Soulbringer Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Aslında şu an cok yorgunum ölüyorum yorgunluktan egerkı aramaya ınanmak hedesınden bahsi olan olursa memati ilgilenicektir :P Şaka bir yana ya ben bir şarkı arıyorum Bu Jackal film inde hani fbi ira mensupu kızın evıne yerleşiyor Jackal ı beklıyorlar ya orda teypte bir şarkı calıyor ve bu şarkı caldıkca adamları ındırıyordu Jackal o şarkı kıme aıt ve şarkının adı nedır?SN patiler?[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Şimdi filmi açıp neydi diye bakmaya üşendim kusura bakma ama en azından şunu vereyim, sen şarkılar arasında şansını denersin artık =) Tık[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
AssassiN Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Agent Provocateur - Red Tape miydi yoksa?[signature][hline]Ignorance really is bliss. I mean, the clueless dumbshit prepy white american who's knowledge on world matters is limited to fox 5 news is probably happier than I am. [Bu mesaj AssassiN tarafından 26 Şubat 2005 22:20 tarihinde değiştirilmiştir]
AssassiN Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 evet evet o[signature][hline]Ignorance really is bliss. I mean, the clueless dumbshit prepy white american who's knowledge on world matters is limited to fox 5 news is probably happier than I am.
Öne çıkan mesajlar