Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Within Temptation Şarkıları

Sensible

Öne çıkan mesajlar

tam bende within temptation başlığını açıcaktım. Çok güzel bir grup ve galiba yakın bir zamanda yeni bir albümü cıktı. Mother Earth dan sonra takip edemedim grubu ama son albümlerinden az önce stand my ground parçasını dinledim. O eski gothic havadan uzaklaşmış gibi. En azından bu parça öyle. Birde vokalleri after forever'a geçtiğini fln duydum. Son albümlerindeki seste farklı geldi bana zaten.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis,
ut per vias aeris - vaga fertur avis...
Quidquit Venus imperat - labor est suavis,
quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.
Sosyal ağlarda paylaş

Yeni albümde ses gerçekten çok farklı ve elimdeki after forever - decipher (galiba son albüm) albümünün vokalleri ile aynı ben biraz araştıyım bu olayı kesin bir şey söylemeyim yanılıyor olabilirim.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis,
Sosyal ağlarda paylaş

After foreverin vokali farklıymış evet Almanmış after forever. vokalleride 16 yaşında 1997 de gruba katılmış Sonra eğitimlerini tamamlamış ve hala grupta yani hiç gitmemiş Sharonda aynen duruyor grupta. Yeni resimleride tuvaletlerle çektirmiş yine:)
Bu arada After foreverin vokalini adi Floor Jansen miş.
İlgilenenlere ilgili linkleri veriyim:
http://www.within-temptation.com
http://www.afterforever.com/
Edit: Ayrıca after forever nightwish ile 2004 ün sonunda iki konser organisasyonu olmuş. İlgilenenlere after foreverin sitesinde ilginç haberler var Power and Majesty adında bu tarz müzik yapanların Leaves Eyes, Within temptaion a kadar grupların çıkardığı bir kitapta varmış ayrıca. :)
[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis,

[Bu mesaj Endoret tarafından 08 Ocak 2005 15:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

After Forever da süperdir, Within Temptation da =) Hatta Darkwell de süperdir, Lacuna Coil de süperdir, Nightwish de süperdir, Leaves' Eyes da süperdir, Theater of Tragedy de süperdir, The Sins Thy Beloved da süperdir, Dargaard da süperdir, Epica da süperdir, On Thorns I Lay de süperdir...

Hatun vokalli metal süperdir kısaca euhe.

Running Up That Hill çok hoşuma gider burada sayılanlar haricinde.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse

Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz - Kızılderili Atasözü
Sosyal ağlarda paylaş

Ya cıkıs parçası tutması lazim ondan belki böyle olmuştur diğer parçalarıda dinlemek lazim. En kısa zamanda alıcam. Birde Ankarada radyo odtude çalması hatta sıralamalara girmesi dikkatimi çekti bu parça için hadin hayırlısı[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis,
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Arkadaşlar geçmiş olsun Within Temptation'ı da kaybettik. Şuan Jennifer Lopezin kliplerinin falan çıktığı bi programda within temptation - stand my ground klibini izliyorum. Klip atmosfer olarak falan evanessence'ın klibine çok benziyor. O da bir binada geçiyor,böyle uzaktan binaya gelmeler falan... Bi Gothic daha gitti[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot
Crosby,Stills,Nash & Young
Sosyal ağlarda paylaş

Rahatca gelmis gecmis en guzel kadın vokalli metal grubu diyebilirim.
Evet Liv Ablacığım, Sharon senden iyi değil ama grup bazında senden daha başarılı

Başlamak için,
Jillian
Deceiver of Fools
Stand My Ground
Overcome
Running Up That Hill
Ice Queen

i öneririm. Ya tüm şarkıları harikadır direk playliste ekle hepsini =)[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise
freddy12, 01 Temmuz 2003 00:00 tarihinde demiş ki:
yaw bana secound of age var dedıler oside emımız olamdına serveıs lerınge gesteır odlunu
Sosyal ağlarda paylaş

Within Temptation'ın Enter albümüne bayılırım. ikinci albümünden de bi kaç sevdiğim şarkı vardır. ama Enter albümü mükemmeldir. Doom/gothic tam anlamıyla,

Enter
Pearls of Light
Deep Within
Grace
Blooded

en çok sevdiğim şarkılarıdır o albümden.[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sensible, 29 Ocak 2005 06:32 tarihinde demiş ki:
Arkadaşlar geçmiş olsun Within Temptation'ı da kaybettik. Şuan Jennifer Lopezin kliplerinin falan çıktığı bi programda within temptation - stand my ground klibini izliyorum. Klip atmosfer olarak falan evanessence'ın klibine çok benziyor. O da bir binada geçiyor,böyle uzaktan binaya gelmeler falan... Bi Gothic daha gitti

nightwish, within temptation, hatta epica, burda mtv'ydi viva'ydi bilimum populer muzik kanalinda zaten cikan, orta avrupa'da hayvani bir dinleyicisine sahip pop (populer manasinda) gruplari zaten... yeni bisi degil heh[signature][hline]"And today I know there's so much more I can be"
Sosyal ağlarda paylaş

candles
neverending story
mother earth
the promise
caged benim favorilerm

evet stand my ground gayet de piyasa bi şarkı olabilr ztn ilk dinlediinde belli oluyor.
son albümden pale ve aquarius güsel.[signature][hline]aşk böceği
la petite ezique

Sosyal ağlarda paylaş

Valla en sevdigim hatun vokalli metal grubu.
Ama naparim, bir kalemde silerim hey girl lere, cosmo gay lere falan duserse.[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise
freddy12, 01 Temmuz 2003 00:00 tarihinde demiş ki:
yaw bana secound of age var dedıler oside emımız olamdına serveıs lerınge gesteır odlunu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...