Zoto Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 arkadaşlar ya sürekli lagliyim acaba benden mi kaynaklanıyor? Sizde lag varmı? Yani baydı artık dc ekranı görmek... kesin öldüm dc den önce napacam ben şimdi ya :(:(:(:([signature][hline]I didn't come to play... I came to win...
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 sende var herhalde bizim cafede kimsede yok[signature][hline]HåD£§©ik²°°³ I Love =o= [b]KO Ares Server - Orc Rogue [b]KO Ares Server - Orc Priest [b]Tr-Game Zenith Uo Vampire Mage
druenler Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 sen gene dc olarak kurtariyorsun, bana cogu kez 30 saniyeden fazla delay oluyor.[signature][hline]Nick: Druenler Level: 4X Clan: ChampionS Server: Diez
Lonely Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 oyuna giremiyorum, girebilen varmı ?[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur. Nick : PaperQueen Clan : The_Others Server : Ares [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır]
Öne çıkan mesajlar