Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 patiler şimdi ben bir websitesi kuracağım.Böyle janjanlı olsun diye de hani bazı sitelerde adres çubuğunun yanında ufak bir simge çıkıyor.O nasıl yapılıyor? Yardımlarınız için teşekkürler..[signature][hline]www.talonofdragon.tk Frp-Fk Sitesi-Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 favicon diye google dan fln arat sanırım sadece sık kullanılanlara eklendiğinde çıkıyor.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Sadece sık kullanılanlara eklenince çıkmıyor sanırım ama ben de bilmiyorum açıkçası..[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ebemunk Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 16 x 16 ebatlarında bir ikon yaratıp bu dosyayı favicon.ico olarak kaydetmelisin ve sonra index sayfası neredeyse onun yanına kopyalamalısın. İkon yaratmak için ise Axialis gibi bir program öneririm.[signature][hline]Ebemünk - korkunuz... O_o ---- Satılık Vivace Elektro Gitar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar