Bert Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 kutusu sadece 1 defa açılmış ( kutuda hiç bir çizik, hasar yok ) wow eu box ımı satıyorum.. Burning legion server ında 12 lvl tauren warrior karakter bulunmaktadır. İstanbul - Ataköy deyim isteyen olursa bana mesaj atsın megavizyondan 99 milyona aldım aynı şekilde 99 milyona satıyorum[signature][hline]Jannisary, 24 Şubat 2005 15:40 tarihinde demiş ki: Ankara'da ne bulduk ki , WoW bulacagız ? Köy olmaktan kurtarmak icin baskent yapmıslar burayı o kadar ! eheueheueheuehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heaven Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Bert ben oyundaki Enrique ben almak isterim.. Özelden cep telefonu falan verirsen konusuruz..[signature][hline](El Habibi) Belki begendiginiz silah vardir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bert Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 şu an için birisine söz verdim yarın tam belli olur almassa senle temasa geçerim[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar