paspatur Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Aranızda oynayan veya ilgilenen var mı? http://www.footbag.org/gallery/video[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 evet abi ben ilgileniyorum hihehehe...:D lem bi allahın kuluda ilgilensin be... Yok lem size bi da topic-mopic hade hıdı....:hrr:[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 aaaa. olmazmı ilgilenen. cok profesyonel olmasa da oynuyoruz biz kendi aramızda. acaip eglenceli bi$ey tavsiye ederim herkese. genelde üniversitelerin güzel sanatlar ögrencileri oynar ama =) ufak bi bezin icinde pirinc,mercimek,kum yada ufak boncuklar olan topla oynanır.teknige dayalı bi oyundur.yere dü$ürmeden oynamaya çalı$ılır ve eger biraz oynadıysanız baya bi trickleri vardır.onları denersiniz ve cidden izleyen icin de oynayan icin de acaip eglencelidir. Ankaradakiler genelde hacky sacky der.istanbuldakilerin cogu hack sack (heksek =) der.ama prolar footbag der ve hacky sack falan denmesine uyuz olur =) amerikalı iki eleman cıkarmı$ bu oyunu ve acaip kısa sürede yayılmı$.yurt dı$ında turnuvaları falan yapılıyo ama türkiyede öyle prolar var mı bilmiyorum.. varsa burda oynayan bi gün caddebostan sahilde falan bulu$ulup oynanabilir..[signature][hline]just g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 İstanbulda çok yaygın değil Acak Bilkentin methini ben de duydum elemanlar aşmış oynuyolar... Topunu bulmak biraz zor ama alternatif olarak Nike larda sarı benzer toplar var. VİDEO[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 bizim okulda GSF dekilerin vazgeçilmez oyunu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar