Mantis Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Eskiden video kasetler zamanında Gece yaratıkları diye bir film vardı. Filmi izleyen varmı bilmiyorum ama benim çok hoşuma gitmişti Filmi izleyenlerin mesajını bekliyorum. Gece Yaratıkları 12 tane yaratık gece olunca dışarı çıkıp insanları öldürüyorlar hepsinin kendine has yetenekleri var partileri basıyorlar havuz keyiflerini bölüyorlar yaratıklardan bazıları biri timsaha benziyo elinde kanca var diğeri topal bir yaratık okçu daha var ama hatırlayamadım lütfen bana o filmi bulun hemen alcam . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alukard666 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 valla bras daha tarif edebilsen belki yardımcı olablirm ama su anda o kdarda yeterli bilgi yok:)[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 ben bitane şey hatılıyom ama senın dedıın değil heralde bole top gibi yaratıklar vardı suya gırınce cogalıyolardı falan leonardo di capri oynuyodu orda ama cocuktu.[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyan_Bloodbane Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Soul senin dediğin GREMLİNS onda da gizmo vardı mink tüylü şeker bişi.[signature][hline]Onlar asker sadece asker Clone Commandos. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 he oydu işte :D[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 bi de antalyada cece yaratıkları vardır[signature][hline]the sky above...was the color of television, tuned to a dead channel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantis Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 yaa valla hatırlasam bende ufaktım ozaman.aynı sezon hatta dolaptaki canavar diye bir filimde vardı hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 dolaptaki canavar budur herhalde gece yaratıkları nightbreed i andırsa da o değil.. hmm bulamadım onu.[signature][hline]bu post bütün sevenlerim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar