Sensible Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Biraz şarkı tavsiyesi alabilrmiyim? :)[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Caged Deceiver of Fools Ice Queen Mother Earth Never-ending story Our Farewell Restless yeni albumulerini dinlemedim daha bi turlu[signature][hline]"'Cause we are all the little tin man with hearts like little tin cans and as we line them down with tears, over the years, they inevitably turn... to rust " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 tam bende within temptation başlığını açıcaktım. Çok güzel bir grup ve galiba yakın bir zamanda yeni bir albümü cıktı. Mother Earth dan sonra takip edemedim grubu ama son albümlerinden az önce stand my ground parçasını dinledim. O eski gothic havadan uzaklaşmış gibi. En azından bu parça öyle. Birde vokalleri after forever'a geçtiğini fln duydum. Son albümlerindeki seste farklı geldi bana zaten.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 vokal bi yere gecmedi hala Sharon ablamiz ve tuvaletleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Yeni albümde ses gerçekten çok farklı ve elimdeki after forever - decipher (galiba son albüm) albümünün vokalleri ile aynı ben biraz araştıyım bu olayı kesin bir şey söylemeyim yanılıyor olabilirim.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 yaniliyorsun zaten bosuna zaman kaybetme ben soyluyorum :P Within Temptation vokalinde bi degisiklik yok, hala Sharon den Adel... After Forever'la zaten alakalari yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 After foreverin vokali farklıymış evet Almanmış after forever. vokalleride 16 yaşında 1997 de gruba katılmış Sonra eğitimlerini tamamlamış ve hala grupta yani hiç gitmemiş Sharonda aynen duruyor grupta. Yeni resimleride tuvaletlerle çektirmiş yine:) Bu arada After foreverin vokalini adi Floor Jansen miş. İlgilenenlere ilgili linkleri veriyim: http://www.within-temptation.com http://www.afterforever.com/ Edit: Ayrıca after forever nightwish ile 2004 ün sonunda iki konser organisasyonu olmuş. İlgilenenlere after foreverin sitesinde ilginç haberler var Power and Majesty adında bu tarz müzik yapanların Leaves Eyes, Within temptaion a kadar grupların çıkardığı bir kitapta varmış ayrıca. :) [signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. [Bu mesaj Endoret tarafından 08 Ocak 2005 15:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 sakalimiz yokki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Jane Doe benim en sevdigim:) Deceiver of Fools'da guseldir.[signature][hline]- That's a jellyfish! - Bad Squishy! Çizimlerim [Pati Albüm] / The Willow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 After Forever da süperdir, Within Temptation da =) Hatta Darkwell de süperdir, Lacuna Coil de süperdir, Nightwish de süperdir, Leaves' Eyes da süperdir, Theater of Tragedy de süperdir, The Sins Thy Beloved da süperdir, Dargaard da süperdir, Epica da süperdir, On Thorns I Lay de süperdir... Hatun vokalli metal süperdir kısaca euhe. Running Up That Hill çok hoşuma gider burada sayılanlar haricinde.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz - Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Arkadaşlar bu within temptation son albümünde evanessence'a mı kaymış biraz? (Evanessence'ı sevmem,az önce within Temptation - Stand My Ground dinledim aynı evanessence gibiydi)[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 sensible o parca bana da ayni hissi verdi (bu yuzden albumu dinlemeyi ertiliorum zaten hehe) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Ya cıkıs parçası tutması lazim ondan belki böyle olmuştur diğer parçalarıda dinlemek lazim. En kısa zamanda alıcam. Birde Ankarada radyo odtude çalması hatta sıralamalara girmesi dikkatimi çekti bu parça için hadin hayırlısı[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 within temptation - restless süperdir..![signature][hline]when Love and Death embrace.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Arkadaşlar geçmiş olsun Within Temptation'ı da kaybettik. Şuan Jennifer Lopezin kliplerinin falan çıktığı bi programda within temptation - stand my ground klibini izliyorum. Klip atmosfer olarak falan evanessence'ın klibine çok benziyor. O da bir binada geçiyor,böyle uzaktan binaya gelmeler falan... Bi Gothic daha gitti[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 stand my ground disindaki parcalarin hardrockla alakalarini goremedim ben, var albumleri ama dediginiz gibi stand my ground kayik birazcik. :) jillian pale see who i am son albumden tavsiye ettigim parcalar. eskilere eklemek istedigim de; dark wings.[signature][hline]taze bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Stand My Ground u dinlediğimde grubu ilk kez görmüştüm. banada evanescence gibi geldi.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Rahatca gelmis gecmis en guzel kadın vokalli metal grubu diyebilirim. Evet Liv Ablacığım, Sharon senden iyi değil ama grup bazında senden daha başarılı Başlamak için, Jillian Deceiver of Fools Stand My Ground Overcome Running Up That Hill Ice Queen i öneririm. Ya tüm şarkıları harikadır direk playliste ekle hepsini =)[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise freddy12, 01 Temmuz 2003 00:00 tarihinde demiş ki: yaw bana secound of age var dedıler oside emımız olamdına serveıs lerınge gesteır odlunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Within Temptation'ın Enter albümüne bayılırım. ikinci albümünden de bi kaç sevdiğim şarkı vardır. ama Enter albümü mükemmeldir. Doom/gothic tam anlamıyla, Enter Pearls of Light Deep Within Grace Blooded en çok sevdiğim şarkılarıdır o albümden.[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 said: Sensible, 29 Ocak 2005 06:32 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar geçmiş olsun Within Temptation'ı da kaybettik. Şuan Jennifer Lopezin kliplerinin falan çıktığı bi programda within temptation - stand my ground klibini izliyorum. Klip atmosfer olarak falan evanessence'ın klibine çok benziyor. O da bir binada geçiyor,böyle uzaktan binaya gelmeler falan... Bi Gothic daha gitti nightwish, within temptation, hatta epica, burda mtv'ydi viva'ydi bilimum populer muzik kanalinda zaten cikan, orta avrupa'da hayvani bir dinleyicisine sahip pop (populer manasinda) gruplari zaten... yeni bisi degil heh[signature][hline]"And today I know there's so much more I can be" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 candles neverending story mother earth the promise caged benim favorilerm evet stand my ground gayet de piyasa bi şarkı olabilr ztn ilk dinlediinde belli oluyor. son albümden pale ve aquarius güsel.[signature][hline]aşk böceği la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Dun Dream TV de izledim ve cok hosuma gitti. Biraz isimlerini duyursunlar artik, ama aman diyeyim piyasa olmasinlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 stand my ground sarkisini son albumunden once single olarak cikardilar, piyasa olma yolundalar. ...sad but truee...[signature][hline]taze bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Valla en sevdigim hatun vokalli metal grubu. Ama naparim, bir kalemde silerim hey girl lere, cosmo gay lere falan duserse.[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise freddy12, 01 Temmuz 2003 00:00 tarihinde demiş ki: yaw bana secound of age var dedıler oside emımız olamdına serveıs lerınge gesteır odlunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 sen mi penth? tecavuz etseler inanmam[signature][hline]thanatos, 19 Ocak 2005 00:30 sularında msnden demiş ki: yok ben karsiyim cyborg sexdi askti cyborg ne lan cyber H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar