SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 GEçenler bi Hamster aldım. (3-4 ay önce) YAvru diye ama. neyse hoplatıyoz zıplatıyoz falan aldıktan 3 hafta sonra kafesine almaya gidiyorum bi baktım çatır çatır kurutulmuş kayısı kıvamında yavrulamış. Biri ölü olmak üzere 7 tane mi neydi. Acaba diyorum bizim evde bi erkek fare bulp onlamı düşüp kalktı! Eğer öyleyse bu bir namus meselidir diyip 2 ye bölücem :Pp İşin şakası bu tabi. Şimdi Hamster ı satan kişi bile yaşını bilmiyorsa hatta hamile olduğunu bilmiyorsa alan kişi nasıl bilicek??[signature][hline]fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu.. [Bu mesaj SteelBB tarafından 16 Şubat 2005 13:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AgenTSmitH Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Valla kim 500 milyar isterde sorsalar bu soruyu yeridir.soru mükemmel cevap ne acaba :)[signature][hline]Use your bullets wisely. you may want to use the last one on yourself. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 HArbi bende düşündüm sonra bu kadar saçma bi soru olamaz diye. Acaba kim MANTIKLI bi cvp vericek:D Veremezlerde canları sağolsun ben elleye elleye alıcam artık karnını falan zaten:D[signature][hline]fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 sorular zor :) hamsterlar konusunda pek bir bilgim yok. fakat yavru hamsterler çok çok ufak oluyorlar. aşırı derecede ufak ve tüysüz oluyorlar. büyüme başladıklarında tüylenip şişiyorlar :)[signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|KTB için..| |Pati Pet|Corbeau|playingarena| |orc_lord/phoenix (day:156/melancholy/depression)| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 :D 6 tanesine 1-2 ay baktım 2 ay daha baksam annelerinden bi farkı kalmaz dı bence:) Bide benim ki beyaz dı kırmızı gözlü falan (kobay fare gibi resmen) Ama kuğruğu Hemstr larınki gibiydi. Acaba kazıklandımmı:)[signature][hline]fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 yavru sayılabilir seninki bekle biraz :)[signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|KTB için..| |Pati Pet|Corbeau|playingarena| |orc_lord/phoenix (day:156/melancholy/depression)| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 hamsterın kuyruğu mu var? (1 gün bakmıştım sonra annem yollamıştı evden)[signature][hline]Pati KonsoL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoSt_SoUl Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Aldığın pet shopta çifleşmiştir. yada garip bi durum war.Tüp bebek... :)) dermişim...[signature][hline]I lost my soul in love... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 ya kuyruk derken küçücük bişiyi vardı elime alıpda öyle saatlerce incelemedim:D Zaten yavruladıkdan sonra pek bi asabi olmuştu. Kafesin demir parmaklıklarını yamultuyordu. Bi günde koltukda kendi kadar bi delik açınca annem ya ben ya o gider dedi onu gönderdik :PpP Büyük ihitmal senin değin gibi shop ta falan artık nasıl yaptılarsa yapmışlar:D[signature][hline] Bir Steel BrightBlade Sözü ; "Est Solarus Oth Mithas" [Bu mesaj SteelBB tarafından 16 Şubat 2005 18:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 bu elemanlar doğar doğmaz 1,5 kilo fln doğmuyo herhalde bunnarında ufagı buyugu wardır :D[signature][hline]DJ Tiesto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prettyfly Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 kafesi yamultmaması için kemirme taşı almalısın, ayrıca kendi yavrusu da olsa ortak yaşamı pek sevmez bunlar, aynı kafeste olursa kavga falan çıkarır, yer hayvanları..[signature][hline]seize the day! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 :) Ya küçüğü büyü farklıda. Sonuçta aynı boyda olan 2 köpeğin arasınlar yıllar olabilir. Bunlarda böyle bi yere kadar büyüp kalıyorlarla o bakımdan sordum. sanırım benimkisi cüceydi :pp[signature][hline] Bir Steel BrightBlade Sözü ; "Est Solarus Oth Mithas" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Gece erkek fare girmi_tir.[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
