moriteri Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 delisin o zaman! git ve evlenme teklif et... biraz sıkar ama... halin bunu gerekli kılıyor[signature][hline]Morotetori Kaitennage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 ilk aşk başkadır her zaman.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 aşkmı peh..[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 said: Demon_of_Hell, 20 Şubat 2005 23:48 tarihinde demiş ki: bugun msnde 3 kıza ilan-ı aşk ettim. 1 kabul 1 çekimser 1 red cevabı verdi. ama umrumda değiller motorsun olm sen haha aşık olmayın.[signature][hline] Mix / Ultima Online Runuo Sunucusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S_h_a_D_o_W Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 said: Demon_of_Hell, 20 Şubat 2005 23:48 tarihinde demiş ki: bugun msnde 3 kıza ilan-ı aşk ettim. 1 kabul 1 çekimser 1 red cevabı verdi. ama umrumda değiller çekimser? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 ilk aşk asla unutulmaz.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 gece gece uyuyamadım ya.. sanırım ilk defa aşık oldum aşığım. aşkın ne olduğunu öğreniyorum yaşaya yaşaya. birşey olmayacaksa bile acısı ilginç. hayat sevince güzel derler. an ve an değişiyor valla ne diyim. bi an aşık olduğum için mutlu hissediyorum kendimi, bir an geliyor o aşk bana doğrultulmuş silah oluyor, karnımda ağrılar, beynimde bulanıklık... rüya ve hayaller bir başka.. ne diyorum ben.. olmayın aşık maşık (olun olun )...[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 harvester çok güzel anlatmışsın acısı çok kötü bişey anlatılamaz.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 aşk adamı ağlatır. breh breh. bizden önceki birçok insan aşık oldu şu an birçoğumuz aşık bizden sonra da aşıklar olacak. eğer insanlık olarak topluca mazoist değilsek aşkın ağlatmaktan başka işlevleri de var!:-) acılı adana gibi, acı ama güzel. hatta acısıyla güzel ve ben açım:([signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor L@m3rl3re cevap yok! beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir AAL'05 Üyesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Aşk yok! Aşk yok! Hormonlar var...[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Hormonlarınızın sesine kulak verin , kalbinizin değil ehah :D[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 kalbinin sesini dinle :)[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Gerçek aşkı karnınıza giren ilginç histen anlarsınız, beyninizden çeşitli sinirler ve bundan kaynaklanan bazı kimyasallar aktif olur vücudunuzda aşık olunca, özellikle "the one"ı aklınıza getirdiğinizde, yanında olduğunuzda.[signature][hline]0110001001101111011100100110010101100100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
x_down Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 said: LevieMaxilack, 20 Şubat 2005 21:39 tarihinde demiş ki: Karşılıklı olan aşk ayrılık gerçekleştikten sonra ağlatmaya başlar. ÇOK DOĞRU DEMİŞİN ARKADAŞIM ÇOK doğru...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Felis_leo Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 aşk zor iş zaman lazım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Raistin Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 w£lcom£ to th£ club....[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki: ''herşeyin ölçüsü insandır''(sofistlerden alinti) Ve gene Ardeth Bence en tehlike olan Raistin, zeki olmak değil, zeki olduğunu düşünmektir. Ve son olarak sevdigim laflar:Nietzsche "Hayat bir savaş okuludur. Öldürmeyen yaragüçlendirir" Nietzsche Edmund Husserl "şeylere dönelim!" ve son olarak Stuart Mill " Kendinden hoşnut bir domuz olmaktansa, hoşnutsuz bir insan olmak yeğdir, memnun bir aptal olmaktansa hoşnutsuz bir Sokrates olmak yeğdir." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 said: Mavi, 21 Şubat 2005 02:11 tarihinde demiş ki:motorsun olm sen haha aşık olmayın. zuhaah gayet güzel bişi hala arıyıp soruyorlar beni götüm kalktı yani anlayacağın :P arakdaşlar bi boktan korkmayın aşık olun sevişin[signature][hline]Yeşilaycı Pati Beer help ugly people have sex since 1862 Arnex Group Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… uncla Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 aşık olunda kaptırmayın.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… EharD Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 az çekmedim ben de aşkık olduğum zaman.. çok zor çookk[signature][hline]Kıskançlık,yeterince sevilmemekten duyulan bir korkudur! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Hardter Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 said: Saendul, 20 Şubat 2005 19:20 tarihinde demiş ki: Ask hayat boyunca bikac kere gelir derler zaten, cok kisiden hoslanabilirsin ama sadece bi iki kisiye asık olabilirsin. Hayata korkarak bakmanın ya acı cekersem demenin bi anlamı yok, acı cekmeden hatalarını goremezsin cunku. Abi katılıorum bızım arklar kımı gorse aşık oluorlar en fazla 2 hafta cıkıorlar ne bıraktın dıorum sıkıldım dıor :)[signature][hline]The evil makes me cry, one day it will cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Werb Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 ilk aşk unutulmaz demişsiniz de ben geçen gun aşık oldum ilk sayılır heralde ya da ilk defa ciddi ciddi konusmustm sonra ağzımdan şu sözler çıktı aya baktım beyaz ceba baktım para az anladım ki bu kız bana yaramaz eheuhe şaka bi yana bazen de aşk oldugunuz da anlamıyosunuz sonra 3 4 gun geciyo ve bi bakıyosunuz kız meger melek yuzlu kobraymış benım başıma geldi yane kalbe soz gecırmek lazm bazen demi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Diablo Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 melek yuzlu kobra :) aynen öyle.aynısını yaşadım[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Felis_leo Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 onlardan çok var yaa...:)[signature][hline]Ağlarsın,kimse görmez göz yaşlarını Gülersin,kimse görmez gülen suratını Seversin,kimse bilmez sevdiini AMa bi osURURSUN!^^ aayee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Werb Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 sorma yaf :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Felis_leo Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 ne acılı insan varmış bea....:)[signature][hline]Ağlarsın,kimse görmez göz yaşlarını Gülersin,kimse görmez gülen suratını Seversin,kimse bilmez sevdiini AMa bi osURURSUN!^^ aayee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 Sonraki 2.sayfa (Toplam 3 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Felis_leo Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 aşk zor iş zaman lazım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 w£lcom£ to th£ club....[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki: ''herşeyin ölçüsü insandır''(sofistlerden alinti) Ve gene Ardeth Bence en tehlike olan Raistin, zeki olmak değil, zeki olduğunu düşünmektir. Ve son olarak sevdigim laflar:Nietzsche "Hayat bir savaş okuludur. Öldürmeyen yaragüçlendirir" Nietzsche Edmund Husserl "şeylere dönelim!" ve son olarak Stuart Mill " Kendinden hoşnut bir domuz olmaktansa, hoşnutsuz bir insan olmak yeğdir, memnun bir aptal olmaktansa hoşnutsuz bir Sokrates olmak yeğdir." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 said: Mavi, 21 Şubat 2005 02:11 tarihinde demiş ki:motorsun olm sen haha aşık olmayın. zuhaah gayet güzel bişi hala arıyıp soruyorlar beni götüm kalktı yani anlayacağın :P arakdaşlar bi boktan korkmayın aşık olun sevişin[signature][hline]Yeşilaycı Pati Beer help ugly people have sex since 1862 Arnex Group Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 aşık olunda kaptırmayın.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EharD Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 az çekmedim ben de aşkık olduğum zaman.. çok zor çookk[signature][hline]Kıskançlık,yeterince sevilmemekten duyulan bir korkudur! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 said: Saendul, 20 Şubat 2005 19:20 tarihinde demiş ki: Ask hayat boyunca bikac kere gelir derler zaten, cok kisiden hoslanabilirsin ama sadece bi iki kisiye asık olabilirsin. Hayata korkarak bakmanın ya acı cekersem demenin bi anlamı yok, acı cekmeden hatalarını goremezsin cunku. Abi katılıorum bızım arklar kımı gorse aşık oluorlar en fazla 2 hafta cıkıorlar ne bıraktın dıorum sıkıldım dıor :)[signature][hline]The evil makes me cry, one day it will cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werb Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 ilk aşk unutulmaz demişsiniz de ben geçen gun aşık oldum ilk sayılır heralde ya da ilk defa ciddi ciddi konusmustm sonra ağzımdan şu sözler çıktı aya baktım beyaz ceba baktım para az anladım ki bu kız bana yaramaz eheuhe şaka bi yana bazen de aşk oldugunuz da anlamıyosunuz sonra 3 4 gun geciyo ve bi bakıyosunuz kız meger melek yuzlu kobraymış benım başıma geldi yane kalbe soz gecırmek lazm bazen demi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 melek yuzlu kobra :) aynen öyle.aynısını yaşadım[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felis_leo Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 onlardan çok var yaa...:)[signature][hline]Ağlarsın,kimse görmez göz yaşlarını Gülersin,kimse görmez gülen suratını Seversin,kimse bilmez sevdiini AMa bi osURURSUN!^^ aayee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werb Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 sorma yaf :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felis_leo Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 ne acılı insan varmış bea....:)[signature][hline]Ağlarsın,kimse görmez göz yaşlarını Gülersin,kimse görmez gülen suratını Seversin,kimse bilmez sevdiini AMa bi osURURSUN!^^ aayee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar