Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aşk adamı ağlatır

x_down

Öne çıkan mesajlar

gece gece uyuyamadım ya.. sanırım ilk defa aşık oldum aşığım. aşkın ne olduğunu öğreniyorum yaşaya yaşaya. birşey olmayacaksa bile acısı ilginç. hayat sevince güzel derler. an ve an değişiyor valla ne diyim. bi an aşık olduğum için mutlu hissediyorum kendimi, bir an geliyor o aşk bana doğrultulmuş silah oluyor, karnımda ağrılar, beynimde bulanıklık... rüya ve hayaller bir başka.. ne diyorum ben.. olmayın aşık maşık (olun olun )...[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead
We are our Past failing to come back
All of us visionaires..
..with a rope around our neck...

Sosyal ağlarda paylaş

aşk adamı ağlatır. breh breh.
bizden önceki birçok insan aşık oldu
şu an birçoğumuz aşık
bizden sonra da aşıklar olacak.
eğer insanlık olarak topluca mazoist değilsek aşkın ağlatmaktan başka işlevleri de var!:-)
acılı adana gibi, acı ama güzel. hatta acısıyla güzel
ve ben açım:([signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor
L@m3rl3re cevap yok!
beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir
AAL'05 Üyesi
Sosyal ağlarda paylaş

Gerçek aşkı karnınıza giren ilginç histen anlarsınız, beyninizden çeşitli sinirler ve bundan kaynaklanan bazı kimyasallar aktif olur vücudunuzda aşık olunca, özellikle "the one"ı aklınıza getirdiğinizde, yanında olduğunuzda.[signature][hline]0110001001101111011100100110010101100100
Sosyal ağlarda paylaş

w£lcom£ to th£ club....[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki:
''herşeyin ölçüsü insandır''(sofistlerden alinti)
Ve gene Ardeth Bence en tehlike olan Raistin, zeki olmak değil, zeki olduğunu düşünmektir.
Ve son olarak sevdigim laflar:Nietzsche "Hayat bir savaş okuludur. Öldürmeyen yaragüçlendirir" Nietzsche Edmund Husserl "şeylere dönelim!"
ve son olarak Stuart Mill " Kendinden hoşnut bir domuz olmaktansa, hoşnutsuz bir insan olmak yeğdir, memnun bir aptal olmaktansa hoşnutsuz bir Sokrates olmak yeğdir."
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mavi, 21 Şubat 2005 02:11 tarihinde demiş ki:motorsun olm sen haha

aşık olmayın.

zuhaah
gayet güzel bişi hala arıyıp soruyorlar beni götüm kalktı yani anlayacağın :P
arakdaşlar bi boktan korkmayın aşık olun sevişin[signature][hline]Yeşilaycı Pati
Beer help ugly people have sex since 1862
Arnex Group
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Saendul, 20 Şubat 2005 19:20 tarihinde demiş ki:
Ask hayat boyunca bikac kere gelir derler zaten, cok kisiden hoslanabilirsin ama sadece bi iki kisiye asık olabilirsin.

Hayata korkarak bakmanın ya acı cekersem demenin bi anlamı yok, acı cekmeden hatalarını goremezsin cunku.

Abi katılıorum bızım arklar kımı gorse aşık oluorlar en fazla 2 hafta cıkıorlar ne bıraktın dıorum sıkıldım dıor :)[signature][hline]The evil makes me cry, one day it will cry
Sosyal ağlarda paylaş

ilk aşk unutulmaz demişsiniz de ben geçen gun aşık oldum ilk sayılır heralde ya da ilk defa ciddi ciddi konusmustm sonra ağzımdan şu sözler çıktı
aya baktım beyaz
ceba baktım para az
anladım ki bu kız bana yaramaz
eheuhe şaka bi yana bazen de aşk oldugunuz da anlamıyosunuz sonra 3 4 gun geciyo ve bi bakıyosunuz kız meger melek yuzlu kobraymış benım başıma geldi yane kalbe soz gecırmek lazm bazen demi :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...