undomiel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 ya bu The Sims te ne zmn ewe hamster alsam ew halkı toplu katliama kurban gidiyodu önce öksürmeye başlıyo sonra öksürürken kendinden geçio hiç ummadığın bi anda da ölüyolar.harbi böle bi etkisi varmı gerçek hayatta? yani etkisi olmasa nie öle bişi koysunlar ki oyuna anlamadım.[signature][hline]FUCK= Fornication Under Control of the King pati pati resim =op sende yaz yaz yaz =oP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Evet var hatta SteelBB öldü dün akşam artık mesaj atmıyo dikkat edersen. Öksüre öksüre gitti zavallı.[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben Gunn, 18 Mayıs 2002 16:07 tarihinde demiş ki: ağlama değmez minoooooc, bu göz yaşlarınaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 anca petshop'taki biri cevaplayabilir sanırım bu soruyu :)[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 sorumu geri aldım ;)[signature][hline] "Bu Sabah Bir Umut Var içimde... Nasıl Olsa Geri Gelirisin Diye. Her Şey Yerli Yerinde Yine... Bu Sabahların Bir Anlamı Olmalı...." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 en iyisi =)[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 zaten kisa ömürlü bu hayvanlar... öldügünde ''vah canim ya$liymi$ bu heralde'' dersin.. geyige vurmiyimde bendede 2 tane vardi .. 1 tanesi ,2 ay kadar önce öldügünde cok üzülmüstüm..[signature][hline] Sell me the infection, it's only for the weak No need for sympathy, the misery that is me Sell me the infection, it's only for the weak On bleeding knees I accept my fate [Bu mesaj vaniLLe tarafından 19 Şubat 2005 22:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prettyfly Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 çok iyi bakılırsa 2,5 yıl yaşıyorlar. benimki ölünce aynı renkten yenisini almıştım, ismi de aynı, duygusuzum galiba..[signature][hline]seize the day! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 oha harbi ben yapamam öyle bişey :)[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prettyfly Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 valla yenisinin de son kullanma tarihi yaklaşıyor, ön araştırmalara başlamak lazım şimdiden:p[signature][hline]seize the day! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 tavşan almıştım ben öldü, o günden sonra tavşan fln alamam :/[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prettyfly Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 al ya, başlarda biraz vicdan azabı çekersin ama sonra ona da alışırsın..[signature][hline]seize the day! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 3 tane simsiyah kedi besledim. hepsinin adını annem aynı koydu. Cidden sanki hepsi aynı gibiymiş sanıyor insan!:) (minişcan :P) ismindeki Ş harfinden dolayı annem her minişcan deidğinde mutfağa koşuyorlardı. Birde hepsi sokaktan alma:) Birisi kapıları açmayı öğrendi. çünkü hayatının 3de 4 ü banyoda kapıya zıplayarak geçti kediciğin. (kuma alıştırmaya çalışıyordum,) deprem zamanlarında şu gün deprem olcuak dışarda yatın olayı vardıya bizde gidip çadır falan kurardık :P TAbi bütün sefaköy:) Ertsi gün bi geldik kapıyı açıp gitmiş:/ Birisini babam arabada unutmuştu (sıcaklığn 41 dereceye çıktığı yaz, babam bile ağladı) sıcaktan ölmüş ;( Birisi çok vahşi oldu bi çiftliğe gönderdik. zaten hiç zevmemiştimonu :/ *!bir konu bu kadar saptırılır* ;)[signature][hline] "Bu Sabah Bir Umut Var içimde... Nasıl Olsa Geri Gelirisin Diye. Her Şey Yerli Yerinde Yine... Bu Sabahların Bir Anlamı Olmalı...." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar