiş miydim? Aah ne günlerdi be! Cumhuriyet daha gençti ve biz de ipin bir ucundan tutmaya karar vermiştik. Tabii ki ilk hedeflerimiz milleti zehirleyen Setite dergahları olmuştu... Brujah Ethem, 9. kuşak
Lonely Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Açmayın yine o 100m'un konusunu.. :)[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur. Nick : PaperQueen Clan : The_Others Server : Ares [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır]
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Lan ne şans sız herifmişim tam bug ların başladığı zaman oyunu bırakmışım dünyadan haberim yok şimdi tekrar başladık cahil kaldık iyi mi. Açın türkiyenin önünü dökün kirli çamaşırları Öğretin bakalım neymiş..[signature][hline]Hadi şimdi beslenmeye çıkalım, boğazım kurudu. Bu arada sana hiç 1927 ; de temizlediğimiz Setite tarikatından bahsetmiş miydim? Aah ne günlerdi be! Cumhuriyet daha gençti ve biz de ipin bir ucundan tutmaya karar vermiştik. Tabii ki ilk hedeflerimiz milleti zehirleyen Setite dergahları olmuştu... Brujah Ethem, 9. kuşak
Öne çıkan mesajlar