freedomordetah Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 arkadaslar obur konuya yazmadım cunku boylece daha cok ilgilenilmis olucak herhalde simdi ben bi tane blood lines aldım ama demo filan gosteriyor sonra su ilk ekran simsiyah neden acaba yani new game e filan girdiğimiz ekran sorun ekran kartımı ekran kartım ati radeon 9600xt 256 mb en yeni suruculer kurulu ayrcıa doom3 high detail oynuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Ben 9600 XT ile sorunsuz açtım oynadım oyunu.Sorun driver olabilir diyeceğim ama o da değil gibi.Crack kaynaklı bir probleminde olabilir.Başka bir crack ile dene derim.[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freedomordetah Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 ama sadece ekran gozukmuyo o kurtlu giris bolumu filan gozukuyo iste nvidea yazısı filan acaba oyundan olabilrimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freedomordetah Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 beyler su soruna bi cevap bulun upup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 ekran kartınla ilgili sorunun yoktur bence bendede aynı ekran kartı vardı hiç öyle bir sorun yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freedomcomeback Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 zaten oyunu değistirdim far cry aldım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 said: freedomcomeback, 25 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: zaten oyunu değistirdim far cry aldım :D nickini çok begendim hayırlı olsun account ![signature][hline]Her Türk mutlaka okumalı Bir Türk'ü öldürebilirsiniz ama bir Türk'ü asla yenemezsiniz ! Strenght , Pride, Discipline HOI2 AI yi George Bush yazmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freedomcomeback Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 sağol:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freedomcomeback Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 nicki yanlıs yazmısım hızlı yazıp değistirmek zorunda kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freedomcomeback Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 beyler ben farcry ı aldım o da calsımıyo sorun bende mi cd de mi aksam aksam kafam bozuldu yine tuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freedomcomeback Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 uP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 bence sende sorun var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freedomcomeback Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 neden oyle acaba bu arada 5+1 sistemim gumbur gumbur calısmaya basladı ya yukluyorum oyunu autorunda tekrar install diyo play pasif konumda delirecem ya hangi oyunu alsam elimde patlıyor:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Monitörün o çözünürlükte o refresh rate i kaldıramıyor. Problem bu.. ATI nin var mıdır öyle bir ayarı bilemiyorum, NVIDIA larda var. Giriyorsun bu kartın özelliklerine, diyorsun ki Şu çözünürlük için default refresh rate 'in şu kadar.. O da eyvallah diyor ve daha yukarı ( veya daha aşağı ) bir refresh rate 'e düşemiyor o çözünürlükte.. Böylelikle rahat rahat oynuyorsun.[signature][hline]If you want to travel around the world and be invited to speak at a lot of different places, just write a Unix operating system. -- Linus Torvalds Yeniden : http://www.ethernass.com ( .org, .net ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freedomcomeback Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 simid ben ilk ekranı goremiyorum ama mesela optionsa basıyorum el yordamı iel ordan cozunurluğu en aza indiriyorum detail en aza indiriyorum ama goruntu yine yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EomerMcEwan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Oyunda Console dan bi komut yazınca oyun donuyor. Bunu nasıl çözebilirim?[signature][hline]3 diyolar, 5 diyolar, hopluyolar zıplıyolar, bişiyler oluyo kafalarına göre... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ivor Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 bende de oldu memory virusuyle alakal1 olmas1 nlsm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar